Bermuda

Reiseguide
Bermuda som inkluderer klippelandskap i tillegg til en mann
Bo på en subtropisk øy i Nord-Atlanterhavet som frister med sine strender, underjordiske huler, friluftsaktiviteter og fascinerende byer.

Bermuda er en øygruppe som består av nesten 200 øyer og småøyer. Her er rosa sandstrender varmet opp av Golfstrømmen, havbunnen er full av skipsvrak og øya har golfbaner med fantastisk havutsikt.

Hamilton er hovedstaden på Bermuda, og den er kjent for sine flotte bulevarder, plasser og britiske koloniarkitektur. Gå langs Front Street, som er veien langs vannet som er full av pastellfargede viktorianske hus. Her finner du barer, restauranter og eksklusive butikker som selger smykker og klær. På din reise til Bermuda kan du besøke den nasjonale kunstsamlingen på City Hall and Arts Center. Gå inn i Crystal Cave, som er en underjordisk hule med en innsjø og stalaktitter og stalagmitter.

De som er interessert i Bermudas historie, bør ta turen til St. George's, som er en 400 år gammel historisk by. Se steinhus som skriver seg tilbake til 1600-tallet, og ta en nærmere titt på historiske gjenstander på Fort St. Catherine and Museum.

Det subtropiske klimaet på Bermuda gir gode forhold for friluftsaktiviteter hele året. Lei en båt for å se buktene og lagunene. Gå eller sykle langs Railway Trail, en 29km lang rute som går gjennom landsbygda. Benytt deg av de gode forholdene for dykking og snorkling for å se vrakene etter fregatter og krigsskip, i tillegg til hundrevis av fiskearter.

Golf er veldig populært på Bermuda. Ta et slag på en av de ni banene her, blant annet Belmont Hills i Hamilton og Port Royal Golf Course i Southampton. Begge har flott utsikt over havet.

Når du ønsker å slappe av i solen, kan du dra til en rosa sandstrand. Horseshoe Bay Beach er halvmåneformet, og perfekt for flotte fotografier og soling. Ved siden av Elbow Beach ligger det en subtropisk hage. Fargen på sanden kommer fra millioner av krepsdyr og andre små dyr fra havbunnen som skylles opp på stranden.

Reis til Bermuda ved å fly til Bermuda internasjonale flyplass eller seile til Hamilton. Kom deg rundt med scooter, sykkel, buss og leiebil. Det går også noen få ferjer rundt øyene.

Kom til Bermuda for å nyte det varme vannet og oppleve en avslappet øykultur.

Bermuda

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: