Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Bergamo

Hotell Bergamo
Bergamo

Tilbud på hotell + fly i Bergamo

Vis alle pakketilbud i Bergamo

Hoteller i Bergamo

NH Bergamo - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars
913 kr

NH Bergamo

Via Paleocapa 1/G, Bergamo - Kart
 
 
"Fint hotel . Kort vei til sentrum."
Bra frokost . Ikke noe bråk . Gode senger. 500 m fra sentrum. Alle må besøke gamlebyen.
hk fra norge
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Bergamo og 2 kilometer unna Centro Congressi Giovanni XXIII og Galleria …Mer
Relais San Lorenzo - Hoteller i Bergamo
Rating: 5.0 Stars

Relais San Lorenzo

Piazza Mascheroni 9A, Bergamo - Kart
 
 
"Highly recommended!"
Perfect hotel perfectly situated in the charming old town, Citta Alta, in Bergamo! Fabulous hotel, extremely nice and service minded staff, the perfect place for a get-away for couples. Luxury rooms, luxury breakfast served in our room - great luxury feeling from arrival to departure! We will return again - and again - and again.......
Reisende fra Norway
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Citta Alta og 5 minutters gange unna Museo Civico Archeologico, Palazzo della …Mer
Hotel Excelsior San Marco - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars

Hotel Excelsior San Marco

Piazzale della Repubblica 6, Bergamo - Kart
 
 
"Fint hotell med sentral beliggenhet. "
Hotell med bra beliggenhet. Gåavstand til det meste. Godt utvalg på frokostbuffeten. Anbefales!
En reisende
Dette hotellet ligger i Citta Bassa og 15 minutters gange unna Piazza Matteotti og Galleria dell'Accademia Carrara. Dessuten …Mer
GombitHotel - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars
1 937 kr

GombitHotel

Via Mario Lupo 6, Bergamo - Kart
 
 
"Overraskende fint hotell i Bergamo Alta"
Meget god. Vennlig og serviceinnstilt personale, gratis parkering uten problemer i en trang gammel by. Stort og fint rom med gode senger, utmerket frokosttilbud. Nytt designhotell i et gammelt bygg med gåavstand til hele gamlebyen og severdighetene der.
Øyvind fra Brattvåg
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Bergamo og få skritt unna Biblioteca Angelo Mai, Piazza …Mer
Best Western Hotel Piemontese - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars

Best Western Hotel Piemontese

Piazza Guglielmo Marconi 11, Bergamo - Kart
 
 
Enkel men god frokost. Litt kjedelig da vi overnattet på hotellet i 7 døgn - liten variasjon. Betjeningen var hyggelig og behjelpelige. Rommene var rene og praktisk dekket vårt behov. Hotellet ligger veldig sentralt så trafikkstøy må en regne med.
En reisende
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Bergamo og 2 kilometer unna Centro Congressi Giovanni XXIII og Galleria …Mer
Casa Luisa - Hoteller i Bergamo

Casa Luisa

Via Vittorio Alfieri 7, Bergamo - Kart
 
 
Denne leiligheten ligger i Bergamo og 3 kilometer unna Papa Giovanni XXIII-sykehuset, Basilica di Santa Maria Maggiore og …Mer
Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Viale Papa Giovanni Xxiii 100, Bergamo - Kart
 
 
"Fint hotel sentralt i Bergamo."
Hotellet ligger sentralt i Bergamo med gangavstand til gågate, Gamlebyen, samt tog og buss. Fine rom og god frokost. Behjelpelig og hyggelig personale.
Anne
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Bergamo og 2 kilometer unna Centro Congressi Giovanni XXIII og Galleria …Mer
NH Orio al Serio - Hoteller i Orio al Serio
Rating: 4.0 Stars

NH Orio al Serio

Via Portico 75, Orio al Serio - Kart
 
 
"bra beliggenhet"
Grei beliggenhet i forhold til flyplassen. Litt for mye business preg på restauranten, men greit nok. Fine rom, men litt lytt. Air condition fungerte dårlig. Hyggelige og språkkyndige i resepsjonen. Fin nærhet til shopping senter
Roger
Dette hotellet ligger i Bergamo Orio al Serio flyplass, 0,6 kilometer unna Oriocenter og 10 kilometer unna Galleria …Mer
Best Western Premier Cappello D'Oro - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars

Best Western Premier Cappello D'Oro

12 Viale Papa Giovanni XXIII, Bergamo - Kart
 
 
"Sentralt til det meste"
Vi var tre damer som hadde et stort trippelrom med de fleste fasiliteter. Selv om det lå ved en av hovedgatene i Bergamo hørte vi lite av trafikken. Nydelig frokost og hyggelig betjening.
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i Citta Bassa og 2 kilometer unna Largo Porta Nuova, Galleria dell'Accademia Carrara og Basilica di …Mer
Starhotels Cristallo Palace - Hoteller i Bergamo
Rating: 4.0 Stars

Starhotels Cristallo Palace

Via Betty Ambiveri 35, Bergamo - Kart
 
 
Bra hotell i den prisklassen, litt slitt men bra renslighet. Hadde rom ut mot hovedveien.Litt støy.
Reisende fra L
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Bergamo og 2 kilometer unna Centro Congressi Giovanni XXIII …Mer

Søk blant 162 hoteller i Bergamo


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Bergamo

  Hotell Bergamo: Bergamo er en by i regionen Lombardia nord i Italia. Den er plassert der Posletten slutter og Alpene begynner, og ligger omtrent 50 km øst for Milano. I byen bor det i overkant av 120 000 mennesker, og byen er delt inn i to distinkte deler: Bergamo alta og Bergamo bassa.

  Byen er et populært reisemål for de som allerede har vært i de store byene i Italia, og det er et meget godt hotellutvalg. Du finner alt fra billige hoteller med 2 stjerner til luksuriøse hoteller med 5 stjerner. Prisnivået er en del lavere enn i Norge, noe som gjør at du kan kose deg litt ekstra. Hotellrommene er stort sett godt utstyrte, med flatskjerm-TV og kabel. Benytter du deg av Expedia er mulighetene gode for å finne et billig hotell i Bergamo.

  Les mer

  Bergamo: en sjarmerende by med en fortryllende plassering

  Bergamo er et perfekt reisemål for alle som liker naturopplevelser og utflukter, samtidig som det ikke er langt til storbyen Milano. Byen ligger ved foten av Alpene, hvor man kan begi seg ut på flotte gåturer om sommeren eller stå på ski i fantastiske bakker på vinterstid. Som nevnt er byen delt inn i to deler, og den eldste delen, Bergamo alta, er fullstendig omgitt av en bymur som er rundt 5 km lang.

  Severdigheter og attraksjoner

  Det er så mye å se i byen, at du ikke vil rekke å få med deg alt på en langhelg. Sala Manzu byr de besøkende på mange morsomme og severdige statuer, mens Galleria d'Arte Moderna er stedet å besøke dersom du setter pris på moderne kunst og samtidskunst. Det er også flere flotte kirker i byen, som Chiesa Sant Bartolomeo og Chiesa Santo Spirito. Det er imidlertid Basilica Santa Maria Maggiore som er den vakreste av byens kirker, og det er bare Peterskirken og Vatikanmuseet som kan måle seg i skjønnhet. Kirken ble bygget i 1137, og er et syn du absolutt må få med deg.

  Dersom du liker å besøke museer, kan du ta turen til Museo Bernareggi. Dette museet byr på variert kunst og holder til i det flotte bygget palazzo Bassi Rathgeb, som ble restaurert i år 2000. Byen har også et naturhistorisk museum, og dette museet egner seg spesielt godt for familier som reiser med barn. Blant alt det spennende du kan se på hotellet, er mammuter – noe de små garantert vil la seg fascinere av.

  Shopping

  Som i de fleste italienske byer, er innbyggerne i Bergamo svært interessert i mote og stil. Det er derfor meget gode shoppingmuligheter i byen, og man får kjøpt alt av klær, vesker, sko og lignende produkter. Prisene er også ofte litt lavere i Bergamo enn i Milan, så benytt deg av denne muligheten til å spare litt penger på shoppingen. Den beste shoppingen finner du i gatene til nybyen, som Via XX Settembre og Viale Papa Giovanni XXIII.

  Hotellbestilling: Bergamo

  Søk etter et hotell i Bergamo. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Bergamo ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Bergamo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bergamo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bergamo for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Bergamo. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Bergamo.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.