Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Oscar Diaz Garcia på trover

Hoteller i Benicassim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Benicassim

Camping Florida
2 out of 5
Calle Sigalero, 34, Benicassim, Castellón
Prisen er 540 kr per natt
2.79 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (11 anmeldelser)

"Direction, personnel très agréables et souriant ambiance familiale.... Qualités prix excellent, cuisine de bonne composition. À recommander..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Camping Florida
Camping Azahar
2 out of 5
Prisen er 518 kr per natt
1.83 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)

"Lo mejor fue que nos hicieron un upgrade porque la caravana reservada no estaba totalmente a punto para la temporada. Lo que no nos gustó fue que no hubiera servicio de comida a mediodía,una lástima porque es bar tiene una pinta estupenda! Eso sí,nos permitieron llevar nuestra propia comida y disfrutar ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019

Camping Azahar
Rooms Boutique Benicasim
3 out of 5
San Antonio, 13, Benicassim, Castellón
Prisen er 350 kr per natt
0.34 km fra sentrum
3.6/5Good! (66 anmeldelser)

"Esta bien todo seguro que repitire pronto el unico pero el agua caliente tarda en salir"…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Rooms Boutique Benicasim
Hotel Voramar
4 out of 5
Hent priser
1.77 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (53 anmeldelser)

"Me gusto la situación y en general todo bien no hay nada que no nos gustara"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Hotel Voramar
Hotel Tramontana
2 out of 5
c/La Corte 77, Av. Ferrandis Salvador, 6, Benicassim, Castellón
Prisen er 734 kr per natt
0.82 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (32 anmeldelser)

"El trato del personal excelente. Hotel tranquilo y bien situado."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Hotel Tramontana
Apartamentos Benicassim Sin Piscina 3000
3 out of 5
Cervantes, 9, Benicassim
Hent priser
1.2 km fra sentrum
Apartamentos Benicassim Sin Piscina 3000
Hotel Servigroup Trinimar
Prisen er 1 554 kr per natt
3.17 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (66 anmeldelser)

"Fint hotell med balkong på rommet. Gode fasiliteter for barnefamilie, helårsåpent basseng, lekeplass, fot i for med stranden. Mye sesongstengt ellers i området. Pluss for parkering dog da vi hadde leiebil. OK frokost til at denne var gratis. Hyggelig personell."…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2018

Hotel Servigroup Trinimar
Travel Habitat Villa Benicassim
4 out of 5
Calle de La Llosa 5, Benicassim
Hent priser
2.31 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Great set up"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Travel Habitat Villa Benicassim
Apartamentos Benicasim 3000
Hent priser
4.31 km fra sentrum
1.9/5 (7 anmeldelser)

"No tenian toallas de baño, no avisan en ningun momento que hay que comprarlas en el local. Camas sin hacer. La cama estaba compuesta por dos colchones antiquisimos que se te clavaban los muelles. Y la atención telefónica imposible. Nunca cogian el telefono."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019

Apartamentos Benicasim 3000
Hotel Intur Orange
Prisen er 734 kr per natt
1.95 km fra sentrum
3.8/5Good! (88 anmeldelser)
Heldig med rommet

"Bra rom. 6.etasje med veranda. Flott utsikt mot havet. Behagelig seng. Hadde med en liten hund. Kune deror ikke spise i restauranten. Veldig middels middag paa terassen. Frokost ogsaa umulig p.g.a hund.Spiste frokost paa en campingplass et par km. unna. Min oppfatnig er at hadde det ikke vaert for ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2014

Hotel Intur Orange
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Benicassim
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Benicassim

Hotell Benicassim: Leter du etter overnatting i Benicassim? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Benicassim, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Benicassim eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Benicassim, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Benicassim?
Hotel Voramar er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Hotel Vista Alegre er også et toppvalg for turen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Benicassim hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Benicassim.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Benicassim?
Hotel Vista Alegre er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med barnebasseng og en restaurant. Andre alternativer for reiser med barn er Hotel Tramontana og Hotel Bersoca. Aquarama er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Benicassim?
Hotel Eco Avenida er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og en bar/lounge. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Hotel Voramar og Hotel Tramontana.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Benicassim?
Hotel Voramar er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Hotel Vista Alegre og Rooms Boutique Benicasim. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Voramar strand eller Playa de la Almadraba.
Hva er det beste spahotellet i Benicassim?
Hotel Intur Azor er blant de beste spahotellene med restaurant, utendørs basseng og bar/lounge. Benicassim har også andre populære spahoteller, som Hotel Intur Orange og Hotel Voramar.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Benicassim?
Benicassim kan by på strender og festivaler, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over monumentene, teaterforestillingene og fornøyelsesparken. I Benicassim kan du velge mellom 87 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Benicassim?
Kjente severdigheter som Santo Tomas de Villanueva kirke og Santo Tomas kirke er også verdt et besøk. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Voramar strand og Palme- og ørkennaturpark. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Aquarama og Teatre Municipal de Benicassim.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Benicassim?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta et av togene som går fra Benicàssim stasjon. Kollektivtilbudet i Benicassim er muligens ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Benicassim?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Benicassim er 391 mm.

Nylige anmeldelser i Benicassim

Flere reisealternativer