trover photo by stek

Hoteller i Arvika

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Arvika

Go To Sleep Arvika
2 out of 5
Fabriksgatan 31, Arvika
625 kr
per night
Dec 17 - Dec 18
4.7/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Älskar't

"Jättebra standards för ett vandrarhem, till ett fullt rimligt pris!"…"

Anmeldelse skrevet 5. mai 2019

Go To Sleep Arvika
Selma Spa+
4 out of 5
Sundsbergsvägen 3, Sunne
1 720 kr
per night
Dec 15 - Dec 16
4.2/5Very Good! (271 anmeldelser)
Bra hotell og flotte turområder!

"Hyggelig hotell og svært flotte turmuligheter i nærområde. Meget vennlig personale. Restaurantens minusside var forstyrrende støy hvis det var mange gjester."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Selma Spa+
Clarion Collection Hotel Bristol
3 out of 5
Kyrkogatan 25, Arvika
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
885 kr
per night
Dec 28 - Dec 29
4.2/5Excellent! (340 anmeldelser)

"God service. Hyggelig betjening. Frokosten var god."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

Clarion Collection Hotel Bristol
4 Person Ferie Hjemme i Arvika
JÖSSEFORS 1632, Arvika, Värmland landskap
Hent priser
4 Person Ferie Hjemme i Arvika
Hotell Charlottenberg
4 out of 5
Charlottenbergsvägen 2, Charlottenberg
1 215 kr
per night
Jan 11 - Jan 12
3.9/5Very Good! (317 anmeldelser)

"Det var et arrangement der som gjorde at vi ikke fikk tilgang til middag på kvelden. Det var litt overraskende og ikke helt som vi forventet. Personalet var meget hyggelige og renholdet var det ikke noe å si på."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Hotell Charlottenberg
Guesthouse Eleven Hotel
3 out of 5
Josseforsvagen 34, Arvika
Hent priser
4.5/5Wonderful! (81 anmeldelser)
Thumbs up - definitely worth a visit!

"Perfect place for a pleasant and quiet weekend with friends. The hosts are very service-minded and nice, we were allowed to charge our electrical car and they took much care that it really charged. The dinner area with the outdoor area has a personal and cosy athmosphere, and the rooms are delicate. ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Guesthouse Eleven Hotel
Jennys Hotell och Restaurang
3 out of 5
Palmviksgatan 11, Arvika
879 kr
per night
Dec 22 - Dec 23
3.5/5Good! (161 anmeldelser)
Anbefales for budsjettferie

"Grei overnatting for en natt. Helt ok rom med seng som er i minste laget. Mørkt i dusjen pga mørkt dusjforheng, god frokost. Som et budsjettrom funker det gull."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Jennys Hotell och Restaurang
Sunne Camping & Sommarland
3 out of 5
Kolsnäsvägen 4, Sunne
856 kr
per night
Dec 28 - Dec 29
3.9/5Good! (7 anmeldelser)
Bråk og støy

"Det var utrolig bråkete hele kvelden og til klokka 5 på morgenen. Rett bak hyttene er en parkeringsplass der ungdommer sto parkert i biler hele natta og drakk, festet, urinerte og spilte veldig høy musikk. Det vibrerte i hytra og barna var livredde. Ingen sov. Ingen vakter tilgjengelige. Blir ingen ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2018

Sunne Camping & Sommarland
Hotell Magnor Bad
2.5 out of 5
15 Gaustadvegen, Eidskog, Hedmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
840 kr
per night
Dec 15 - Dec 16
4/5Very Good! (31 anmeldelser)

"Vi bodde her ei natt og kommer gjerne igjen. Det var ikkje frokost her, men konditoriet som dei anbefaler må bare oppleves !"…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Hotell Magnor Bad
Hotell Årjäng
3 out of 5
Claras Torg 1, Arjang, Värmland landskap
1 096 kr
per night
Jan 11 - Jan 12
4/5Very Good! (248 anmeldelser)

"Hyggelig betjening, rent og pent"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Hotell Årjäng
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Arvika
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Arvika

Hotell Arvika: Arvika er en Svensk by som ligger i Värmlands län, omtrent midt mellom Oslo og Karlstad. Det er ingen storby, men byen fikk bystatus allerede i 1911 og har omtrent 15 000 innbyggere. Det er flere forskjellige hoteller å velge mellom i byen, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Arvika.

Alle hotellene er i mellomsjiktet og har 3 stjerner, og to av hotellene ligger sentralt plassert i sentrum av Arvika – rett ved jernbanestasjonen. Det siste hotellet ligger et godt stykke utenfor byen, og egner seg nok best dersom du har tilgang på leiebil i Arvika. Hotellrommene holder jevnt over en god standard, og inneholder det meste man kan forvente seg i dette prissegmentet.

Litt mer om Arvika

Som nevnt har Arvika en jernbanestasjon, og ligger langs jernbanelinjen som går mellom Oslo og Stockholm. Kultur og fritid er viktig i byen, og det er derfor litt av hvert man kan ta seg til som turist i Arvika. Det er blant annet en rekke gallerier og museer i byen, som du kan lese mer om nedenfor. Det som før i tiden var en stor tobakksfabrikk på 18 000 kvadratmeter i byen, er i dag bygd om til å huse rundt 45 større og mindre virksomheter og et utdanningssenter med mer enn 500 studenter.

Museer og gallerier innen gangavstand fra hotellet

Byens mest kjente museum, er Rackstadmuseet. Dette museet er et svensk kunstmuseum som hovedsakelig stiller ut verker av kunstnerne i Rackstadgruppen. Denne gruppen er en kunstgruppe med tilknytning til innsjøen Racken, som ligger nord for Arvika. Den viktigste kunstneren i gruppen var Gustaf Fjæstad, og museet for gruppens verker ble innviet i 1993.

Galleri 39 er et av byens mest sentralt plasserte gallerier, og det ligger bare noen kvartaler unna byens hoteller. Galleriet holder til i byens bibliotek, og husker en rekke interessante utstillinger hvert år. Ta en titt på nettsiden til biblioteket for å finne ut hvilke utstillinger som pågår under oppholdet ditt i Arvika.

Attraksjoner og severdigheter nær hotellet

Naturen er et av Arvikas aller største trekkplaster, og i området rundt byen er det flere flotte sjøer, en rekke naturreservater og milevis med kanoruter og stier. Et godt utgangspunkt for friluftsopplevelsen er Arvika Turistbyrå. Har kan du ordne deg med fiskekort, kjøpe kart over områdets mange turstier og få gode tips om hva du bør finne på under oppholdet ditt i Arvika. Turistkontoret ligger i Storgatan 22 og de vil gjerne ha besøk!

Shopping

I Arvika har man valgt å satse på et koselig og innbydende sentrum med mange småbutikker, og du finner derfor ingen kjøpesentre i bykjernen. Det betyr imidlertid ikke at man ikke kan kose seg med shopping i byen, og på de små lokale butikkene kan man finne mange skjulte skatter. Siden byens sentrum er såpass lite, er det ikke noe problem å gå rundt i gatene for å se hva man finner på shoppingfronten.

Hotellbestilling: Arvika

Søk etter et hotell i Arvika. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Arvika ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Arvika.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Arvika. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Arvika for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Arvika. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Arvika.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Arvika

Flere reisealternativer