Arizona kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Arizona 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Arizona med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Arizona. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Hvor du bør bo i Arizona

De mest populære hotellene i Arizona

Yavapai Lodge - Inside the Park
Yavapai Lodge - Inside the Park
2 out of 5
11 Yavapai Lodge Road, PO Box 159, Grand Canyon, AZ
Prisen er 932 kr per natt fra 27. jan. til 28. jan.
4.1/5Very Good! (3,857 anmeldelser)
Very good!

"Close to market store, restaurant and shuttle bus stop. No air conditioning, but not a problem even it was mid summer. Parking right outside the for. Relly nice to stay inside the park!"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Yavapai Lodge - Inside the Park
The Grand Hotel at the Grand Canyon
The Grand Hotel at the Grand Canyon
4 out of 5
149 State Highway 64 - Tusayan, Grand Canyon, AZ
Prisen er 741 kr per natt fra 28. jan. til 29. jan.
4.3/5Excellent! (2,536 anmeldelser)

"Good clean hotel. Will def stay there again next time we are in grand canyon"…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2019

The Grand Hotel at the Grand Canyon
Arabella Hotel Sedona
Arabella Hotel Sedona
3.5 out of 5
725 Highway 179 Sedona, Sedona, AZ
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 210 kr per natt fra 17. jan. til 18. jan.
4.4/5Excellent! (2,788 anmeldelser)

"Very good breakfast! Nice and quiet. Good beds, friendly staff."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Arabella Hotel Sedona
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Arizona

Sørstatsferie i Arizona

På en ferie til Arizona kan du nyte sørstatsmat og oppleve kunst og kultur fra den amerikanske urbefolkningen i travle, moderne byer. Besøk uforglemmelige landskap i tre nasjonalparker. Kikk ned i den dype Grand Canyon, opp mot de røde klippene i Sedona eller på de stikkende kjempekaktusene for virkelig å oppleve spekteret av Arizonas naturlige skjønnhet. I flere store byer finner du motsetninger mellom moderne bekvemmeligheter og amerikans urbefolkningskultur.

Colorado-elven snor seg gjennom det nordlige Arizona og danner et 1,6 kilometer dypt elveleie gjennom fargerike sedimentære bergarter, som vi kjenner som Grand Canyon. Besøk nasjonalparken nord for Flagstaff. Det er spesielt flott å se soloppgangen når veggene gradvis får lys samtidig som solen står opp over horisonten.  Reserver på forhånd for å overnatte på den rustikke Phantom Ranch -hytten nede ved elven, og gå tur eller ri på muldyr ned den bratte stien.

I nærheten av Holbrook kan du se svært gamle levninger i Petrified Forest National Park og i Painted Desert. Her finner du nemlig dinosaurfossiler og fossile skoger som er mer enn 200 millioner år gamle, i tillegg til mer enn 13 000 år med menneskets historie på 350 steder knyttet til den amerikanske urbefolkningen.

Reis til Phoenix hvis du vil oppleve en storby i avslappet stil. På en reise til Arizona kan du oppleve forskjellige attraksjoner som museer om brannvern og musikkinstrumenter, borger og pueblo-arkitektur samt en botanisk hage midt i ørkenen. Arizona State University-West Campus har over 60 000 studenter, et utrolig idrettstilbud og en anerkjent offentlig kunstsamling.

Kjør videre sørover til Tucson for flotte golfmuligheter. Her finner du Saguaro National Park og andre friluftsområder med høye, trelignende kaktuser og forskjellige ørkendyr. Grensen til Mexico ligger bare en times kjøretur sørover. Prøv Arizonas unike kjøkken med autentiske mexicanske salsaer, cocktailer med opuntiakaktus og bakervarer laget med søtt mesquite-mel.

Somrene i Arizona er svært varme og tørre. Resten av året er det en behagelig temperatur her, og det gjør denne delstaten til en populær destinasjon for de som ønsker en aktiv pensjonisttilværelse eller en avslappende ferie. Se ørkenen bli vekket til live med fargerike blomster etter en sjelden regnskur. Om vinteren kan du til og med stå på ski i Flagstaff og Williams.