Reiser til Alger 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Oppdag områdene i Alger

Finn de beste områdene og bydelene i Alger for aktivitetene du liker best. Les mer om Alger

De mest populære hotellene i Alger

The Legacy Luxury hotel Algiers Hydra
The Legacy Luxury hotel Algiers Hydra
4 out of 5
Lotissement Moutchachou Lot BD11, Hydra, Algiers, Wilaya d'Alger
Prisen er 1 495 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
1 495 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
7,6/10 Good! (39 anmeldelser)
"L’hôtel est magnifique très propre et sécurisé. Le personnel au petit soin et d’une gentillesse. La nourriture très bonne. Ma mère et moi avons été très contente et satisfaite."

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2023

The Legacy Luxury hotel Algiers Hydra
Sofitel Algiers Hamma Garden
Sofitel Algiers Hamma Garden
5 out of 5
172, rue Hassiba Benbouali, Algiers
Prisen er 1 991 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
1 991 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
8/10 Very Good! (300 anmeldelser)
"Hyggelige folk som jobber der , alltid hjelpsomme uansett tidspunkt . Fine og renslige rom"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Sofitel Algiers Hamma Garden
Sheraton Club des Pins Resort
Sheraton Club des Pins Resort
5 out of 5
Boite Postal 62 Club des Pins, Staoueli, Algiers
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 048 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
2 048 kr
per natt
21. okt.–22. okt.
7,2/10 Good! (167 anmeldelser)
Aldri mer om jeg kan slippe
"Hadde igjen en veldig opplevelse på dette hotellet....kjempe dårlig service og renhold. Tar veldig lang tid å sjekke inn og ut, må regne med minst 30 min. Romservice og innlevering av vask etc er et sjansespill om du får den tilbake. Mangler det meste på rommet av sanitære artikler...Kommer ikke ..."

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2018

Sheraton Club des Pins Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Alger?
Utforsk det beste av Alger fra så lite som . Vi har et bredt utvalg av leiebiler, hoteller og flyreiser som passer alle slags reisende. Du kan oppnå større rabatter hvis du legger til et par opplevelser til din pakke.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Alger?
Hvis du vil spare så mye som mulig, kan du slå sammen bestillingene dine til en pakkereise i Alger. Uansett om du er på utkikk etter flyreiser, hoteller, leiebil eller dagsturer, kan du bestille alt på ett og samme sted – og valgmulighetene er nesten uendelige. Expedia gir deg tilgang til over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden. Fly med hvem du vil, bestill overnatting der du vil og spar penger samtidig – mer perfekt blir det ikke.
Hvor bør man bo i Alger?
Denne bydelen kan vise til populære severdigheter som Bab Ezzouar-kjøpesenteret og Universitetet i Alger, så det kan være en god idé å se etter et overnattingssted i nærheten av dem. Et annet sted i Alger som tiltrekker mange reisende, er Ben Aknoun zoologiske hage.
Hvilke er de beste hotellene i Alger?
Folk som besøker Alger bestiller gjerne et opphold på Résidence Fort-de-lEau eller Jardy Hôtel & Suites, som ligger i Dar El Beïda. En annen sjarmerende bydel er Sidi MHamed, der du blant annet finner de populære alternativene Hotel Plaza Alger og Alger ALGER CENTRE LEILIGHET TIL LEIE MED INTERNET.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Alger?
Smarte reisende bestiller vanligvis tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å selge billetter nærmere tolv måneder innen avreise, og det er den beste muligheten til å få kjøpt riktig billige billetter. Skal du ut og reise neste uke? Det går helt fint. Expedia har alltid fantastiske tilbud, så du kan få drømmeferien til en pris du har råd til.
Hva inkluderer en pakkereise til Alger fra Expedia?
Det avhenger av hvilken type ferie du vil ha. Pakkereiser til Alger kan inkludere flyreise, leiebil og hotell. Du kan sette sammen komponentene du vil for å lage den pakkereisen som passer deg og dine behov. For å spare mer kan du legge til opplevelser og aktiviteter etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Alger?
Så mange steder å besøke og så mye å se. Med en pakkereise har du råd til mer. Sett sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og oppnå store besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Alger hos Expedia?
Ja, og det er veldig enkelt. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden. Våre pakker gir deg fleksibiliteten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer deg.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Alger hvis jeg ikke kan reise?
Omstendigheter kan endre seg helt uventet, så ja, det kan du. Du kan muligens avbestille og ombestille din pakkereise til Alger kostnadsfritt innen 24 timer etter bestilling. Når det gjelder bestillinger som er gjort for mer enn 24 timer siden, kan du fremdeles avbestille og ombestille, men flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet krever muligens et gebyr. Trenger du mer informasjon? Sjekk vår kundeserviceportal. Vi hjelper med å sørge for at reisen din går som smurt.

Populære steder å besøke