Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Anjali på trover

Hoteller i Åbo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Åbo

Laivahostel S/S Bore
2 out of 5
Linnankatu 72, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 580 kr per natt
2.57 km fra sentrum
3.7/5Good! (764 anmeldelser)
Ligger ved havna i Åbo. Og stedet er maritimt.

"Et greit sted å hostellere. Enkel, grei mat. Noe lukt i et båt, men det fikk bra. Senger greie, ikke rengjøring mens vi var der. Samme hånkle hele oppholdet. Så det var ikke no luksus opphold. Rom under hoved dekk noe klaustrofobisk, da det var lite med lys og luft. En helt grei plass å sove, da ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2015

Laivahostel S/S Bore
HVC Hostel Turku
2 out of 5
20 Hämeenkatu, Åbo
Prisen er 520 kr per natt
0.57 km fra sentrum
3.6/5Good! (84 anmeldelser)

"Tuomiokirkkonäkymät hurmasivat opintomatkailijan heti!"…"

Anmeldelse skrevet 25. jan. 2020

HVC Hostel Turku
Scandic Atrium
3 out of 5
Eerikinkatu 30, Åbo
Prisen er 1 009 kr per natt
0.66 km fra sentrum
3.7/5Good! (990 anmeldelser)

"Make sure you ask for a room in the new part of the building. the old section does not have AC and the rooms get very hot in the summer. There is no tea or coffee maker in the standard rooms. the breakfast had a great selection, but the layout fo the breakfast buffet was not very well done som people ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Scandic Atrium
Scandic Julia
4 out of 5
Eerikinkatu 4, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 407 kr per natt
0.24 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (710 anmeldelser)

"Ordinary hotel in the center of Turku. Rooms were uncharming and cleaning could be better. Breakfast was ok, but powder scrambled eggs was served."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Scandic Julia
Holiday Club Caribia
3.5 out of 5
Kongressikuja 1, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 088 kr per natt
1.6 km fra sentrum
3.7/5Good! (507 anmeldelser)

"Helt ok hotell. Rengjøringen var så som så. Vasket ikke badet eller byttet håndkle på flere dager."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Holiday Club Caribia
Park Hotel Turku
3.5 out of 5
Rauhankatu 1, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 721 kr per natt
0.53 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (406 anmeldelser)
An oasis in the middle of Turku

"This is an oasis in the center of Turku! Walking distance to all thats worth a visit in this wonderful city. This family home was built in 1902 and turned into a hotel in the 80's. A talented designer has kept the style that takes you back a hundred years. A glass of vine in the lobby backed by classical ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Park Hotel Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
4 out of 5
Linnankatu 32, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 066 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,333 anmeldelser)
Radisson Blu Marina Turku

"Very clean and well maintained hotel with good facilities."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Hotel Harriet
2.5 out of 5
Käsityöläiskatu 11, Åbo
Prisen er 640 kr per natt
0.61 km fra sentrum
2.4/5 (234 anmeldelser)
Bildene på nettet lyver!

"Ikke særlig innbydende"…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

Hotel Harriet
Ruissalo Spa Hotel
3.5 out of 5
Ruissalon Puistotie 640, Åbo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 046 kr per natt
9.4 km fra sentrum
3.7/5Good! (564 anmeldelser)
Rommet var varmere enn en sauna

"Rommet var glovarm når vi kom. Vinduet lukket og gardinene fra på en solrik og varm julidag. Bare 1 stk. vifte som fungerte ikke. Housekeeping kom og snakket hverken engelsk eller svensk. Hennes råd var å sette viften fra golvet og opp på en pute! Men luftet fra viften var bare overhode ikke kalt ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Ruissalo Spa Hotel
Hiisi Homes Turku
3 out of 5
Fleminginkatu 5, Åbo, Sørvest-Finland
Prisen er 1 051 kr per natt
2.37 km fra sentrum
4/5Very Good! (23 anmeldelser)

"Sehr guter Zustand und Sauberkeit. Gute Lage als Ausgangspunkt für Unternehmungen zu Fuß, mit Fahrrad oder Schiff. Rund um die Unterkunft ist eine gr0ße Baustelle, so dass es nur sehr eingeschränkte Parkmöglichkeiten gibt."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Hiisi Homes Turku
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åbo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Åbo

Overnatting i Åbo

Hotell Åbo: Åbo er en koselig by helt sør i Finland, og er med sine rundt 177 000 innbyggere Finlands femte største by. Det er mye spennende for turister å gjøre i byen, så hvorfor ikke bruke ferien til å utforske det av nabolandene våre som ofte havner i skyggen av Sverige og Danmark.

Hvis det er et billig hotell i Åbo du er på jakt etter, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet får du opp en oversiktlig liste over Åbos hoteller, som du kan sortere etter en rekke forskjellige kriterier – perfekt for deg som skal på ferie til Åbo.

Turen til ditt hotell i Åbo

Hvis du har tenkt å kjøpe flybilletter til Åbo, er det greit å vite at du ikke kommer til å fly direkte til byen. Du må regne med en mellomlanding, siden det ikke er noen norske selskaper som flyr til Åbo. Når du først kommer deg til flyplassen, er du åtte kilometer fra Åbo sentrum. Mange foretrekker å bestille leiebil når de er på ferie, og dersom du har tenkt å ha leiebil i Åbo, kan det være greit å avtale at bilen skal hentes på flyplassen. Det er praktisk å kunne kjøre rett til ditt hotellrom i Åbo for egen maskin.

Hotellferie i Åbo med barna

Hvis du er på ferie med barna og har lyst til å se dem smile fra øre til øre, tar du dem med til Mumidalen. Denne attraksjonen lar deg håndhilse på Mumipappa og danse med Snorkfrøken. Det er også noen attraksjoner i parken, som et lite tog man kan sitte på. Ellers er fokuset til denne parken ”gammeldags” underholdning av beste slag, og det er figurene barna møter i parken det er fokus på. De voksne kan trygt la barna løpe rundt i parken, og kan nyte den avslappende stemningen på en av kafeene. Det koster litt for billettene, men det er så absolutt verdt pengene. Med hotell i Åbo ligger alt til rette for en flott dag i Mumidalen!

Attraksjoner nær hotellet

Med det gode utvalget billige hoteller i Åbo, har du sannsynligvis litt ekstra penger til overs. Bruk disse pengene til å utforske byens attraksjoner, som domkirken. Dette er den største og viktigste kirken i hele Finland. Få også med deg Åbo slott, som ble bygd på 1200-tallet. Det satses på turisme på slottet, og du kan blant annet bli med på en guidet tur eller la barna få prøve på seg rustninger. Er du interessert i musikk, tar du turen til Sibeliusmuseum, som er Finlands store musikkmuseum.

Shopping i Åbo

Det er gode muligheter for å shoppe litt i ferien når du bor på hotell i Åbo. Det er en fin blanding av større kjeder og eksklusive småbutikker i sentrum. Foretrekker du store kjøpesentre, kan du ta turen til Hansa, som ligger sentralt plassert midt i byen. Er du glad i mat, besøker du matmarkedet Saluhallen. Det har eksistert i over 100 år, og her kan du kjøpe med deg både lokale og utalandske delikatesser.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Åbo?
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Ifølge anmeldelser fra reisende er Park Hotel Turku og Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Åbo hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Åbo.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Åbo?
Basert på anmeldelser er Ruissalo Spa Hotel et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Et annet bra valg for en rimeligere reise er Omena Hotel Turku.
Hva er det beste hotellet for familier i Åbo?
Park Hotel Turku er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og gratis frokost. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Holiday Club Caribia og Scandic Julia. Turku Fair and Congress Center er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk tur til Åbo?
Park Hotel Turku er et overnattingssted 3,5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en bar og bryllupstjenester. Et annet bra valg for en romantisk ferie er Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Åbo?
Original Sokos Hotel Hamburger Bors er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 3 restauranter og et innendørsbasseng. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Scandic Plaza Turku og Holiday Club Caribia.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Åbo?
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og privat strand. et hotell kan dessuten friste med 2 innendørsbassenger og gratis frokostbuffé. Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku er også et bra overnattingssted nær stranden. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Ispoisten uimaranta eller Sorttamäen uimaranta.
Hva er det beste boutique-hotellet i Åbo?
Park Hotel Turku er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en bar og gratis frokost.
Hvordan er det å overnatte i Åbo?
Åbo har flotte restauranter som de besøkende liker godt, og kan også skilte med interessante museer og gode shoppingmuligheter. Turister som besøker byen, kan også glede seg over katedralen, festivalene og teaterforestillingene. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Åbo-havnen og Moominworld (Mummienes verden). I Åbo kan du velge mellom 48 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Åbo?
Turku kunstmuseum, Aboa Vetus et Ars Nova og Sibelius-museet er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Turku torg, Turku domkirke og Turku slott. Åbo-havnen er også en severdighet det er verdt å få med seg.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Åbo?
Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta toget fra Åbo stasjon. Kollektivtilbudet i Åbo er kanskje litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er værsesongene i Åbo?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Åbo er 524 mm.

Nylige anmeldelser i Åbo

Flere reisealternativer