Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Karlstad

I kveld 24. mai - 25. mai
Denne helgen 24. mai - 26. mai
Neste helg 31. mai - 2. jun.

Karlstad: populære 4 stjerner hotell

Vis alle de 51 overnattingsstedene i Karlstad

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Elite Stadshotellet Karlstad
Elite Stadshotellet Karlstad
4.0 av 5.0 Kungsgatan 22, Karlstad
4,3/5 (2 506 anmeldelser)
941 kr per natt for 2 gjester

Fina rena rum med charm. Väldigt bra frukost!. Bra beliggenhet och ett stort plus med Bishops i direkt anslutning.

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019
Clarion Collection Hotel Plaza
Clarion Collection Hotel Plaza
4.0 av 5.0 Västra Torggatan 2, Karlstad
Gratis avbestilling
4,1/5 (458 anmeldelser)
1 157 kr per natt for 2 gjester

Fornøyd, men litt uheldig i forhold til støy. Bodde i enden av en gang, men likevel var det bråk og slamring i dører på morgen, antagelig fra etasjen over. Hadde vindu mot spisesalen, og det var veldig bråkete under konserten lørdag kveld, en konsert vi ikke visste om før vi ankom hotellet. Ellers ...

Anmeldelse skrevet 30. nov. 2018
Clarion Collection Hotel Drott
Clarion Collection Hotel Drott
4.0 av 5.0 Järnvägsgatan 1, Karlstad
Gratis avbestilling
4,3/5 (475 anmeldelser)
881 kr per natt for 2 gjester

Koselig hotell med meget hyggelig betjening. Hotellet ligger sentralt i Karlstad med kort avstand til allt man trenger. Siden det er et Choice hotell byr de på et kveldsmåltid, noe som kan være allt fra suppe og diverse salater til litt mer "mat". Vi lå på hotellet fra fredag til søndag, og det virket ...

Anmeldelse skrevet 27. apr. 2019
Kart

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Karlstad

Hotell med 4 stjerner i Karlstad

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Karlstad betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Karlstad i Karlstad er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Karlstad. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Karlstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Karlstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karlstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Karlstad for dine datoer.