Borkenes

4 stjerner hoteller i Borkenes

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Borkenes: populære 4 stjerner hoteller

Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 014 kr
per natt
19. des.–20. des.
4.2/5Veldig bra! (254 anmeldelser)

"Utrolig service. Kjempehyggelige ansatte, beste beliggenheten for hotell i Harstad. Dobbeltsengen er 2 enkeltsanger satt sammen noe som trekker ned. Toalettet har heller ingen ordentlig dør som er et stort minus. Men alt i alt veldig fornøyd"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Clarion Collection Hotel Arcticus
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Borkenes
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Borkenes

Hotell med 4 stjerner i Borkenes

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Borkenes betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Borkenes i Borkenes er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Borkenes. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Borkenes ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Borkenes.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Borkenes. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Borkenes for dine datoer.

Flere reisealternativer