Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Porsanger

I kveld 19. jun. - 20. jun.
Denne helgen 21. jun. - 23. jun.
Neste helg 28. jun. - 30. jun.

Porsanger: populære 2 stjerner hotell

Vis alle de 20 overnattingsstedene i Porsanger

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Scandic Nordkapp
Scandic Nordkapp
2.0 av 5.0 Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
Gratis avbestilling
2,9/5 (32 anmeldelser)
992 kr per natt for 2 gjester

It was clean but did not smell good. Almost none of the staff understand Norwegian. But its a simple and cheap hotell, and the price is good. I did not taste the dinner, but breakfast was simple but ok.

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2019
Kart

Reiseguide: 2 stjerner hotell i Porsanger

Hotell med 2 stjerner i Porsanger

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

2-stjerners hotell i Porsanger gir litt mer enn en minimumsstandard. Hotell med to stjerner i Porsanger i Porsanger er ifølge NHK hotell med enkel romstandard hvor minst 50 % av rommene har egen dusj og toalett. I denne kategorien finner du enkle rom, eget tv, og ofte wi-fi på rommene eller i fellesområder. Service og resepsjon vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig døgnet rundt og de fleste vil ikke ha noen restaurant, eller egen frokostservering i selve hotellet.

Overnattingsstedene med to stjerner vi gi deg gode priser og den beliggenhet du behøver om du drar på jobbreise eller for å se eller oppleve noe helt spesielt. Det er også ofte denne standarden mange søker om de behøver å overnatte i nærheten av en flyplass for å komme på et tidlig fly videre. Disse hotellene vil være sikre, rene og gode steder å overnatte mens man konsentrerer seg om hva det nå man enn er der for å gjøre.

Søk etter et 2 stjerner hotell i Porsanger. Du kan finne overnatting på et billig 2 stjerner hotell i Porsanger ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 2 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Porsanger.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Porsanger. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 2 stjerner hotell i Porsanger for dine datoer.