Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Porsanger

I kveld 24. mai - 25. mai
Denne helgen 24. mai - 26. mai
Neste helg 31. mai - 2. jun.

Porsanger: populære 4 stjerner hotell

Vis alle de 22 overnattingsstedene i Porsanger

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Scandic Bryggen
Scandic Bryggen
4.0 av 5.0 Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
Gratis avbestilling
4,1/5 (124 anmeldelser)

Vi hadde med to hunder, innsjekk gikk fint og rommet var bra - romslig og stille. Har bodd her før, og valgte det litt på grunn av komfort, og mye på grunn av den gode frokosten jeg fikk sist. NÅ derimot, var det færre gjester - og frokosten mye dårligere. Frukt hadde en harsk smak, biolaen var lyserødt ...

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2018
Kart

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Porsanger

Hotell med 4 stjerner i Porsanger

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Porsanger betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Porsanger i Porsanger er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Porsanger. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Porsanger ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Porsanger.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Porsanger. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Porsanger for dine datoer.