Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Stavanger

Hotell Stavanger
Stavanger

Tilbud på hotell + fly i Stavanger

Vis alle pakketilbud i Stavanger

Hoteller i Stavanger

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger - Hoteller i Stavanger
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Olav V's Gate 3, Stavanger - Kart
 
 
"Flott beliggenhet midt i sentrum."
Den mannlige resepsjonisten fortjener ros for å ha lagt alt tilrette for at vår lille familie skulle få maksimalt ut av vårt opphold .tusen takk skal du ha . Vi kommer gjerne tilbake.
ReidarfraRosendal
BeliggenhetMer
Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger - Hoteller i Stavanger
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger

Lokkeveien 26, Stavanger - Kart
 
 
"Nice hotel..."
Nice hotel located close to the centre of town. Ideal walking distance to the office as well. Staff very friendly.
En reisende
Dette hotellet i Stavanger sentrum ligger nær flyplassen, og ikke langt unna finner du Telecom Museum, Stavanger domkirke og …Mer
Scandic Stavanger Airport - Hoteller i Sola
Rating: 4.0 Stars

Scandic Stavanger Airport

Flyplassvegen 226, Sola - Kart
 
 
"Kjempefint hotell rett ved flyplassen."
Fantastisk service og kjempefine rom. Kommer gjerne tilbake!
Therese
Dette hotellet i Sola ligger nær Sola Golf Club og Fjord Line fergeterminal. I samme område finner du dessuten Kvadrat …Mer
Myhregaarden Hotel - Hoteller i Stavanger
Rating: 4.0 Stars

Myhregaarden Hotel

Nygaten 24, Stavanger - Kart
 
 
"Meget fornøyd"
Eneste man må påberegne er en del bråk fra gågatens "ryddeteam" på morgenene i helga. Ikke hotellets feil, men Stavanger kommune. Noe støy fra nattelivet, men det må man nesten forvente med ett så sentralt hotell. Vi kommer gjerne igjen!
Line og TrondfraTrondheim
Dette hotellet i Stavanger ligger i gåavstand fra Solvberget, Norsk oljemuseum og Stavanger domkirke. I nærheten finner du …Mer
Park Inn by Radisson Stavanger - Hoteller i Stavanger
Rating: 3.5 Stars

Park Inn by Radisson Stavanger

Lagaardsveien 61, Stavanger - Kart
 
 
"Nice budget hotel"
Nothing to complain about. Cheap, clean, sufficiently big room and excellent breakfast.
SergeyfraJerusalem, Israel
Dette hotellet i sentrum av byen ligger nær Stavanger Museum, Arkeologisk museum i Stavanger og Stavanger domkirke. I …Mer
Scandic Stavanger City - Hoteller i Stavanger
Rating: 4.0 Stars

Scandic Stavanger City

Reidar Bergesgate 9, Stavanger - Kart
 
 
"Én natt"
Jeg og min frue var bare på hotellet en natt. Ut i fra min korte opplevelse kan jeg si at hotellet var helt supert. Fine rom, god beliggenhet, god mat, og kanskje aller mest hyggelig og serviceinnstilt personale. Jeg spurte om senere utsjekk, fikk dette på et blunk, og det var kostnadsfritt. Som min gode venn Schwarzenegger ville sagt: "I'll be back".
SondrefraKristiansand
Dette hotellet i sentrum av byen ligger nær Norsk oljemuseum, Stavanger domkirke og Stavanger Museum. I nærheten finner du …Mer
Scandic Stavanger Park - Hoteller i Stavanger
Rating: 3.5 Stars

Scandic Stavanger Park

Prestegårdsbakken 1, Stavanger - Kart
 
 
"Fint hotell med store rene rom"
Bra beliggenhet og hyggelig personell. Flott frokost
FrankfraS
Dette hotellet i Stavanger ligger nær Telecom Museum, Stavanger Museum og Arkeologisk museum i Stavanger. I nærheten finner …Mer
Clarion Hotel Stavanger - Hoteller i Stavanger
Rating: 4.0 Stars

Clarion Hotel Stavanger

Ny Olavskleiv 8, Stavanger - Kart
 
 
"Staying in Stavanger"
Very convenient location. Comfortable room with lovely view-on Floor 13. Excellent breakfast. Friendly & helpful staff. large & comfortable lounge.
En reisende
Dette hotellet i Stavanger ligger i gåavstand fra Telecom Museum, Stavanger domkirke og Stavanger Museum. I nærheten finner …Mer
Best Western Havly Hotell - Hoteller i Stavanger
Rating: 3.5 Stars

Best Western Havly Hotell

Valberggt 1, Stavanger - Kart
 
 
"Old town with friendly staff and take away lunch"
The hotel is a block from the harbor right in the old town. It is an easy walk to a range of restaurants. The only parking is in the municipal lot which is a five minute walk away and involves dealing with a ticketing machine in Norwegian. Not a happy experience but common for hotels near harbors. Breakfast is in a cosy room. They even offer take away bags for 40K so you can make up a sandwich without guilt. That is something other hotels should follow.
Reisende fra Canberra Australia
Dette hotellet i Stavanger ligger i gåavstand fra Valberg Tower, Norsk oljemuseum og Stavanger domkirke. I nærheten finner du …Mer
Comfort Hotel Square - Hoteller i Stavanger
Rating: 3.5 Stars

Comfort Hotel Square

Løkkeveien 41, Stavanger - Kart
 
 
"Flott hotell og god frokost"
Fint hotell med god frokost. Litt bråk av busser fra gaten utenfor, men utrolig bra ellers:)
BjørnfraStavanger
Dette hotellet i Stavanger ligger i gåavstand fra Stavanger Maritime Museum og Stavanger domkirke. I nærheten finner du …Mer

Søk blant 34 hoteller i Stavanger


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 365 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Stavanger

  Hotell Stavanger: Stavanger er Norges oljehovedstad, og har de siste tiårene opplevd en formidabel vekst, ikke minst når det gjelder tilbudet av overnattingsmuligheter. Konferansehoteller er det mange av, også luksushoteller finnes i rikt monn. Prisnivået varierer veldig med sesongen, men er jevnt over som i en hvilken som helst annen norsk storby. Mindre, romantiske hoteller er å finne både i og utenfor sentrum.

  Hotellrommene i byen holder jevnt over høy kvalitet, og rommene er godt utstyrt. Det er også vanlig at man får med både gratis frokost og parkering når man bestiller hotell i Stavanger. Bruker du Expedia når du bestiller hotell til oppholdet ditt, har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Stavanger.

  Les mer

  Stavanger: en naturskjønn by på Vestlandet

  Stavanger er en populær turistby, særlig om sommeren. I de senere årene har Stavanger også blitt en av Norges mest populære anløpssteder for cruiseskip, ikke minst på grunn av de vakre omgivelsene. Prekestolen i Lysefjorden er et av de mest spektakulære utkikkspunktene i verden, med et flatt platå som rager 604 meter over havet, med fantastisk utsikt over fjordlandskapet nedenfor. Kjeragplatået i nærheten er et yndet utgangspunkt for basehoppere. Solastrand, nord for Stavanger, er et av få steder i Norge med skikkelige surfemuligheter. Her finnes også et fint konferansehotell med spa, i nærheten av flyplassen.

  Severdigheter rett ved hotellet

  Av severdigheter i selve byen, må Stavanger domkirke nevnes. Den ble bygget tidlig på 1100-tallet, i kleberstein og skifer, og er det eldste stående domkirkebygg i Norge. Sentralt i Stavanger finner man også en vakker gammel trehusbebyggelse, som er blitt møysommelig restaurert de seneste årene.

  Preikestolen

  En av Norges aller mest berømte og populære attraksjoner, er Preikestolen. De aller fleste turister som tar turen til Stavanger, har en målsetning om å oppleve dette magiske steinplatået med den fantastiske utsikten. Preikestolen er en fantastisk fjellformasjon som strekker seg hele 604 meter over havet, og utkikkspunktet ble i 2011 av både CNN og Lonely Planet kåret til ett av verdens mest spektakulære utkikkspunkter. Du har sikkert allerede skjønt at denne flotte attraksjonen ikke ligger i sentrum, men Stavanger er det beste utgangspunktet for å komme seg til den. Ta ferje fra Fiskepirterminalen i Stavanger, før du setter deg på bussen til Preikstolhytta. Det hele avsluttes med en gåtur på rundt 1 ½ time før man når toppen.

  Bo behagelig på hotell under festivalen

  Det er mange spennende festivaler som foregår i Stavanger i løpet av året, og blant de mer kjente festivalene finner vi Den Store Norske Humorfestivalen, Gladmatfestivalen og Kammermusikkfestivalen. Derom du setter pris på et godt måltid, er det vanskelig å se for seg at Gladmatfestivalen ikke vil falle i god smak. Festivalen arrangeres vanligvis i juli, så sørg for å få med deg denne dersom du befinner deg i Stavanger i dette tidsrommet.

  Du finner enkelt en billig overnatting i Stavanger ved hjelp av Expedia. Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene i Stavanger – så lenge de varer.

  Hotellbestilling: Stavanger

  Søk etter et hotell i Stavanger. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Stavanger ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Stavanger.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Stavanger. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Stavanger for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Stavanger. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Stavanger.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.