Residenser

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Finn glimrende Residenser på Expedia.no

Har du lyst til å se Eiffeltårnet og Louvre med egne øyne? Eller er det renessansekunsten i Firenze som frister aller mest? Er det endelig på tide å krysse av Milano, Barcelona og Napoli på listen? Spørsmålet som gjenstår, er hvordan du gjør det med stil. I stedet for å bo på et vanlig hotell, kan du velge noe som er mer elegant og gir deg bedre plass – nemlig en residens! Denne typen overnatting ligner på et hotell, men gir deg friheten, plassen og luksusen du lengter etter.

En av de største fordelene ved å bo i en residens er at du bor som de lokale. Du finner for eksempel mange residenser i Paris i de mest sentrale områdene nær de største attraksjonene, som Montmartre og Seine. Du får mye mer plass å boltre deg på enn på et hotellrom. Residensene har som regel et stort hovedsoverom og en stue. Det er heller ikke uvanlig å kunne nyte utsikten fra en trivelig balkong. Her føler du deg nesten som hjemme, så bare len deg tilbake og slapp av mellom øktene med vinsmaking og restaurantbesøk på flotte franske bistroer.

Et eksempel er elegante Citadines Montmartre i Paris, men det finnes også flotte residenser i Milano. Milano er et motemekka og en av Italias kuleste byer. Her får du leiligheter i bauhaus- og rokokko-stil, med moderne interiør og innspill av moderne kunst, noe som passer perfekt for den stilbevisste reisende.

Hvis vi beveger oss videre, kan du oppdage andre typer residenser i Firenze. Her kan du få full pakke med kultur og historie i kombinasjon med moderne fasiliteter. Nydelige Palazzo Alfieri er et godt eksempel. Bare åpne vinduet fra det flotte stueområdet og nyt utsikten over de vakre broene som strekker seg over Arnoelven. Du kan også bare slappe av i sengen og studere det fantastiske takmaleriet, som får tankene til å vandre tilbake til de fascinerende kunstperiodene som en gang var.

Nå kan du bo i slike residenser i byer over hele verden, noe som er gode nyheter for deg som ønsker bedre plass og vil ha en smakebit av det autentiske lokallivet.