Leilighetsresorts

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Finn glimrende Leilighetsresorts på Expedia.no

Leilighetsresortene gir deg det beste fra to verdener. Er du av den typen som liker å ha god plass for å slappe av og pakke ut i ro og fred, men også setter pris på fordelene ved god hotellservice, vil disse overnattingsstedene være perfekte for deg. Glem alt om trange hotellrom og gjør deg klar til et komfortabelt opphold i en frittliggende villa, en leilighet med flere rom eller en presidentsuite – alle med lounge, flere bad, kjøkken og uteplass. Du får imidlertid langt mer enn bare ekstra plass på disse leilighetsresortene. De gir deg også tilgang til andre fasiliteter, som felles svømmebasseng hvor du kan hygge deg i solen, og du kan for eksempel spille bordtennis i spillrommene, ta en økt i treningsrommet eller nyte et måltid på stedets restaurant. Det handler om å få til den rette kombinasjonen av fasiliteter og frihet for familier som reiser til utlandet.

Det er ikke bare en enkel leilighet, så du kan også benytte deg av fasiliteter som rengjøring, concierge-tjenester og romservice. Med tilbud om flere rom og lounge, i tillegg til felles hager og uteplasser, slipper du imidlertid å føle deg innesperret. Mange leilighetsresorter tar også imot langtidsferierende. Dette gjør det enklere for de som ønsker et lengre opphold på for eksempel tre måneder, et halvt år og liknende.

Opphold i leilighetsresorter har blitt svært populært på reisemål over hele verden. Disse overnattingsstedene har vist seg å være godt egnet for mange typer reisende – fra familier til pensjonister. Du kan for eksempel se etter en leilighetsresort i Orlando, en leilighetsresort i Cabo San Lucas eller en leilighetsresort i Las Vegas, hvor det første alternativet tilbyr beliggenhet i nærheten av attraksjonene i Disney World, det andre alternativet tilbyr forvaltede leiligheter nær bredden av den meksikanske stillehavskysten, og det tredje alternativet byr på eksklusive leiligheter over de blinkende lysene langs «The Strip».

Eksempler på topprangerte leilighetsresorter omfatter blant annet den firestjerners Ridge at Playa Grande. Bestiller du her, kan du nyte livet ved de glitrende evighetsbassengene med utsikt mot de himmelblå buktene Baja California Sur, før du går og slapper av i en av stor presidentsuite. Eller hva med Desert Paradise Resort by Diamond Resorts i «Sin City», også kjent som Las Vegas? Her finnes det blant annet boblebad, griller, treningssenter og flere bassenger – alt i kort avstand fra byens kjente kasinoer.