Cruiseskip

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Finn glimrende Cruiseskip på Expedia.no

Hvem har vel sagt at en ferie må tilbringes på landjorda? Skvulpende bølger og elveveier er et spennende alternativ til den klassiske ferien. Her bytter du ut flotte byhoteller, fjellhytter, store resorter eller strandhus med havets stillhet og sjøens rytme. Du sovner til vannets rytmiske bevegelse og våkner opp til lyden av bølgene som slår mot baugen. Utvalget av forskjellige cruise-hoteller er stort, og man kan velge blant alt fra rustikke husbåter til luksuriøse fartøy og alt imellom. Det store utvalget av cruiseopphold har noe for de aller fleste som ønsker en reise på vannet.

Et cruise i Ha Long Bay i Nord-Vietnam som går over flere dager, er bare ett eksempel på hvor fantastiske disse reisene kan være. Selskaper som Bhaya Cruises tilbyr elegante lugarer med komfortable dobbeltsenger og brede vinduer – dekorert med tradisjonell asiatisk kunst og design. Her seiler dere ut og snor dere mellom karstlandskap og fjelltopper. Underveis kan du se de skjulte lagunene og grottene som utgjør det store området som er oppført på UNESCOs verdensarvsliste i Sørkinahavet.

Legendariske Nilen i Egypt er et annet populært sted for de som ønsker en ferie på vannet. Et cruise i Luxor går fra de frodige elvebreddene til selve elven, passerer de enorme søylene ved Karnaktempelet og alle de andre tusenårgamle skattene som ligger langs ikoniske East Bank. I disse deler av verden har du også muligheten til å få med deg en luksuriøs båttur. Et eksempel er HS The Oberoi Philae, som spesialiserer seg på femstjerners cruise nedover Nilen og som byr på flotte suiter med egne bad, panoramavinduer, spafasiliteter om bord samt boblebad og svømmebasseng på dekk.

Du er selvfølgelig ikke begrenset til Egypt og Vietnam. Du kan for eksempel bli med på cruise på en hjulbåt langs de store elvene i USA. Et annet alternativ er Kerala i India, hvor du kan bli med på en opplevelsesrik tur gjennom tåkelagte jungler. Og det finnes flere alternativer for spennende turer, blant annet kan du ta et cruise i Mandalay for å oppleve den fascinerende elven Irrawaddy. Underveis vil du blant annet se røkelsesduftende templer, buddhistiske og hinduistiske helligdommer, bølgende teplantasjer og pulserende byer med tuk-tuks og templer. Et cruiseopphold vil uten tvil gi deg en uforglemmelig opplevelse.