Cottages

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Finn glimrende Cottages på Expedia.no

Forestill deg at du sitter ved en sprakende peisild mens du varmer føttene etter en lengre tur og drikker en kopp kakao, eller at du kobler av på en treplatting med praktfull utsikt mot Appalachene. Prøv å se for deg et sjarmerende overnattingssted i Alpene der furuskoger og innsjøer blinker mellom fjelltoppene, eller et sted ved kysten av Storbritannia hvor synet av rullende bølger og steile klipper møter deg hver morgen. Alt dette og mye annet kan du oppleve under et hytteopphold, et alternativ som kan være perfekt for reisende som ønsker et nært møte med naturen, en opplevelsesrik tur og noe litt annerledes enn den vanlige globetrottingen.

Hytter finnes i alle former, størrelser, stilarter og særpreg. En hytte i Cape Town vil for eksempel være svært forskjellig fra en hytte ved Lake Tahoe. Det første alternativet – firestjerners Rose Cottage – er et nydelig sted med basseng og griller og en beliggenhet mellom fynboskledde fjelltopper og dørene til Franschhoek Wine Cellar, mens det andre alternativet byr på nærhet til skiløyper eller vandrerruter som snor seg gjennom furukledde områder opp mot Sierra Nevada i California. Videre har vi de klassiske engelske hyttene, som ligger i Lake District eller i nærheten av strendene i Devonshire. I USA kan du finne andre typer hytteopphold, som Vineyard Trail Cottages er godt eksempel på den idylliske sjarmen du kan finne her. Det finnes massevis av liknende typer overnattingssteder i hele verden – fra fjellene i Frankrike til åsene i Toscana, slettene i Polen og den ville naturen i Skandinavia.

Hyttenes stil gjenspeiler ofte omgivelsene de ligger i. I fjellandskap er hyttene er gjerne kledd med furu, har gavltak og trespiler. Hyttene ved sjøen er ofte hvitkalkede og solide, bygget for å kunne stå i mot vinden fra Atlanterhavet og Stillehavet. Mens hyttene som ligger i skogen kan være dekket av mose og omgitt av høye grantrær. Et opphold i en hytte byr på et eget nivå av nærkontakt med omgivelsene og autentisitet som det kan være vanskelig å oppleve på et typisk byhotell. Om det er de vakre utsiktene eller de velstelte rosehagene, vingårdene i nærheten eller de tradisjonelle, arkitektoniske detaljene, kan du være sikker på at det neste hytteoppholdet vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.