Hoteller i Værøy

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Stjernerangering
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilgjengelighetstilpasninger
Tilgjengelighetstilpasninger
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Billig overnatting i Værøy

Finn et hotell i Værøy i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Værøy

Antall gjesteanmeldelser
121
Overnatting
16
Laveste pris
Høyeste pris

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Værøy?

Eliassen Rorbuer ligger 35,2 km fra hjertet av Værøy og er et toppvalg for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. To andre alternativer for turen din til området er Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels og Å Rorbuer - by Classic Norway Hotels. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Værøy.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Værøy?

Reine Retro Villa: Denne ferieboligen nær Værøy er verdt å vurdere. Den tilbyr en møblert terrasse, en terrasse og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Du kan benytte deg av den private hagen i denne ferieboligen for å slappe av mens du er på ferie. Se alle ferieboliger i Værøy.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Værøy hvis jeg må avbestille?

Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Værøy.

Hvordan er det å overnatte i Værøy?

Værøy har mye å tilby sine besøkende, blant annet de hvite sandstrendene og kirkene. Det finnes 16 hoteller og andre overnattingssteder i det omkringliggende området. Lær mer om Værøy.

Hva bør jeg få med meg i Værøy?

Vakre naturomgivelser, som Nordlanshagen og Punn Sanden, bidrar til byens skjønnhet. Du finner også Lofoten Tørrfiskmuseum og Lofoten tørrfiskmuseum i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Værøy guide.

Hvordan er været i Værøy?

De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Den årlige nedbørsmengden for Værøy er i snitt 1346 mm.

Nylige anmeldelser i Værøy
Expedia-verifiserte anmeldelser