Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Vigevano

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Vigevano

Nuovo Hotel Vigevano
4 out of 5
Corso Togliatti 21, Vigevano, PV
Hent priser
1.53 km fra sentrum
3.6/5Good! (21 anmeldelser)
Stopp - sov - spis - dra videre

"Billig opphold og enkel og grei frukost. 4 små flasker vann gratis på rommet. Greit stoppested for å stoppe og sove etter å ha landet ved Linate på kvelden. Stort rom i 2 avdelinger med 1 dobbeltseng i hver avdeling"…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2015

Nuovo Hotel Vigevano
Il Cottage
Corso Torino 118, Vigevano
Prisen er 739 kr per natt
2.43 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Huoneisto oli tosi viihtyisä ja henkilökunta (Nico) oli tosi ystävällinen ja huolehti, että kaikki oli ok. Kesämökki tunnelma, aivan ihana. Sijainti ei ollut paras mahdollinen, aika mutkan takana, teollisuusalueella. Rauhallista tosin oli. Vajaan 3km matkan päässä keskustasta, se oli hyvän kävelymatkan ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Il Cottage
Piccola Torre Maison
Via Giovanni Merula 39, Vigevano, Provincia di Pavia
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 032 kr per natt
1.14 km fra sentrum
5/5Exceptional! (13 anmeldelser)

"Ottima posizione, struttura curata e pulita, personale gentile. La colazione é di qualità e abbastanza varia. Unica cosa a cui “stare attenti” é il parcheggio: il box messo a disposizione é piccolino, e lo spazio di manovra é limitato. Con una Polo ci sono entrato giusto, macchine più grandi potrebbero ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Piccola Torre Maison
Hotel Glam Milano
4 out of 5
Piazza Duca D'Aosta 4/6, Milano
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 6 357 kr per natt
32.85 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,807 anmeldelser)
Formel 1 helg

"Meget bra og hyggelig hotel med perfekt beliggelse like ved Milano Centrale og kort avstand til Duomo med undergrunn."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Hotel Glam Milano
Liten Hytte Bare Noen Minutter fra den Fantastiske Piazza Ducale i Vigevano
Saint Martins hus Hjertet av Byen
Via Valle San Martino, 10, Vigevano, Lombardia
Hent priser
1.4 km fra sentrum
Saint Martins hus Hjertet av Byen
NH Milano Congress Centre
4 out of 5
Strada 2 Milanofiori, Assago, MI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 619 kr per natt
24.55 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (515 anmeldelser)

"Jeg likte at det var veldig rent og pent der. Og at det var gode senger og bra utvalg til frokost. Jeg likte ikke så godt at det var en sterk, men god lukt i resepsjonen. Lukten var ikke vond, bare veldig sterk og intens."…"

Anmeldelse skrevet 29. apr. 2019

NH Milano Congress Centre
MEININGER Milano Garibaldi
Via Privata Giovanni Calvino, 11, Milano, Lombardia
Prisen er 581 kr per natt
31.33 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (227 anmeldelser)
Helt ok.

"Helt ok hotel. Billig og enkelt. Ligger ved trikkestasjon. Så kan være litt støy."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

MEININGER Milano Garibaldi
Maison 39
Via vecchia per cilavegna 39, Vigevano
Prisen er 837 kr per natt
3.62 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (14 anmeldelser)

"Amazing staff. So helpful and friendly and willing to help with everything. Laura rocks."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Maison 39
Locanda San Bernardo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 141 kr per natt
1.38 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (12 anmeldelser)
zu Fuss in die Altstadt

"Sehr netter Empfang. Zuvorkommender Gastgeber. Feiner italienischer Kaffee zum Frühstück. Tipps für die Stadt und das Leben. Gute und sichere Lage. Gerne wieder!"…"

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019

Locanda San Bernardo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Vigevano
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Vigevano

Hotell Vigevano: Leter du etter overnatting i Vigevano? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Vigevano, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Vigevano eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Vigevano, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Vigevano?
Hotel del Parco er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre muligheter for reisen din er Piccola Torre Maison og Maison 39.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Vigevano hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Vigevano.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Vigevano?
Hotel del Parco er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Attraksjoner som San Lanfranco-kirken og San Giovanni Domnarum-kirken ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Vigevano?
Hotel del Parco er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og gratis wi-fi.
Hva er det beste hotellet i Vigevano for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel del Parco er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med spa og gratis wi-fi. Du kan også besøke kjente landemerker som Piazza Ducale, Torre del Bramante og Vigevano-katedralen.
Hva er det beste spahotellet i Vigevano?
Hotel del Parco er blant de beste spahotellene med restaurant, helsestudio, innendørs tennisbane og bar/lounge. På Duca’s - extra not incl. kan du nyte ansiktsbehandlinger, kroppsskrubb eller dypvevsmassasje.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Vigevano?
Vigevano har mye å tilby sine besøkende, blant annet museene og monumentene. Fiera Milano, Piazza di Santa Maria delle Grazie og San Siro stadion er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Vigevano kan du velge mellom 9 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Vigevano?
Palazzo Merula, Leonardiana og Ecomuseo della Roggia Mora er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Piazza Ducale, Torre del Bramante og Vigevano-katedralen. I området finner du også Fiera Milano og Piazza di Santa Maria delle Grazie.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Vigevano?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta et av togene som går fra Vigevano stasjon. Det offentlige transportnettverket i Vigevano er muligens ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været i Vigevano?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 22 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Vigevano er 998 mm.

Nylige anmeldelser i Vigevano

Flere reisealternativer