Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Varberg

5 Person Ferie Hjemme i Varberg
MELLANGATAN 6, Varberg, Hallands län
Hent priser
0.55 km fra sentrum
5 Person Ferie Hjemme i Varberg
5 Person Ferie Hjemme i Varberg
BJÖRKEBERGSGATAN 3, Varberg, Hallands län
Hent priser
1.93 km fra sentrum
5 Person Ferie Hjemme i Varberg
4 Person Ferie Hjemme i Varberg
ENBÄRSVÄGEN 4, Varberg, Hallands län
Hent priser
6.77 km fra sentrum
4 Person Ferie Hjemme i Varberg
4 Roms Overnatting i Varberg
Sylaviksvägen 1, Varberg, Hallands län
Hent priser
4.28 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Varberg
Ocean Hotel
3.5 out of 5
Klittervägen 51, Falkenberg
Prisen er 2 941 kr per natt
28.96 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (108 anmeldelser)
Topp opphold

"Meget bra opphold. Strålende beliggenhet, kjempegod frokost. En perle"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Ocean Hotel
Varbergs Kusthotell
4 out of 5
Nils Kreugers väg 5, Varberg
Prisen er 2 225 kr per natt
1.8 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (942 anmeldelser)
Topp service.

"Glimrende Hotel. Topp service i alle ledd."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Varbergs Kusthotell
4 Star Holiday Home in Varberg
3.5 out of 5
HUMMELS VÄG 6, Varberg, Hallands län
Hent priser
1.13 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Varberg
4 Star Holiday Home in Varberg
4 out of 5
PILÅSVÄGEN 37, Varberg, Hallands län
Hent priser
8.35 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Varberg
4 Person Holiday Home in Varberg
4 out of 5
ENBÄRSVÄGEN 4, Varberg, Hallands län
Hent priser
6.77 km fra sentrum
4 Person Holiday Home in Varberg
Malistorpets Rosor BnB
2.5 out of 5
22 Bolsevägen, Varberg, Hallands län
Prisen er 1 219 kr per natt
4.15 km fra sentrum
Malistorpets Rosor BnB
Hotell Havanna
3 out of 5
Krabbes väg 4, Varberg
Prisen er 1 457 kr per natt
0.55 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (379 anmeldelser)
Fantastisk!!!

"For et gjennomført flott hotell! Det var eikegolv på romma, i gangene og fellesarealer. Her var ingen vegg til vegg tepper med tvilsomt innhold som er vanlig på andre hoteller. Nye dører i eik og med eikelister alle steder. Det var så reint at vi speila oss i flisene og dusjarmaturet. Og alle de ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Hotell Havanna
Okens Bed & Breakfast
3 out of 5
Västra Vallgatan 25, Varberg
Prisen er 1 519 kr per natt
0.28 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (209 anmeldelser)
Romantisk og intimt.

"Romantisk,gammeldags rom med lite bad. Masse historie i ‘veggene’. God seng. Koselig og intimt hotell."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Okens Bed & Breakfast
5 Person Holiday Home in Varberg
3 out of 5
BJÖRKEBERGSGATAN 3, Varberg, Hallands län
Hent priser
1.93 km fra sentrum
5 Person Holiday Home in Varberg
5 Person Holiday Home in Varberg
3 out of 5
MELLANGATAN 6, Varberg, Hallands län
Hent priser
0.55 km fra sentrum
5 Person Holiday Home in Varberg
4 Person Holiday Home in Varberg
3 out of 5
VALINGE, BÖNARP 31B, Varberg, Hallands län
Hent priser
11.2 km fra sentrum
4 Person Holiday Home in Varberg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Varberg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Varberg

Hotell i Varberg: Når du reiser til Varberg, trenger du ikke bekymre deg for om du skal bestille hotell i sentrum eller ta en hotellweekend ved sjøen. De fleste hotellene ligger sentralt plassert, og det er gangavstand til vannet – hvor du kan svømme året rundt. Valberg er på mange måter Sveriges kursted, og mange av hotellene gir deg tilgang til sine spa og svømmebassenger. Det er flere hoteller å velge mellom i byen, og de fleste holder en høy standard.

Varberg: litt om byen

Varberg er en by på den svenske vestkysten, hvor det bor omtrent 30 000 innbyggere. Her møter den steinete Bohuslänkysten den åpne nederlandske kysten, med sine lange sandstrender. Det er mange strender sentralt i byen, og Apelviken, som ligger sør for byen, er kjent som Nord-Europas beste sted for surfing. Byen har en komplisert fortid og er faktisk den byen i den nordiske regionen som er blitt flyttet flest ganger. Den har ligget på fem forskjellige steder, og byens nåværende sted begynte å ta form på 1660-tallet. En artig kuriositet er at utrolige 70 % av alle sko i Sverige passerer gjennom Varberg.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Varberg

En av de største attraksjonene i byen, er Varbergs fästning. Festningen er et gammel slott som ligger nær sentrum av byen. Deler av slottet er åpent for turister døgnet rundt, men visse deler får du bare besøkt sammen med en guide. Når du er på havna, bør du stikke innom Hamnmagasinet, et restaurert kunstsenter som ble bygget i 1874, da eksporten av hvete fra Halland til England startet. I dag er det et kunstsenter med utstillinger året rundt i kunstgalleriet. Her kan du også kjøpe forskjellige typer kunst. Personer som interesserer seg for surfing, vil nok like seg i Varberg, hvor det er en stadig voksende surfekultur. Med sitt morderne surfesenter har Varberg stadfestet seg som den beste surfebyen i Norden. Mange butikker tilbyr kurs og leier ut utstyr. Hvis du er glad i sauna, bør du kombinere ditt opphold på hotell med et besøk på Kallbadhuset. Bygget er fra 1903 og ble renovert i maurisk stil. Her bader folk både sommer og vinter, og det er saunaer med store vinduer som lar deg se ut mot havet. Badehuset er delt inn i to deler, en for menn og en for damer, og det er to saunaer i hver del. Hvis du besøker byen om sommeren og heller vil ligge på stranden, kan du ta turen til Getterön, en tidligere øy som nå er koblet til fastlandet 2 km nordvest for Varberg.

Mat og restauranter

I Varberg er det et stort fokus på lokale og organiske matvarer, noe som også gjenspeiles i byens restaurantbransje. Dette fører til at du her får mat av høy kvalitet, som kanskje koster litt mer enn andre steder i Sverige. Det er imidlertid vel verdt pengene å vite at du spiser sunt og godt. Prøv noen av spesialitetene fra området, som pepperrot og kruskål. Hvis du foretrekker å lage maten din selv, er det en flott fiskebutikk på havna, hvor du kan kjøpe fersk fisk.

Spa og fitness i forbindelse med overnatting i Varberg

Mens du bor på et av områdets hoteller må du sørge for å prøve en ekte svensk massasje. Den svenske massasjen ble utviklet av en doktor med navn Per Henrik Ling på starten av 1900-tallet. Etter å ha latt seg inspirere og påvirke av en kinesisk kampsportutøver og en som drev med Tuina, fant han opp teknikken som i dag går under navnet svensk massasje. Det er mange steder i byen som tilbyr behandlings- og spapakker, så her er det bare å forhøre seg om de forskjellige typene og velge en du liker. Det er ikke uten grunn at Varberg kalles Sverges kursted!

Shopping i Varberg

Langs brosteinsgatene i Varberg finner du mange unike butikker. Gå rundt festningen og nyt shoppingen i Varberg, som er både en avslappende og intim opplevelse. Du kan kjenne den friske havluften mellom butikkene, og torget er fylt med selgere året rundt. Hver onsdag og søndag er det marked, og da kommer det forhandlere fra rundt om i hele Sverge. I byen finner du butikker fra både internasjonale og svenske designere, og de fleste butikkene ligger i gatene rundt torget, slik at du ikke har lang vei hit fra ditt hotell i sentrum.

Søk etter et hotell i Varberg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Varberg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Varberg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Varberg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Varberg for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Varberg?
Hotell Havanna er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Okens Bed & Breakfast og Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Varberg hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Varberg.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Varberg?
First Camp Kärradal er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et overnattingssted er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barneklubb og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Okens Bed & Breakfast og Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Varberg?
Hotell Havanna er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et innendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Varbergs Kusthotell og First Camp Kärradal. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Barnens badstrand eller Kåsa.

Nylige anmeldelser i Varberg

Flere reisealternativer