Hoteller i Varberg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Varberg

5 Person Ferie Hjemme i Varberg
BJÖRKEBERGSGATAN 3, Varberg, Hallands län
Hent priser
Ingen anmeldelser
5 Person Ferie Hjemme i Varberg
4 Person Ferie Hjemme i Varberg
ENBÄRSVÄGEN 4, Varberg, Hallands län
Hent priser
Ingen anmeldelser
4 Person Ferie Hjemme i Varberg
4 Roms Overnatting i Varberg
Sylaviksvägen 1, Varberg, Hallands län
Hent priser
Ingen anmeldelser
4 Roms Overnatting i Varberg
150m2 Villa ved Sjøen i Varberg, Noen få Skritt fra Stranden
4 Stjerners Feriehus i Varberg
PILÅSVÄGEN 37, Varberg, Hallands län
Hent priser
Ingen anmeldelser
4 Stjerners Feriehus i Varberg
Varbergs Kusthotell
4 out of 5
Nils Kreugers väg 5, Varberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
922 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.1/5Very Good! (1,000 anmeldelser)
Topp service.

"Glimrende Hotel. Topp service i alle ledd."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Varbergs Kusthotell
Varbergs Stadshotell & Asia Spa
4 out of 5
Kungsgatan 24-26, Varberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 386 kr
per night
Feb 7 - Feb 8
4.4/5Wonderful! (837 anmeldelser)
Shopping

"Veldig bra og hyggelih hotell vi var på tur til Ullared og tok en overnatting her."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Okens Bed & Breakfast
3 out of 5
Västra Vallgatan 25, Varberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
968 kr
per night
Feb 3 - Feb 4
4.6/5Wonderful! (194 anmeldelser)

"Trivelig opphold, sentralt"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2017

Okens Bed & Breakfast
Falkenberg Strandbad
3.5 out of 5
Havsbadsallen 2, Falkenberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 565 kr
per night
Feb 4 - Feb 5
4.1/5Very Good! (497 anmeldelser)
Veldig fornøyde - Også med små barn!

"Flott sted, men grusomt mye folk rundt på utsiden av hotellets private områder."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Falkenberg Strandbad
Hotell Gästis
3.5 out of 5
Borgmästaregatan 1, Varberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 130 kr
per night
Jan 28 - Jan 29
4.4/5Excellent! (574 anmeldelser)
Fantastisk atmosfære!

"Hotell med atmosfære og kultur i veggene. Gammelt interiør, men godt vedlikeholdt og rent og pent. God frokost og tilhørende restaurant med utrolig god mat og hyggelig atmosfære."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

Hotell Gästis
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Varberg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Varberg

Hotell i Varberg: Når du reiser til Varberg, trenger du ikke bekymre deg for om du skal bestille hotell i sentrum eller ta en hotellweekend ved sjøen. De fleste hotellene ligger sentralt plassert, og det er gangavstand til vannet – hvor du kan svømme året rundt. Valberg er på mange måter Sveriges kursted, og mange av hotellene gir deg tilgang til sine spa og svømmebassenger. Det er flere hoteller å velge mellom i byen, og de fleste holder en høy standard.

Varberg: litt om byen

Varberg er en by på den svenske vestkysten, hvor det bor omtrent 30 000 innbyggere. Her møter den steinete Bohuslänkysten den åpne nederlandske kysten, med sine lange sandstrender. Det er mange strender sentralt i byen, og Apelviken, som ligger sør for byen, er kjent som Nord-Europas beste sted for surfing. Byen har en komplisert fortid og er faktisk den byen i den nordiske regionen som er blitt flyttet flest ganger. Den har ligget på fem forskjellige steder, og byens nåværende sted begynte å ta form på 1660-tallet. En artig kuriositet er at utrolige 70 % av alle sko i Sverige passerer gjennom Varberg.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Varberg

En av de største attraksjonene i byen, er Varbergs fästning. Festningen er et gammel slott som ligger nær sentrum av byen. Deler av slottet er åpent for turister døgnet rundt, men visse deler får du bare besøkt sammen med en guide. Når du er på havna, bør du stikke innom Hamnmagasinet, et restaurert kunstsenter som ble bygget i 1874, da eksporten av hvete fra Halland til England startet. I dag er det et kunstsenter med utstillinger året rundt i kunstgalleriet. Her kan du også kjøpe forskjellige typer kunst. Personer som interesserer seg for surfing, vil nok like seg i Varberg, hvor det er en stadig voksende surfekultur. Med sitt morderne surfesenter har Varberg stadfestet seg som den beste surfebyen i Norden. Mange butikker tilbyr kurs og leier ut utstyr. Hvis du er glad i sauna, bør du kombinere ditt opphold på hotell med et besøk på Kallbadhuset. Bygget er fra 1903 og ble renovert i maurisk stil. Her bader folk både sommer og vinter, og det er saunaer med store vinduer som lar deg se ut mot havet. Badehuset er delt inn i to deler, en for menn og en for damer, og det er to saunaer i hver del. Hvis du besøker byen om sommeren og heller vil ligge på stranden, kan du ta turen til Getterön, en tidligere øy som nå er koblet til fastlandet 2 km nordvest for Varberg.

Mat og restauranter

I Varberg er det et stort fokus på lokale og organiske matvarer, noe som også gjenspeiles i byens restaurantbransje. Dette fører til at du her får mat av høy kvalitet, som kanskje koster litt mer enn andre steder i Sverige. Det er imidlertid vel verdt pengene å vite at du spiser sunt og godt. Prøv noen av spesialitetene fra området, som pepperrot og kruskål. Hvis du foretrekker å lage maten din selv, er det en flott fiskebutikk på havna, hvor du kan kjøpe fersk fisk.

Spa og fitness i forbindelse med overnatting i Varberg

Mens du bor på et av områdets hoteller må du sørge for å prøve en ekte svensk massasje. Den svenske massasjen ble utviklet av en doktor med navn Per Henrik Ling på starten av 1900-tallet. Etter å ha latt seg inspirere og påvirke av en kinesisk kampsportutøver og en som drev med Tuina, fant han opp teknikken som i dag går under navnet svensk massasje. Det er mange steder i byen som tilbyr behandlings- og spapakker, så her er det bare å forhøre seg om de forskjellige typene og velge en du liker. Det er ikke uten grunn at Varberg kalles Sverges kursted!

Shopping i Varberg

Langs brosteinsgatene i Varberg finner du mange unike butikker. Gå rundt festningen og nyt shoppingen i Varberg, som er både en avslappende og intim opplevelse. Du kan kjenne den friske havluften mellom butikkene, og torget er fylt med selgere året rundt. Hver onsdag og søndag er det marked, og da kommer det forhandlere fra rundt om i hele Sverge. I byen finner du butikker fra både internasjonale og svenske designere, og de fleste butikkene ligger i gatene rundt torget, slik at du ikke har lang vei hit fra ditt hotell i sentrum.

Søk etter et hotell i Varberg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Varberg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Varberg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Varberg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Varberg for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Varberg

Flere reisealternativer