Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Antony McAulay på trover

Hoteller i Trelleborg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Trelleborg

Systrar & Bönor Bed & Breakfast
3 out of 5
Algatan 28, Trelleborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 818 kr per natt
0.1 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (62 anmeldelser)

"Kom etter klokken 18.00. kom 21.30 Koden til låsen til 2 dør fungerte ikke slik den skulle. måtte vente en time. ingen tok telefonen systrar & bønor bed & breakfast. ingen ringte tilbake. dårlig service. ellers holder hotellet ett middelmådig standard."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

Systrar & Bönor Bed & Breakfast
Minnesberg Bed & Breakfast
3 out of 5
Gamla Minnesbergsvagen 268-0, Trelleborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 981 kr per natt
11.89 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (24 anmeldelser)

"Super oppfølging av vert😃 Koselig hage"…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Minnesberg Bed & Breakfast
Hotel Hansa
3.5 out of 5
Corfitz Beck-Friisgatan 3,3, Trelleborg, Skåne County
Hent priser
0.01 km fra sentrum
3.7/5Good! (571 anmeldelser)
Hyggelig hotell med nærhet til by og havn

"Hyggelig hotell med trivelig betjening. Fint utgangspunkt for rusletur i sentrum, og samtidig i umiddelbar nærhet til havn hvor båtene til øvrige Europa går. Fikk uoppfordret tilbud om matpakke siden vi måtte forlate hotellet før frokostservering startet. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Hotel Hansa
Idala Gård
3 out of 5
Idalavägen 335, Trelleborg
Hent priser
4.76 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (45 anmeldelser)
Casa de campo antigua hecha hotel.

"El hotel esta muy bien conservado. Se trata de una construccion de mas de un siglo en medio del campo. La habitacion que nos toco era muy pequeña, sin lugar para dejar equipaje. Considerando que en nuestro caso estariamos sólo una noche el tema fue intrascendente, pero en caso de estar varios dias ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2017

Idala Gård
Clarion Collection Hotel Magasinet
3.5 out of 5
Hamngatan 9, Trelleborg, Skåne län
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 237 kr per natt
0.11 km fra sentrum
4/5Very Good! (283 anmeldelser)
Lettvint I tanke på en overnatting I på vente av f

"Bra sted. Gode senger . Rent . Frokost ? Dro før frokosten pga.ferge avgang! Ellers var dette perfekt for en overnatting."…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2018

Clarion Collection Hotel Magasinet
Lilla Ängagården
3 out of 5
Vitgransvägen 13, Trelleborg, Skane
Hent priser
19.76 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (20 anmeldelser)
Mycket bra!

"Mycket trevligt ställe att bo på med små barn. Gunga och sandlåda var ett stort plus efter många timmar i bilen dit. Litet minus för duschen där vattnet spred ut sig på hela golvet. Allt annat var toppen."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Lilla Ängagården
Smygehus Havsbad
4 out of 5
Smyge Strandväg 136, Trelleborg
Gratis avbestilling
Prisen er 1 028 kr per natt
14.64 km fra sentrum
4/5Very Good! (58 anmeldelser)

"Små rom"…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019

Smygehus Havsbad
Sørkyst Vakkert. Overnatting Direkte på Sandstrand
Järabacksvägen 230,, Trelleborg, Skåne County
Hent priser
6.44 km fra sentrum
4/5Very Good! (2 anmeldelser)
Kanonläge nära vattnet

"Ett stenkast från vattnet, bra faciliteter, pool (delar med husägaren), nära till Trelleborg och Malmö."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2020

Sørkyst Vakkert. Overnatting Direkte på Sandstrand
1 Separate Leiligheter i Villa med Strandtomt. Leies Ukentlig og Separat
3 Roms Overnatting i Beddingestrand
Segeantv??gen, Trelleborg, Skåne County
Hent priser
18.23 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Beddingestrand
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trelleborg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Trelleborg

Hotell Trelleborg: Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og med sine rundt 28 000 innbyggere er det rikelig med hoteller å velge mellom for turistene som velger å ta turen. Komfort og stjerner varierer fra 2 til 5, og er du på utkikk etter et billig hotell i Trelleborg, kan du velge et av de med færre stjerner.

Overnatting i Trelleborg

Når du legger din ferie til Trelleborg, er det det lønnsømt å bruke Expedia.no til å bestille hotell. Benytter du deg av vår hotellbooking, kan du finne mange billige hoteller i Trelleborg, og selve bookingsystemet er så enkelt at enhver får det til! Som en bonus sparer du penger du i stedet kan bruke på selve ferien!

Turen til ditt hotell i Trelleborg

Hvis du tenker å fly til Trelleborg, er ikke det noe problem, ettersom byen bare ligger 30 kilometer unna Malmø. Malmø har en internasjonal flyplass, med daglige avganger til de fleste større flyplasser i Norge. Alternativt kan man fly til København, og deretter ta toget over svenskesundet. Tenker du på å ha leiebil i Trelleborg, er ikke det noe problem. Et tips kan være å hente ut bilen på flyplassen, for så å kjøre de 30 kilometerne sørover til ditt utvalgte hotell i Trelleborg. De fleste hotellene ligger i sentrum av byen, men man kan også finne hoteller som ligger i utkanten av sentrum, nær campingsteder og badeområder.

Hotellweekend i Trelleborg – Opplevelser

Trelleborg er en gammel by, og den ble kjøpstad første gang allerede i 1257. Byen ble et tidlig sentrum for industri og handel, og er i dag en vakker industriby med nær beliggenhet til vannet. For den kulturelt interesserte er nok en tur til Trelleborgen, som byer bærer sitt navn fra, et besøk verdig. Dette er en borg som stammer helt tilbake fra vikingtiden. Borgen ble først oppdaget på 1980-tallet, og har blitt pusset opp og bygd ut i senere tid. Selve byen har mange gamle bygninger og en arkitektur som er verdt å få med seg når man først er på besøk. Mange av bygningene har blitt restaurert, og de står i dag frem som et vakkert minne om en svunnen tid.

Hotellrom i Trelleborg – midt i sentrum

Trelleborg er en intim og koselig by, med mange butikker og kafeer i sentrum. Her kan man slappe av med en kald drikke og nyte livet. Hotellene i Trelleborg ligger i tett tilknytning til sentrum, og er også ypperlig for småbarnsfamilier som tenker å ta turen til byen. Som en del av den Skånske naturen, er det et yndet sted å reise til om sommeren, med sitt varme og frodige klima og en rekke badestrender. Salsan, som ligger midt mellom Trelleborg og Ystad, har flere ganger blitt kåret av svensker til landets vakreste strand, så kanskje det er hit man tar med håndduk, badeshorts og badeball om man er i området?

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Trelleborg?
Minnesberg Bed & Breakfast er en favoritt blant Expedia-reisende. Et B&B-hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Smygehus Havsbad og Äspögården.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Trelleborg hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Trelleborg.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Attraksjoner som Aq-va-kul og Ribersborgs kallbadhus ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Trelleborg?
Smygehus Havsbad er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Hotel Dannegården Trelleborg og Clarion Collection Hotel Magasinet.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Trelleborg?
Smygehus Havsbad er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et innendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Andre valgmuligheter for strandferien er Hotel Dannegården Trelleborg og Hotel Hansa. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Falsterbo-stranden eller Skanör strand.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane i nærheten og en båthavn. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Clarion Collection Hotel Magasinet og Hotel Hansa. Du kan spille golf på Tegelberga Golf and Country Club, Trelleborgs golfklubb eller Maglarps GK mens du er i byen.
Hvilke hoteller i Trelleborg har basseng?
Smygehus Havsbad er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, sesongbasert utendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Andre overnattingssteder med basseng på stedet er Hotel Dannegården Trelleborg og Idala Gård.

Nylige anmeldelser i Trelleborg

Flere reisealternativer