Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Marion MacQueen på trover

Hoteller i Terelj

Terelj Hills Lodge
3 out of 5
Bargiin Uvuljuu, Gorkhi-Terelj National Park, Ulaanbaatar
Prisen er 3 032 kr per natt
12.83 km fra sentrum
Terelj Hills Lodge
Nomad Horse Camp - Mongolsk Første Rideklubb
zamiin bulag, Ulaanbaatar, Nalaikh
Hent priser
26.68 km fra sentrum
Nomad Horse Camp - Mongolsk Første Rideklubb
Vill Natur, Stille og Fredelig, Frisk Luft
davaatiin am, Gachuurt, 20th khoroo,, Bayanzurkh district Ulaanbaatar, Mongoli, Ulaanbaatar, Mongolia
Prisen er 836 kr per natt
24.87 km fra sentrum
Vill Natur, Stille og Fredelig, Frisk Luft
Terelj Chanar Camp
206 Enkhtaivanii Orgon Choloo, Terelj
Hent priser
0.85 km fra sentrum
Terelj Chanar Camp
Terelj Star Resort
2 out of 5
Terelj Rd, Ulaanbaatar
Hent priser
13.65 km fra sentrum
Terelj Star Resort
Terelj Yamaha Camp
Terelj, Yamaha Camp, Terelj, TUV
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 805 kr per natt
0.28 km fra sentrum
Terelj Yamaha Camp
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Terelj
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Terelj

Hotell Terelj: Leter du etter overnatting i Terelj? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Terelj, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Terelj eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Terelj, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Terelj?
Terelj Yamaha Camp er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. En hytte kan blant annet friste med gratis frokost og gratis parkering. Terelj Chanar Camp er et annet alternativ for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Terelj hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Terelj.