Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Kyndal Dimon på trover

Romantiske hoteller i Tavares

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Romantiske hoteller i Tavares

Key West Resort on Lake Dora
3 out of 5
199 W Ruby Street, Tavares, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 146 kr per natt
4/5Very Good! (440 anmeldelser)

"View from the room was nice. Balcony was large and nice chairs on it"…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2020

Key West Resort on Lake Dora
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller - Hoteller i Tavares

Søk etter hoteller i Tavares på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Tavares ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Tavares.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Tavares.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tavares. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Tavares.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tavares – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Tavares?
Hvis du og din kjære er på utkikk etter en romantisk tur, har vi den perfekte reisen. Flotte innsjøer og flotte restauranter er grunnen til at mange par velger Tavares. Hvis du vil tilbringe litt kvalitetstid sammen med din kjære, kan vi anbefale Wooten Park. Enten dere er et par som pleier å bo i nærheten av de største attraksjonene eller ønsker spesielle frynsegoder, bør du ta en titt på disse 2 romantiske hotellene og overnattingsstedene i Tavares.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Tavares?
Key West Resort on Lake Dora er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og flatskjerm-TV.
Hvordan er været i Tavares?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Tavares er 1300 mm.
Hva kan man gjøre i Tavares?
Det finnes ikke noe bedre enn å se et nytt sted med sin kjære, så ta en titt på alt Tavares har å by på. Ønsker du og partneren din en variert ferieopplevelse, kan Tavares blant annet by på artige festivaler, gode shoppingmuligheter og innsjøutsikt. Når du først er i byen, bør du få med deg Wooten Park.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Tavares?
For å komme til Tavares kan du fly til Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 56,3 km fra sentrum. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan du vurdere en leiebil.

Flere reisealternativer