Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Stresa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Stresa

Hotel Flora
3 out of 5
Via Sempione Nord, 30 -Stresa (VB), Stresa
Prisen er 1 385 kr per natt
1.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (14 anmeldelser)

"Very nice hotel. The hosts were serviceminded and hospitable with a very good breakfast buffe. Nice swimmingpool with towels. We had a room on first floor, looking at the parking area, one floor higher would have made a difference. Just within walking distance to city centre, but very close to ferries ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Hotel Flora
Hotel Primavera
3 out of 5
Via Cavour 39, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 078 kr per natt
0.03 km fra sentrum
3.8/5Good! (274 anmeldelser)
God beliggenhet!

"Beliggenheten er det beste med hotel Primavera. Rommet og rengjøring var ok. Frokosten hadde dårlig utvalg. Grønne egg. Kaffen var god! Betjeningen var lite imøtekommende og rett og slett uengasjerte. Satt for det meste i telefonen. Ikke mange genuine smil å se selv om vi var både hyggelige og blide ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Hotel Primavera
Hotel Elena
1 out of 5
Piazza Cadorna 15, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 905 kr per natt
0.1 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (100 anmeldelser)
Umoderne

"Hotelle kan ikke ha vært modernisert siden 1970 tallet. Veldig umoderne! Kun vifte i taket og fryktelig varmt. Beliggende midt på piazzaen er ett stort pluss. Frokosten var grei! Stresa var helt fantastisk!!!"…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Hotel Elena

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Giusy Isola dei Pescatori
via Ugo Ara, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 065 kr per natt
2.34 km fra sentrum
4/5Very Good! (16 anmeldelser)

"Een leuke plek om eens Lago Maggiore eens van af een eiland te zien"…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Giusy Isola dei Pescatori
Hotel Della Torre
3 out of 5
Via Sempione, 47, Stresa, VB
Prisen er 1 092 kr per natt
1.29 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (58 anmeldelser)
Overgikk våre forventninger!

"Hotellet overgikk våre forventninger til et tre stjerners hotell! Velg rom med utsikt mot sjøen, på baksiden går nemlig togsporet. Vi fikk et stort og fint rom med nydelig utsikt. Bassengområdet var fint og frokosten god. En fin spasertur inn til Stresa langs sjøen. Alt i alt en fin opplevelse på ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2018

Hotel Della Torre
Hotel La Fontana
3 out of 5
Via Sempione Nord, 1, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 176 kr per natt
1.01 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (177 anmeldelser)
Nydelig sted.

"Et nydelig lite hotell med fantastisk service. Det eneste negative var at AC fungerte litt dårlig. Grunnet mygg om kveldene kunne heller ikke vinduene stå åpne om natten. På alle andre måter var dette veldig bra. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2017

Hotel La Fontana
Grand Hotel Bristol
4 out of 5
C.so Umberto I, 73, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 161 kr per natt
0.83 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (350 anmeldelser)

"z"…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2018

Grand Hotel Bristol
Regina Palace Hotel
4 out of 5
Corso Umberto I, 29, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 120 kr per natt
0.33 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (771 anmeldelser)
Estetisk og stilfullt med fordums prakt inntakt.

"ReginaPalace er et hotell som må oppleves. Bodde her også 3 netter i 2016 på høsten. Hotellet passer nok best for "godt voksne" Hotellet arrangerte den første missekonkurransen i Europa etter WW2. Politiske toppmøter med statsledere etter krigen ble også arr her. Interiøret er en stilstudie i seg ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Regina Palace Hotel
Hotel Belvedere
3 out of 5
Via di Mezzo, Isola dei Pescatori, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 023 kr per natt
2.48 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (98 anmeldelser)

"We had the room with a large terrace on the second floor - with an enchanting view embracing the lake. A warm welcome, great dinner and breakfast with that same perfect view made up"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Hotel Belvedere
Hotel Milan Speranza Au Lac
4 out of 5
Piazza Marconi 6/9, Stresa, VB
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 701 kr per natt
0.09 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (382 anmeldelser)
Flott og sjarmerende hotell med super beliggenhet

"Sengen var litt hard og temperaturen på rommet litt lavere enn hva som var komfortabelt. Utover dette var både hotellet og rommet fantastisk bra. Flott balkong med utsikt over sjøen og havnen, sentral beliggenhet og enkelt å parkere på utsiden. Frokosten var også tipp topp. Vi hadde et supert ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hotel Milan Speranza Au Lac
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Stresa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Stresa

Hotell Stresa: Leter du etter overnatting i Stresa? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Stresa, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Stresa eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Stresa, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Stresa?
Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og privat strand. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel La Palma og Hotel Belvedere også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Stresa hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Stresa.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Stresa?
Basert på anmeldelser er Hotel Elvezia et populært overnattingssted med 2 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Grand Hotel Dino og Grand Hotel Des Iles Borromees.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Stresa?
Hotel La Fontana er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og vaskeritjenester. Noen andre alternativer for familieturen er Hotel Elvezia og Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA. Stresa-Alpino-Mottarone kabelbane er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Stresa?
Grand Hotel Des Iles Borromees er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og en bassengbar. Et annet bra valg for en ferie med din bedre halvdel er Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Stresa?
Hotel La Fontana er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en bar/lounge og en kaffebar/kafé. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Regina Palace Hotel og Carducci 24 Bed & Breakfast.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Stresa?
Regina Palace Hotel er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med 2 restauranter og sesongbasert utendørsbasseng. Andre valgmuligheter nær stranden er Grand Hotel Des Iles Borromees og Hotel Elvezia. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Arena eller Spiaggia Lido Toce.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Stresa?
Grand Hotel Des Iles Borromees har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA og Regina Palace Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Stresa?
Grand Hotel Des Iles Borromees er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Hvis du heller vil bo på et boutique-hotell, bør du også ta en titt på Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA.
Hvilke overnattingssteder i Stresa har basseng?
Regina Palace Hotel er et hotell med 4 stjerner og kan friste med sesongbasert utendørsbasseng, 2 restauranter og spa med full service. To andre overnattingssteder med basseng på stedet er Grand Hotel Bristol og Hotel Astoria.

Nylige anmeldelser i Stresa

Flere reisealternativer