Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Alison Inglis på trover

Hoteller i Skiathos

Skiathos, Thessalia, Hellas

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Skiathos

Mandraki Village Boutique Hotel
4 out of 5
Koukounaries Beach, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
7.18 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (36 anmeldelser)
Close to a nice beach

"OK hotel, excellent breakfast. Matresses are OK, but not as good as normal european standard outside Greece. Friendly and service minded personnel. Nice location few hundred meters from the beach. Very nice garden and pool area."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2012

Mandraki Village Boutique Hotel
ELIVI Skiathos
5 out of 5
Koukounaries Bay, Skiathos
Hent priser
8.19 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (95 anmeldelser)

"Most beautiful setting with 4 beaches, and fantastic views. Take the 5 euro Kapitan boat transfer to Skiathos town, or bus for 2 euros from stop at bottom of hotel (no 26)"…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

ELIVI Skiathos
Design ArchitectoniKa
3 out of 5
Mitropolitou Ananiou 20, Skiathos, Magnisia
Hent priser
0.16 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (52 anmeldelser)

"The property is modern and well-placed. It lacks a bit of a Greek charm but is very functional and comfortable."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

Design ArchitectoniKa
Skiathos Luxury Living
3 out of 5
Skiathos Port, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
0.45 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (34 anmeldelser)
Mye kan bli bedre

"Bra beliggenhet, men de holder ikke den standarden som er forventet av et nytt hotel. Mange merkelige løsninger. Ønsket et og gjøre forandringer på frokostbrettet på morgenen, skulle de fks. ha 50 kr for to kokte egg. Taxi til/fra flyplass skulle de ha betalt for, selv om det står at det er inkludert. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018

Skiathos Luxury Living
Aretousa Hotel
3 out of 5
Skiathos Town Center, Korai 10, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
0.5 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (65 anmeldelser)
God sevice, og god frokost

"Vi hadde (dessverre) bare EN natt på hotellet da vi skulle videre til Skopelos. Velkomst var hyggelig, rommet var pent og rent, og frokosten var over all forventning - i lys av at det bare var tre gjester denne natten. Å spise frokosten under et sitrontre i bakhagen mens fuglene sang omkring oss ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Aretousa Hotel
Core Luxury Suites
3.5 out of 5
Pounta Lazareta Skiathos, Skiathos Town, Greece, Skiathos
Hent priser
1.2 km fra sentrum
3.7/5Good! (3 anmeldelser)

"We arrived around 2:30 pm and there was no one there to greet us. We had to walk around the property before finally finding the house keeper who checked us in and showed us our room. It is an amazing, comfortable, spacious and clean place with amazing views but suggest better reception because it ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Core Luxury Suites
La Luna Hotel
3 out of 5
Troulos, Skiathos
Hent priser
6.72 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (57 anmeldelser)
Wonderful stay at La Luna

"Thoroughly enjoyed our holiday at La Luna. The position was great for getting around the Island. The buses were very frequent and meant it was easy to go and eat out anywhere along the route rather than having to stay in the immediate area. We did hire a jeep one day to get to some of the beaches ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2019

La Luna Hotel
Skiathos Princess Hotel
5 out of 5
Marpunta, Agia Paraskevi, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
4.86 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (144 anmeldelser)
Flott sted.

"Bildene som representerer hotellet på nett er ikke rettferdige, jeg ble positivt overrasket over hvor fint det var. Solsengene ved bassenget var mer behagelige enn sengene på rommene. Men sengene på rommene hadde til gjengjeld komfortable dyner. Frokosten var veldig bra, man kunne bestille omelett, ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2014

Skiathos Princess Hotel
 Bourtzi Hotel
4 out of 5
Moraitou 8 Skiathos, Skiathos, Magnisia
Hent priser
0.3 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (28 anmeldelser)
Fantastisk hotell!

"Et utrolig bra hotell, ligger sentralt i Skiathos By, med gåavstand til hele byen. Rengjøring hver dag, flott standard med pene rom og en service som må roses opp i skyene. De to brødrene som driver hotellet er behjepelige med hva enn det skulle være. Kan anbefale hotellet på det varmeste! Et lite ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2012

Bourtzi Hotel
Aegean Suites Hotel
4 out of 5
Megali Ammos, Skiathos Town, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
1.06 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (27 anmeldelser)

"Vi fikk ikke plass på det bestilte hotellet PDA av datatrøbbel. Måtte i stedet bo på Skisthos Princess som er et mye større og upersonlig hotell. Dette var ikke greit!!! Vi burde få refundert! Tilbakemeldingen går derfor på Skiathos Princess"…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2015

Aegean Suites Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Skiathos
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Skiathos

Hotell Skiathos: Skiathos er ingen stor øy men har likevel flere billige hoteller å by på for de som planlegger et opphold her. Du kan for eksempel bestille rom på et familiehotell, et romantisk overnattingssted eller et strandhotell på denne vakre øya i Egeerhavet utenfor Hellas’ fastland.

Skiathos: Vakre strender og historiske attraksjoner

Den greske øya Skiathos er kun de senere årene blitt et populært reisemål, og det er først og fremst de mange flotte strendene og solen og varmen som lokker de fleste turistene hit. Øya kan imidlertid i tillegg by på historisk interessante severdigheter, slik at et besøk her kan være både avslappende og kulturelt givende.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Skiathos

Strendene er den aller mest populære attraksjonen på øya. Noen av sandstrekningene du kan besøke, er Megali Ammos, Koukounaries og Den store bananstranden. Førstnevnte ligger ikke langt unna Skiathos by og besøkes gjerne av de lokale innbyggerne og barnefamilier. Koukounaries er kanskje øyas mest kjente og en av de aller vakreste strendene, og her kan du, i tillegg til å ligge på sanden, få deg noe å spise og drikke og prøve ulike vannsportaktiviteter. Den store bananstranden byr også på en idyllisk sandstrekning, og det er dessuten utmerkede forhold for å drive med brettseiling langs kysten her.

Når du først har tatt inn på et av Skiathos’ overnattingssteder bør du også få med deg noen av de historiske severdighetene som finnes på øya. De eldre områdene i Skiathos by har flere gamle bygninger som du kan studere nærmere, i tillegg til en rekke hyggelige gater og plasser. Ikke langt utenfor byen finner du dessuten det fascinerende klosteret Evangelistrías, som ble bygget på 1700-tallet. Videre kan du dra til den nordlige delen av øya, til Kástro, som ble brukt som fort på 1300-tallet. Du kan studere ruinene av flere bygninger her og nyte synet av de vakre omgivelsene som har sjarmert mang en turist.

Mat og uteliv

På Skiathos har det vokst frem mange turistvennlige hoteller og spisesteder, så du vil finne noe for enhver smak på menyen her. Vil du prøve en lokal spesialitet, kan du for eksempel bestille en smakfull fiskerett fra en av de greske tavernaene ved den gamle havnen i Skiathos by.

Etter mørkets frembrudd er det havneområdet i Skiathos by som byr på de livligste barene og pubene. Her kan du for eksempel ta deg noe å drikke på et utested som spiller tradisjonell gresk musikk eller dra på en nattklubb med et mer internasjonalt preg.

Dra på shopping fra ditt hotell på Skiathos

Skiathos byr ikke på de helt store handleopplevelsene, men du finner likevel nok av butikker på øya hvis du vil bruke noe av tiden din på shopping. Bor du på et hotellrom i Skiathos by, vil du ha kort vei til det største utvalget av forretninger. Det finnes imidlertid også en rekke boder og butikker andre steder på øya hvor du kan få tak i suvenirer og annet som du er på utkikk etter.

Hotellbestilling: Skiathos

Søk etter et hotell i Skiathos. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Skiathos ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Skiathos.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Skiathos. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Skiathos for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Skiathos. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Skiathos.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Skiathos

Flere reisealternativer