Skiathos
trover-bilde tatt av Alison Inglis

Hoteller i Skiathos

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Skiathos

Villa Kavourakia
2 out of 5
Kolios, Skiathos
Hent priser
4.8/5Enestående! (8 anmeldelser)

"Bella vacanza monolocale semplice ,pulito accogliente, se vuoi i la comodita 'senza tante pretese come appoggio. Il proprietario molto accigliente"…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

Villa Kavourakia
Skiathos Luxury Living
3 out of 5
Skiathos Port, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (32 anmeldelser)
Mye kan bli bedre

"Bra beliggenhet, men de holder ikke den standarden som er forventet av et nytt hotel. Mange merkelige løsninger. Ønsket et og gjøre forandringer på frokostbrettet på morgenen, skulle de fks. ha 50 kr for to kokte egg. Taxi til/fra flyplass skulle de ha betalt for, selv om det står at det er inkludert. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018

Skiathos Luxury Living
Design ArchitectoniKa
3 out of 5
Mitropolitou Ananiou 20, Skiathos, Magnisia
346 kr
per natt
4. des.–5. des.
4.2/5Utmerket! (45 anmeldelser)
Buon hotel in centro

"Hotel in centro, comodo a piedi ma non avendo un parcheggio privato è un po un problema parcheggiare la macchina. Camera essenziale, mancanza di un armadio chiuso, c'è solo un piccolo spazio aperto sopra al frigo bar, comunque giudizio complessivo positivo"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Design ArchitectoniKa
Hotel Rene
2.5 out of 5
Megali Ammos, Ftelia, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
4.7/5Enestående! (43 anmeldelser)
Hotel Rene👍

"Flott beliggenhet med flott utsikt.Stille og rolig.Kun en liten gåtur på 7-8min til’der det skjer’ midt i Skiathos by. Og gå til stranden er 4-5min. Flott nyoppusset rom/bad. Hele hotellet bærer preg av og bli holdt i orden,ryddig og rent. Blid og hyggelig betjening.Hvorfor hotellet har 2,5 stjerne ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Hotel Rene
Skiathos Palace Hotel
4 out of 5
Koukounaries, Skiathos Town, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
4/5Veldig bra! (41 anmeldelser)

"This is a good quality hotel in an excellent location overlooking Kookanaries Bay , the rooms and pool area are very good. The reception staff were all excellent , very friendly and helpful. The pool bar and restaurant staff were however neither friendly or helpful which seemed to be the view of ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

Skiathos Palace Hotel
ELIVI Skiathos
5 out of 5
Koukounaries Bay, Skiathos
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (86 anmeldelser)

"Most beautiful setting with 4 beaches, and fantastic views. Take the 5 euro Kapitan boat transfer to Skiathos town, or bus for 2 euros from stop at bottom of hotel (no 26)"…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

ELIVI Skiathos
Kassandra Bay Resort, Suites & Spa
5 out of 5
Vasilias Beach, Skiathos, Skiathos Island
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (19 anmeldelser)
Elendig matkavlitet

"Bestillte Juniorsuite som viste seg å være et familierom, fyllt opp med to store sovesofaer pluss et "usynlig" glassbord. Dette er ikke en innredning for 2 voksne som ønsker ekstra komfort, og står på ingen måte i forhold til prisen. Det fantes ingen skuffer til å legge klær i. Kvaliteten på kjøkkenet ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2012

Kassandra Bay Resort, Suites & Spa
Aretousa Hotel
3 out of 5
Skiathos Town Center, Korai 10, Skiathos, Skiathos Island
363 kr
per natt
7. des.–8. des.
4.3/5Utmerket! (64 anmeldelser)
God sevice, og god frokost

"Vi hadde (dessverre) bare EN natt på hotellet da vi skulle videre til Skopelos. Velkomst var hyggelig, rommet var pent og rent, og frokosten var over all forventning - i lys av at det bare var tre gjester denne natten. Å spise frokosten under et sitrontre i bakhagen mens fuglene sang omkring oss ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Aretousa Hotel
Pavlos Maria Studios
3 out of 5
Skiathos, Skiathos
499 kr
per natt
28. nov.–29. nov.
4.4/5Utmerket! (5 anmeldelser)

"Posizione a due passi dal centro di Skiathos ma in zona molto tranquilla anche per parcheggiare se affittate un mezzo, giardino molto curato con bella piscina, piccolo angolo cottura perfetto sopratutto per la colazione, rigorosamente sulla terrazza di cui dispone ogni appartamento. Proprietari gentili ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Pavlos Maria Studios
Magdani Villas
4 out of 5
Skiathos Town, Skiathos
Hent priser
5/5Enestående! (6 anmeldelser)

"Stunning property. Views amazing, pool fabulous, spotlessly clean and Tasos the owner will do everything he can to make your stay magical. Would recommend hiring a car as too far to walk into town"…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Magdani Villas
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Skiathos
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Skiathos

Hotell Skiathos: Skiathos er ingen stor øy men har likevel flere billige hoteller å by på for de som planlegger et opphold her. Du kan for eksempel bestille rom på et familiehotell, et romantisk overnattingssted eller et strandhotell på denne vakre øya i Egeerhavet utenfor Hellas’ fastland.

Skiathos: Vakre strender og historiske attraksjoner

Den greske øya Skiathos er kun de senere årene blitt et populært reisemål, og det er først og fremst de mange flotte strendene og solen og varmen som lokker de fleste turistene hit. Øya kan imidlertid i tillegg by på historisk interessante severdigheter, slik at et besøk her kan være både avslappende og kulturelt givende.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell på Skiathos

Strendene er den aller mest populære attraksjonen på øya. Noen av sandstrekningene du kan besøke, er Megali Ammos, Koukounaries og Den store bananstranden. Førstnevnte ligger ikke langt unna Skiathos by og besøkes gjerne av de lokale innbyggerne og barnefamilier. Koukounaries er kanskje øyas mest kjente og en av de aller vakreste strendene, og her kan du, i tillegg til å ligge på sanden, få deg noe å spise og drikke og prøve ulike vannsportaktiviteter. Den store bananstranden byr også på en idyllisk sandstrekning, og det er dessuten utmerkede forhold for å drive med brettseiling langs kysten her.

Når du først har tatt inn på et av Skiathos’ overnattingssteder bør du også få med deg noen av de historiske severdighetene som finnes på øya. De eldre områdene i Skiathos by har flere gamle bygninger som du kan studere nærmere, i tillegg til en rekke hyggelige gater og plasser. Ikke langt utenfor byen finner du dessuten det fascinerende klosteret Evangelistrías, som ble bygget på 1700-tallet. Videre kan du dra til den nordlige delen av øya, til Kástro, som ble brukt som fort på 1300-tallet. Du kan studere ruinene av flere bygninger her og nyte synet av de vakre omgivelsene som har sjarmert mang en turist.

Mat og uteliv

På Skiathos har det vokst frem mange turistvennlige hoteller og spisesteder, så du vil finne noe for enhver smak på menyen her. Vil du prøve en lokal spesialitet, kan du for eksempel bestille en smakfull fiskerett fra en av de greske tavernaene ved den gamle havnen i Skiathos by.

Etter mørkets frembrudd er det havneområdet i Skiathos by som byr på de livligste barene og pubene. Her kan du for eksempel ta deg noe å drikke på et utested som spiller tradisjonell gresk musikk eller dra på en nattklubb med et mer internasjonalt preg.

Dra på shopping fra ditt hotell på Skiathos

Skiathos byr ikke på de helt store handleopplevelsene, men du finner likevel nok av butikker på øya hvis du vil bruke noe av tiden din på shopping. Bor du på et hotellrom i Skiathos by, vil du ha kort vei til det største utvalget av forretninger. Det finnes imidlertid også en rekke boder og butikker andre steder på øya hvor du kan få tak i suvenirer og annet som du er på utkikk etter.

Hotellbestilling: Skiathos

Søk etter et hotell i Skiathos. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Skiathos ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Skiathos.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Skiathos. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Skiathos for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Skiathos. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Skiathos.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Skiathos