Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Siem Reap

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Siem Reap

Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort
5 out of 5
Vithei Charles De Gaulle, Khum Svay Dang Kum, Angkor, Siem Reap
Hent priser
2.05 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (207 anmeldelser)

"スタッフ対応が相当高いレベル"…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort
Residence Indochine D'angkor
4 out of 5
7 Makara St. Wat Bo Village, Siem Reap
Hent priser
2.03 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (108 anmeldelser)
Great hotel

"Fint hotell i rolige omgivelser. Et stykke til sentrum, men ikke dyrt å ta tuk tuk. Deilig avkjølende basseng, og bra bar og restaurant!"…"

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2018

Residence Indochine D'angkor
Siem Reap Palace Residence
4 out of 5
House 173, Wat Damnak Village, Sala Kamreak Commune, Siem Reap, Siem Reap
Hent priser
0.71 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (35 anmeldelser)

"ぜひお勧めしたいホテルの一つです。空港からホテル間の往復のタクシーを無料で手配していただいた点、数種類以上のメニューから朝食が選べどれもとても美味しかった点、手配してたツアーの迎えが遅く心配をしていたら連絡を取り付けてくれた点、個人的に買って帰った果物を切って綺麗に盛り付けてくれた点など、どのサービスも満足以上のもので、次滞在する機会があったらぜひまた利用したいです。スタッフの優しさに助けられ、とても楽しい旅行でした。ありがとうございました。"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Siem Reap Palace Residence
Park Hyatt Siem Reap
5 out of 5
Sivutha Boulevard, Siem Reap
Hent priser
0.3 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (328 anmeldelser)
Supert hotel

"Kjempebra hotel med god mat og veldig luksuriøst. Anbefales på det sterkeste"…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2015

Park Hyatt Siem Reap
Mony Reach Angkor Hotel
4 out of 5
Sivutha Blvd, Siem Reap, Siem Reap Province
615 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
0.28 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (71 anmeldelser)

"Dette hotellet var helt fantastisk! De ansatte var veldig hyggelige og gjorde alt for at vi skulle ha et fint opphold! Anbefales virkelig! Sentrumsnært, god atmosfære, luksuriøst og god service"…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Mony Reach Angkor Hotel
eOcambo Resort and Spa
4 out of 5
BBU Road, Vihear Chen Village, Sangkat Svay Dangkum, Siem Reap, Siem Reap
615 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
1.22 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (205 anmeldelser)

"Politeness of the staff, they are all helpful. our room was beautiful and the pool was refreshing. very good breakfast with excellent choice! Highly recommend this place."…"

Anmeldelse skrevet 1. apr. 2020

eOcambo Resort and Spa
Saem Siemreap Hotel
4 out of 5
Krom 6, Phoum Sala Kanseng, Sangkat Svay Dangkum, Siem Reap
Hent priser
1.78 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,642 anmeldelser)

"Very good atmosphere, very friendly staff, excellent service. Good food on location. Gym equipment needs some love and attention. Good location, near tempels and city"…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019

Saem Siemreap Hotel
FCC Angkor by Avani
5 out of 5
Pokambor Avenue, Next to the Royal Residence, Angkor, Siem Reap
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 785 kr
per natt
27. apr.–28. apr.
0.79 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (168 anmeldelser)
Verdt pengene!

"Bra beliggenhet, god mat"…"

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2009

FCC Angkor by Avani
Mane Village Suites
5 out of 5
Taphul Village, Sangkat Svay Dangkum, Siem Reap
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
697 kr
per natt
9. mai–10. mai
0.7 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (546 anmeldelser)

"Fint sted, store rom, sentral beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018

Mane Village Suites
Raffles Grand Hotel d'Angkor
5 out of 5
1 Vithei Charles de Gaulle, Khum Svay, Dang Kumm, Siem Reap
Hent priser
1.1 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (228 anmeldelser)

"Beautiful setting architecture and location with friendly staff However, the management was invisible apart from the female executive chef The promotion Accor videos on the TV were of very bad quality and therefore more an Anti promotion"…"

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

Raffles Grand Hotel d'Angkor
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Siem Reap
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Siem Reap: En historisk by som kan by på fargerike og spennende opplevelser for livet. Siem Reap ligger i et område som har skiftet mellom å bli styrt av Kambodsja og Thailand, og kan dermed by på en interessant blanding av kulturene. Kambodsja er fortsatt et billig ferieland, og det er mange billige hoteller i Siem Reap.

Når du er på leting etter overnatting i Siem Reap, bør du være klar over hva du reiser dit for. Nærheten til de enorme tempelanleggene Angkor Wat og Angkor Thom er store magneter for tilreisende fra hele verden. Dersom du er sent ute med å bestille hotellrom i Siem Reap, kan du derfor bli sittende med svarteper.

Det er stadig flere som reiser til Siem Reap, og etter hvert som sporene etter mange år med konflikt i landet på 1970- og 80-tallet blir færre og færre, har turismen her virkelig blomstret. Du finner stadig flere hoteller i Siem Reap, i alle prisklasser og med en lang rekke herlige, turistvennlige fasiliteter.

Billig hotell i Siem Reap

De billigste hotellrommene i Siem Reap ligger et lite stykke unna hovedgatene og den enkle transporten til severdighetene, men dette er tross alt en liten by og det aller meste er innen kort avstand. Hvis du ordner en leiebil i Siem Reap, kan det lønne seg å sjekke med hotellet at det går an å sette fra seg bilen på en sikker parkeringsplass. Videre kan det gjøre et utslag på prisen av hotellrommet i Siem Reap hvorvidt det er utstyrt med et klimaanlegg. Du kan som oftest spare noen kroner på å ta et rom uten, men med en årlig gjennomsnittstemperatur på over 25°c vil du nok være takknemlig for muligheten til å kjøle deg ned innendørs.

Varmen vil slå deg i det du ankommer, for her er det ikke slik at du nødvendigvis kan komme inn i terminalen rett fra flyet når du tar fly til Siem Reap. Den internasjonale flyplassen ligger noen kilometer utenfor byen, og tar imot flyvninger fra en lang rekke land i Asia, men det går ingen direkteruter hit fra Europa. Selv om avstanden til sentrum er kort, kan du gjøre lurt i å avtale henting med hotellet i Siem Reap, slik at ankomsten går uten problemer.

Hotellrom i Siem Reap

Som nevnt over, vil du være takknemlig for å ha klimaanlegg på hotellrommet ditt, og særlig hvis du kommer i sommerhalvåret. Temperaturen kan godt krype over 30°c på dagtid året rundt, men tidlig i sommersesongen kan det bli over 40 grader i skyggen. Dersom du velger den litt billigere løsningen med en vifte på rommet, kan dette ofte være mer behagelig når du først har vennet deg til de høye temperaturene – klimaanlegg kan fremskynde «tropeforkjølelsen» som mange opplever når de besøker veldig varme land for første gang.

Husk å ta med deg nok vann når du går ut, i tillegg til å velge bekledning som beskytter deg mot solen uten å være for varmt. Er du godt forberedt, blir ferien desto bedre!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Siem Reap?
Khmer Mansion Residence er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og 2 barer. Det tar dessuten bare 11 minutter å gå til Angkor nattlig marked. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Viroth’s Hotel og Shintana Saya Residence også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Siem Reap hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekking. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Siem Reap.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Siem Reap?
Basert på anmeldelser er Lotus Blanc Resort et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre budsjettvennlige alternativer er Khmer Mansion Boutique Hotel og Bopha Pollen Hotel.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Siem Reap?
Angkor Elysium Suite er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Lotus Blanc Resort og Suorkear Boutique Hotel & Spa. Attraksjoner som Cambodian Cultural Village og ArtBox passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Siem Reap?
Saem Siemreap Hotel er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og sengetøy av topp kvalitet. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Anantara Angkor Resort og Shinta Mani Shack.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Siem Reap?
THE PRIVILEGE FLOOR by Borei Angkor er et overnattingssted 5-stjerners. resort kan dessuten friste med 3 restauranter samt spa med full service – og er en favoritt blant Expedia-reisende.
Hva er det beste LHBT-vennlige stedet å bo på i Siem Reap?
MEN’s Resort & Spa - Caters to Gay Men er et overnattingssted 3,5-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med gratis frokost og utendørsbasseng.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Siem Reap?
Palm Village Resort & Spa er et hundevennlig overnattingssted. resort kan blant annet friste sine menneskelige gjester med spa med full service og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Paradise Eco Resort og The 84 Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Siem Reap?
THE PRIVILEGE FLOOR by Borei Angkor har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. resort kan blant annet friste med 3 restauranter og spa med full service. Park Hyatt Siem Reap og Sokha Angkor Resort er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Siem Reap?
Sojourn Boutique Villas er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. resort kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Anantara Angkor Resort og Mulberry Boutique Hotel er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Siem Reap?
Empress Residence Resort & Spa er et populært overnattingssted 5-stjerners. hotell kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Angkor Miracle Reflection Club og Pacific Hotel & Spa. Du kan spille golf på Angkor Golf Resort i løpet av ferien.
Hva er det beste hotellet i Siem Reap hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Park Hyatt Siem Reap er et populært overnattingssted 5-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og spa med full service. Andre overnattingssteder nær historiske attraksjoner er Prince d’ Angkor Hotel & Spa og Angkor Miracle Resort & Spa. Du kan også besøke kjente landemerker som Angkor Wat, Siem Reap kongebolig og Angkor Bayon.

Nylige anmeldelser i Siem Reap

Flere reisealternativer