Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Rose Catalano Curtis på trover

Hoteller i Risor

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Risor

4 Roms Overnatting i Søndeled
Jegertunet Tomt Nr., Risor, Agder
Hent priser
4.46 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Søndeled
4 Roms Overnatting i Risør
Type D, Risor, Agder
Hent priser
4.32 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Risør
4 Roms Overnatting i Søndeled
Sørbøveien, Risor, Agder
Hent priser
7.9 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Søndeled
3 Roms Overnatting i Søndeled
Øysang 48, Risor, Agder
Hent priser
4.1 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Sehr schön 😁

"Sehr schönes Haus mit tollem Ausblick. Sehr sauber und modern eingerichtet. Leider kein W-LAN aber das ist schon ok. Hatten einen schönen Urlaub, wir empfehlen das Objekt gerne weiter"…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2020

3 Roms Overnatting i Søndeled
3 Roms Overnatting i Risør
Østebøneset, Risor, Agder
Hent priser
2.91 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Risør
4 Roms Overnatting i Søndeled
Øysang, Risor, Agder
Hent priser
4.1 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Søndeled
4 Roms Overnatting i Risør
Lille Trappegata 1, Risor, Agder
Hent priser
0.26 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Risør
4 Roms Overnatting i Risør
Solstadheia 55, Risor, Agder
Hent priser
3.34 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Risør
Idyllisk Sørlandshus i Risør
10A Måkeveien, Risor, Aust-Agder (county)
Hent priser
2.59 km fra sentrum
Idyllisk Sørlandshus i Risør
2 Roms Overnatting i Søndeled
Øysanglia, Risor, Agder
Hent priser
4.36 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Søndeled
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Risor
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Risor

Hotell Risor:Den hvite byen ved Skagerak har tiltrukket seg besøkende i flere århundrer. Selv om de historiske tilreisende gjerne tilbrakte nettene om bord i sine seilskuter, er det nå et stort utvalg av billig overnatting i Risør, som gjør det lettere å besøke denne perlen enn noen gang før. Hvis du vil reise til Risør, har vi samlet noen gode tips til deg her.

Til tross for at det er en ganske liten by, har Risør hoteller i flere pris- og standardklasser, med alt fra enkel innlosjering til nokså forseggjorte og velutstyrte rom. Utvider du søket ditt til å gjelde et større geografisk område, er utvalget vel så bra som i noen annen by i Norge.

Hoteller i Risør

Bykjernen i Risør er relativt kompakt, og er samlet rundt havnegatene Solsiden og Strandgata, men bebyggelsen strekker seg innover hele Risør-halvøya. De mest populære overnattingsstedene i Risør ligger allikevel i umiddelbar nærhet til vannet. Her finner du et godt utvalg steder å bo, men ha i mente at dersom du ønsker å leie bil i Risør, kan det være vanskelig å finne parkering i sentrum blant trehusbebyggelsen. Da kan det være bedre å ikke finne et billig hotell i Risør sentrum, men heller i den delen av kommunen som kalles Søndeled.

Dersom du, til tross for de små avstandene i byen, allikevel vil bo sentralt, finner du mye parkering på det store området som kalles Tjenna. Det er kort vei å gå fra denne sentrale plassen til de fleste hotellene i Risør, særlig de sentrumsnære med begrensede parkeringsmuligheter. Hvis du planlegger å fly til Risør, enten det er via Torp, Oslo lufthavn eller Kristiansand lufthavn, trenger du ikke tenke på parkering – da ankommer du antakeligvis byen med buss.

Mange typer hotellrom i Risør

Risør er velsignet med en rekke små, koselige hoteller som ikke tilhører noen stor kjede, men snarere er drevet av lokale, ivrige krefter. Det betyr at du finner billige hotellrom i Risør som ikke er konforme med den til tider lite overraskende standardutformingen du finner i andre typer hoteller. Siden Risør har en lang historie og tradisjon som sjøfartsby, er det naturlig at flere av byens hoteller har tydelige, maritime trekk – stemningsskapende til tusen, for alle som besøker Risør.

Ønsker du å komme enda lenger inn på sjølivet i denne flotte byen, arrangeres den tradisjonsrike Trebåtfestivalen hvert år i august. Da fylles havnebassenget opp av flotte, gamle skuter, skonnerter og slupper, mens byen flommer over av spennende og gøyale begivenheter og tilbud. I den uka festivalen står på, kan det bli usedvanlig dyrt å finne seg et hotell i Risør, særlig om man vil bo sentrumsnært og kanskje ha med seg familien. Da gjelder det å være tidlig ute med bestillingen.

Ta med barna til Risør

Risør er en veldig trygg og koselig by, med en hyggelig og gjestfri befolkning. Ta med barna for å oppleve det fantastiske, velfylte akvariet på dampskipsbrygga eller for å oppleve byens fortryllende ungdomsteater, som setter opp spennende forestillinger minst én gang i året.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Risor?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Sørlandet Feriesenter et av de beste valgene for turen din. Et overnattingssted kan blant annet friste med båthavn og gratis wi-fi. Risør Hotel er også et alternativ for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Risor hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Risor.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Risor?
Risør Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet senger med overmadrass.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Risor?
Risør Hotel er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand. en villa kan dessuten friste med sesongbasert utendørsbasseng og en kafé. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Kjæring-skallet eller Breibukt.
Hva er det beste hotellet i Risor hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Risør Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og møterom. Du kan også besøke kjente landemerker som Urheia kystfort, Frydendal kirke og Hisåsen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Risor?
Risor har mye å tilby sine besøkende, blant annet marinaen, kirkene og monumentene. I Risor kan du velge mellom 26 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Risor?
Her finner du dessuten severdigheter som Urheia kystfort, Frydendal kirke og Hisåsen. Jettegrytene på Sild, Kjæring-skallet og Breibukt er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Risør marina og Sagjordet badeplass.
Hvordan er værsesongene i Risor?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Risor er 939 mm.

Nylige anmeldelser i Risor

Flere reisealternativer