Ringebu

Hoteller i Ringebu

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Ringebu

Frya Leir
Frya Leir, Ringebu
Hent priser
Frya Leir
4 Stjerners Feriehus i Fåvang
BJØNNLITJØNNVEGEN 17 A, Ringebu, Oppland
Hent priser
4 Stjerners Feriehus i Fåvang
Sørenga Apartments Ringebu
3.5 out of 5
Myrlivegen 40, Ringebu, Norway
Hent priser
Sørenga Apartments Ringebu
Kvitfjell Hotel
Mellomstasjonen, Kvitfjell, Ringebu
Hent priser
Kvitfjell Hotel
Venabu Fjellhotell
2.5 out of 5
Venabu Fjellhotell Rondanevegen 860, Ringebu
1 690 kr
per natt
14. des.–15. des.
4/5Veldig bra! (17 anmeldelser)
Jobbreise

"Fint hotel og fantastisk mat! Lytt i gangen og så hører godt fra rommet til gangene."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Venabu Fjellhotell
Scandic Hafjell
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
892 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
3.9/5Veldig bra! (490 anmeldelser)

"Delikat hotell. Perfekt for besøk på Lilleputthammer. Flott med stort lekerom, basseng, flott utstyrt trimrom, badekar på rommet, stor parkering rett utenfor. Nydelig frokost. Rom som vendte ut mot svært trafikkert E6 trekker ned."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Scandic Hafjell
Kvitfjell Hotel
2.5 out of 5
Mellomstasjon, Favang, Ringebu
1 290 kr
per natt
21. nov.–22. nov.
3.8/5Bra! (13 anmeldelser)

"Veldig praktisk, rett i bakken, ski inn/out. Super frokost, koke egne egg og steke seg vafler. Flott utsikt til bakken fra spisesalen."…"

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019

Kvitfjell Hotel
Glomstad Gjestehus
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 190 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4.5/5Fantastisk! (43 anmeldelser)
Anbefales!

"Veldig koselig sted med et fantastisk hyggelig vertskap 😀 Hjemmekoselig"…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Glomstad Gjestehus
Skjerdingen Høyfjellshotel
3 out of 5
Skjerdingen 207, off FV385, Friisvegen, Atna, Ringebu
Hent priser
3.8/5Bra! (10 anmeldelser)
Flott nærområde og god atmosfære veier opp for mye

"Hotellet trenger en oppgradering, men god atmosfære, trivelig personale og flott nørområde veier opp det meste. Dessuten hyggelige priser. Hvis du drar for å slappe av og nyte fred og ro, dette er et godt sted å komme til."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Skjerdingen Høyfjellshotel
Gudbrandsgard Hotell
4 out of 5
Kvitfjell, Ringebu
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 110 kr
per natt
28. nov.–29. nov.
3.8/5Bra! (52 anmeldelser)
Fin kombinasjon av ski og møtevirksomhet

"Flott hotell. Fint å kombinere business med skikjøring. Et av Norges beste skianlegg. Trivelige omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 6. feb. 2019

Gudbrandsgard Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ringebu
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ringebu

Overnatting på Ringebu

Hotell Ringebu: Det lille tettstedet Ringebu, med sine om lag 1500 innbyggere, ligger i Gudbrandsdalen. Ringebu er et populært sted på vinterstid med mange turister. Bruker du Expedia når du skal bestille deg hotellrom, vil du ikke ha problemer med å finne et billig hotell på Ringebu.

Ringebu har flere hoteller å velge i mellom, litt avhengig av hva man er ute etter, blant annet et eget hotell i tilknytning til alpinanlegget Kvitfjell. I tillegg er det også to større hoteller mer sentralt på Ringebu. De er alle familievennlige og moderne hoteller, med sine spesielle særtrekk. Velg det hotellet som passer best for deg, og du vil helt sikkert ha en fin opplevelse på Ringebu.

Fly til Gardermoen

Det er ikke mulig å fly til Ringebu, man må i stedet sikte seg inn mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Med daglige avganger til alle store og små flyplasser i Norge, er det enkel å komme seg til denne flyplassen. Derfra kan man enten ta timesbussen til Ringebu, eller man kan ta toget – en tur som tar i underkant av to og en halv time. Spesielt om man reiser på vinterstid fullpakket med skiutstyr, er nok toget det beste alternativet. Svært mange velger å ta en skiferie til Ringebu, og da Kvitfjell spesielt. Det går også flere busser og tog til Lillehammer, den kjente OL-byen, som ligger cirka fem mil unna Ringebu. Det er dessverre få muligheter for å leie bil på Ringebu, det beste alternativet er enten på flyplassen eller i nevnte Lillehammer. Man kan for eksempel ta toget til Lillehammer og kjøre den resterende strekningen til hotellet med en leiebil.

OL-anlegg og Hunderfossen

For den sportsinteresserte er nok Ringebu mest kjent for å være tilholdssted for alpinanlegget fra vinter-OL i 1994, nemlig Kvitfjell. Anlegget er også en del av verdenscupen i alpint, og det arrangeres dermed årlig verdenscuprenn i bakkene. Om du ønsker å legge vinterferien til Kvitfjell for å stå på ski selv, bør du ta en titt på hjemmesidene til anlegget først. Her kan du se når anlegget åpner og stenger for sesongen samt hvilke nedfarter som er åpne. I tillegg har Kvitfjell mange tilbud på sommerstid, som du finner mer informasjon om på nettsidene. Med et hotell på Ringebu som base har du kort vei til bakkene i Kvitfjell.

Er man først i området, spesielt hvis man reiser med små barn, kommer man ikke utenom Hunderfossen Familiepark, rett utenfor Lillehammer. Dette er en av Norges største turistattraksjoner, og parken har over 250 000 besøkende hvert år. Her finner du det meste av attraksjoner, karuseller og et badeland – for å nevne noen få ting. Høysesongen er fra midten av juni og ut juli. Hunderfossen har også gode nettsider med mye informasjon som det kan være greit å se på før man tar turen. Du finner nettsidene på www.hunderfossen.no.

Stavkirke og kunstmuseum

Dersom du vil holde det i nærheten av hotellrommet, kan du heller ta turen til en av landets største stavkirker, et mektig og imponerende skue som sto ferdig allerede rundt 1220. Kirken holder åpent for publikum, men du må betale en liten inngangspris. Kirken, og kanskje spesielt dens klokker, har en rik og interessant historie, som man kan lære mer om ved å besøke kirken. Ringebu kan også by på en egen Weidemann-utstilling, en kunstutstilling av den kjente norske maleren Jakob Weidemann.

Frequently asked questions

Nylige anmeldelser i Ringebu

Flere reisealternativer