Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Ringebu

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Ringebu

4 Stjerners Feriehus i Fåvang
BJØNNLITJØNNVEGEN 17 A, Ringebu, Innlandet
Hent priser
16.65 km fra sentrum
4 Stjerners Feriehus i Fåvang
3 Roms Overnatting i Ringebu
Gildesvollen, Ringebu, Innlandet
Hent priser
9.63 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Ringebu
2 Roms Overnatting i Ringebu
Måsåplassen Nr., Ringebu, Innlandet
Hent priser
2.84 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Ringebu
3 Roms Overnatting i Venabygd
Buhaugvegen 61, Ringebu, Innlandet
Hent priser
15.66 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Venabygd
4 Stjerners Feriehus i Fåvang
SVARTSKARDVEGEN 407, Ringebu, Innlandet
Hent priser
15.49 km fra sentrum
4 Stjerners Feriehus i Fåvang
10 Person Ferie Hjemme i Fåvang
VARDENSVEGEN, Ringebu, Innlandet
Hent priser
17.98 km fra sentrum
10 Person Ferie Hjemme i Fåvang
Sørenga Apartments Ringebu
3.5 out of 5
Myrlivegen 40, Ringebu, Norway
Hent priser
13.42 km fra sentrum
Sørenga Apartments Ringebu
Kvitfjell Hotel
Mellomstasjonen, Kvitfjell, Ringebu
Hent priser
13.66 km fra sentrum
Kvitfjell Hotel
Venabu Fjellhotell
2.5 out of 5
Venabu Fjellhotell Rondanevegen 860, Ringebu
Gratis avbestilling
Prisen er 1 390 kr per natt
15.12 km fra sentrum
4/5Very Good! (20 anmeldelser)
Skikkelig Hyttekos

"Utrolig koselig kveld, med quiz og fullt engasjement fra gjester og vertskap"…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

Venabu Fjellhotell
Gudbrandsgard Hotell
4 out of 5
Kvitfjell, Ringebu
Hent priser
13.66 km fra sentrum
3.8/5Good! (59 anmeldelser)

"Utrolig koselig familie hotell med beliggenhet midt i bakken. Koselig for både store og små"…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Gudbrandsgard Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ringebu
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ringebu

Overnatting på Ringebu

Hotell Ringebu: Det lille tettstedet Ringebu, med sine om lag 1500 innbyggere, ligger i Gudbrandsdalen. Ringebu er et populært sted på vinterstid med mange turister. Bruker du Expedia når du skal bestille deg hotellrom, vil du ikke ha problemer med å finne et billig hotell på Ringebu.

Ringebu har flere hoteller å velge i mellom, litt avhengig av hva man er ute etter, blant annet et eget hotell i tilknytning til alpinanlegget Kvitfjell. I tillegg er det også to større hoteller mer sentralt på Ringebu. De er alle familievennlige og moderne hoteller, med sine spesielle særtrekk. Velg det hotellet som passer best for deg, og du vil helt sikkert ha en fin opplevelse på Ringebu.

Fly til Gardermoen

Det er ikke mulig å fly til Ringebu, man må i stedet sikte seg inn mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Med daglige avganger til alle store og små flyplasser i Norge, er det enkel å komme seg til denne flyplassen. Derfra kan man enten ta timesbussen til Ringebu, eller man kan ta toget – en tur som tar i underkant av to og en halv time. Spesielt om man reiser på vinterstid fullpakket med skiutstyr, er nok toget det beste alternativet. Svært mange velger å ta en skiferie til Ringebu, og da Kvitfjell spesielt. Det går også flere busser og tog til Lillehammer, den kjente OL-byen, som ligger cirka fem mil unna Ringebu. Det er dessverre få muligheter for å leie bil på Ringebu, det beste alternativet er enten på flyplassen eller i nevnte Lillehammer. Man kan for eksempel ta toget til Lillehammer og kjøre den resterende strekningen til hotellet med en leiebil.

OL-anlegg og Hunderfossen

For den sportsinteresserte er nok Ringebu mest kjent for å være tilholdssted for alpinanlegget fra vinter-OL i 1994, nemlig Kvitfjell. Anlegget er også en del av verdenscupen i alpint, og det arrangeres dermed årlig verdenscuprenn i bakkene. Om du ønsker å legge vinterferien til Kvitfjell for å stå på ski selv, bør du ta en titt på hjemmesidene til anlegget først. Her kan du se når anlegget åpner og stenger for sesongen samt hvilke nedfarter som er åpne. I tillegg har Kvitfjell mange tilbud på sommerstid, som du finner mer informasjon om på nettsidene. Med et hotell på Ringebu som base har du kort vei til bakkene i Kvitfjell.

Er man først i området, spesielt hvis man reiser med små barn, kommer man ikke utenom Hunderfossen Familiepark, rett utenfor Lillehammer. Dette er en av Norges største turistattraksjoner, og parken har over 250 000 besøkende hvert år. Her finner du det meste av attraksjoner, karuseller og et badeland – for å nevne noen få ting. Høysesongen er fra midten av juni og ut juli. Hunderfossen har også gode nettsider med mye informasjon som det kan være greit å se på før man tar turen. Du finner nettsidene på www.hunderfossen.no.

Stavkirke og kunstmuseum

Dersom du vil holde det i nærheten av hotellrommet, kan du heller ta turen til en av landets største stavkirker, et mektig og imponerende skue som sto ferdig allerede rundt 1220. Kirken holder åpent for publikum, men du må betale en liten inngangspris. Kirken, og kanskje spesielt dens klokker, har en rik og interessant historie, som man kan lære mer om ved å besøke kirken. Ringebu kan også by på en egen Weidemann-utstilling, en kunstutstilling av den kjente norske maleren Jakob Weidemann.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Ringebu?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Frya Leir et av de beste valgene for turen din. Et overnattingssted kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Venabu Fjellhotell og Kvitfjell Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Ringebu hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Ringebu.
Hva er det beste hotellet for familier i Ringebu?
Skjerdingen Høyfjellshotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Kvitfjell Hotel er også en valgmulighet for familieturen.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Ringebu?
Skjerdingen Høyfjellshotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og gratis wi-fi.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Ringebu?
Basert på reisestatistikken vår er Kvitfjell Hotel er et populært overnattingssted, som er perfekt for skiferien. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og en restaurant. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo nær skibakkene, er Gudbrandsgard Hotell og Kvitfjell Hotel.
Hva er det beste spahotellet i Ringebu?
Gudbrandsgard Hotell er et populært spahotell med skimuligheter og har innendørs basseng og treningssenter. Du kan nyte ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger eller massasje i hotellets egen spa-avdeling. Ringebu har også andre populære spahoteller, som Kvitfjell Hotel og Kvitfjell Hotel.
Hvordan er det å overnatte i Ringebu?
Ringebu har mye å tilby sine besøkende, blant annet skimulighetene, skogsområdene og de guidede turene. Denne byen tiltrekker seg også besøkende takket være de avslappende omgivelsene. I Ringebu kan du velge mellom 51 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Ringebu?
Et par populære severdigheter er Ringebu stavkirke og Rondane nasjonalpark. Du finner også Sollia Kirke og Nord-Fron kommune i området.
Hvordan er det best å utforske Ringebu?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta tog fra Ringebu togstasjon, Kvitfjell togstasjon eller Fåvang togstasjon. Det offentlige transportnettverket i Ringebu er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Ringebu?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Ringebu er 990 mm.

Nylige anmeldelser i Ringebu

Flere reisealternativer