Billige flybilletter til Viken

De beste byene å besøke i Viken

Billige flyreiser til Viken

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 329 kr for enveisflyvninger og 659 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle

Fly til Viken

Skal du fly til Viken eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Viken. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Viken eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Viken eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Viken som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange av flyselskapene som gir deg større fleksibilitet. Gå innom kundeserviceportalen vår for å finne detaljert informasjon om hva du må gjøre for å avbestille flyet til Viken på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Viken med fleksible regler for endring?
Her på Expedia har vi funnet frem til vår indre yogatrener så vi kan vise deg de mest fleksible flybillettene der ute. Du huker bare av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under <<Fleksible regler for endring>> for å finne frem til den perfekte flyvningen til Viken.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Viken under COVID-19?
Med så mange nye restriksjoner satt i verk i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Her kommer noen praktiske tips du kan lese før du går om bord i flyet til Viken.

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet innen du bekrefter bestillingen. Du bør i tillegg kontrollere om det er noen regler du må overholde etter landing, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • På mange flyplasser er det påbudt å gå med munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom på at kontrollørene kan spørre deg om å trekke ned munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg.
 • For å minimere risikoen for smitte må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Enkelte steder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt fra lommene dine, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og plassere det i vesken istedenfor på brettet, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å åpne håndbagasjen din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvilke selskaper flyr til Viken?
SAS kan fly deg dit. Dette velkjente selskapet har 4268 flyvninger i måneden til Oslo (OSL-Gardermoen), en innfallsport til Viken.
Hva er prisen på en flybillett til Viken?
Flyturer til Viken kostet et sted mellom 659 kr og 847 kr i løpet av de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg med å sikre deg et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Viken?
Skal du til Viken, er det billigst å reise i måneden februar. Billettprisene er som regel dyrest om sommeren og i julen, så det kan være lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til Viken?
Det er avreisebyen som avgjør hvor lang flyreisen blir. Nedenfor finner du tre av de mest populære rutene til Viken samt rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen): 1 t og 5 min
 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til Oslo (OSL-Gardermoen): 53 min
 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til Oslo (OSL-Gardermoen): 51 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Viken?

 • Oslo er kjent for sin energi og kultur, og er et utmerket sted å begynne ferien din i Viken. Du kan blant annet ta en titt på kjente severdigheter som Operahuset i Oslo, dra på shopping eller kose deg med mat og drikke på noen av byens mange førsteklasses restauranter. Valget er ditt!
 • Oslo er kjent for å ha et fuktig kontinentalklima. Før du drar er det likevel lurt å finne ut hva slags vær du kan vente deg når du er der. Uansett om det er sol eller regn, er det alltid smart å komme forberedt.
 • Du bør også legge inn et besøk til Drammen, som ligger omtrent 35 km sørvest for Oslo. Her kan du blant annet se Drammens teater, en av byens beste severdigheter.

Når er det best å reise til Viken?
er populære måneder å utforske Oslo på, en av de beste byene i Viken. Her begynner sommeren 20. Juni. Temperaturen er mellom 50Fº (10Cº) og 66Fº (19Cº) på denne årstiden, så planlegg ferien rundt da om du er på jakt etter varmere vær.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Viken på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Viken.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Viken som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Viken, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Viken!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Viken under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Viken tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Viken, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.