Bilutleie Viken

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Viken – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Viken som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Viken eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Viken?
Du bør se gjennom leieavtalen for bilen for å være sikker, men de aller fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon når du informerer oss minimum seks timer før henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Viken?
Store, mellomstore eller kompakte biler … Hent nøklene til den bilen du drømmer om! Økonomi er den foretrukne biltypen i Viken. En økonomibil er smart, kjører langt på literen og er lekende lett å parkere, noe som gjør den til en drøm å komme seg rundt med i travle bygater. Og noe av det beste er at den er snill mot lommeboka. Det betyr at du får mer til overs som du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av stedet som overhodet mulig
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Viken hos Expedia?
Det er lett å finne det beste tilbudet hos Expedia. Det er bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de ledende leverandørene. Du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingen av leiebil i Viken med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Viken?
Du må vanligvis være minst 19 år eller eldre i Viken. Du bør være oppmerksom på at de fleste selskaper krever litt ekstra betaling fra unge sjåfører. Sjekk dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du ønsker å leie en luksuriøs bil eller en premium SUV, må nok sjåføren være eldre enn 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Viken?
Før du kan legge ut på veien i Viken, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke forsikringen til leiebilselskapet, må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Viken?
Ja. Expedia samarbeider med respekterte leverandører som tilbyr langtidsutleie av mange forskjellige biler. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krik og krok av Viken – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Viken hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Viken er. Hvis du er under 25 år, krever noen leverandører ekstra betaling. Det er bedre å finne ut av dette på forhånd, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne betingelser og vilkår for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.

Opplev nye steder med Expedia