Billige flybilletter til Jordan

De beste byene å besøke i Jordan

Billige flyreiser til Jordan

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 826 kr for enveisflyvninger og 2 586 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Aegean
Turkish Airlines
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Turkish Airlines
Aegean
Aegean
Aegean
Egyptair
Tarom-Romanian Air Transport
Aegean
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Aegean
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways

Fly til Jordan

Flyvninger til Jordan

Jordan er et av de arabiske landene, og det har blant annet kystlinje til det kjente Dødehavet. Hvis du vil besøke et spennende land som kanskje ikke så mange du kjenner har vært i før, er Jordan det perfekte reisemålet for deg. Den største internasjonale flyplassen i landet er Dronning Alia internasjonale lufthavn, som er flyplassen i hovedstaden Amman. Når du reiser til Jordan fra Norge, er det denne flyplassen eller King Hussein internasjonale flyplass du lander på. Sistnevnte er flyplassen i Akaba. Når datoene for din reise til Jordan er klar og du skal kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Bruker du dette verktøyet vil du enkelt finne et billig fly til og fra Jordan, siden det gir deg en oversiktlig liste over billige flybilletter for datoene du velger. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Jordan samtidig samtidig som fly, sparer du enda mer.

Opplev fantastiske Jordan

Du er sikret mange spesielle og flotte opplevelser hvis du velger å legge ferien din til Jordan. Den fantastiske byen Petra, som er bygget inn i fjellet, kommer til å ta pusten fra deg. Alle har hørt at man enkelt kan flyte på vannet i Dødehavet, på grunn av det høye saltinnholdet, og dette er faktisk så morsomt som det høres ut. Siden du kan kjøre fra den nordlige grensen til den sørlige tuppen av Jordan på fem timer, har du mulighet til å se det mest som er verdt å se i landet i løpet av ferien.

Flyreiser til Jordan fra flyplasser i Norge

Det er ikke vanskelig å finne flyvninger fra Norge til Jordan, men vær forberedt på at dette er en lang tur. Hvis du er heldig finner du en direkteflyvning til Akaba i høysesongen, men stort sett må du regne med en mellomlanding både til Amman og Akaba. Med en mellomlanding må du regne med en flyreise på omtrent åtte timer.

Nordmenn må ha visum for å besøke Jordan, men dette kan ordnes på flyplassen når du ankommer landet. Dette visumet kan bare brukes til å reise inn i landet én gang, vil du ha et visum som lar deg reise inn i landet flere ganger, må du søke om det på forhånd.

Dronning Alia internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er oppkalt etter Alia al-Hussein, dronning av Jordan. Den ligger 30 kilometer fra Amman og har rundt 7 millioner reisende innom årlig. For å komme deg fra flyplassen til Amman har du valget mellom buss, drosje og leiebil. De fleste turister ordner seg med leiebil i Jordan, siden man da får sett mye mer av landet. Avtal at leiebilen skal hentes på flyplassen, og du kan stå for din egen transport resten av oppholdet.

King Hussein internasjonale flyplass

Denne flyplassen ligger helt sør i landet. Fra flyplassen inn til sentrum av Akaba er det rundt 10 kilometer. Det er ingen flybuss, så for å komme deg til og fra flyplassen er du avhengig av leiebil eller drosje. Flyplassen har en rekke fasiliteter, blant annet en bank, et postkontor, kafeer og butikker.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Jordan på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Jordan.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Jordan som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Jordan, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Jordan!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Jordan under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Jordan tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Jordan, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.