Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Jordan

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Jordan

Flyvninger til Jordan

Jordan er et av de arabiske landene, og det har blant annet kystlinje til det kjente Dødehavet. Hvis du vil besøke et spennende land som kanskje ikke så mange du kjenner har vært i før, er Jordan det perfekte reisemålet for deg. Den største internasjonale flyplassen i landet er Dronning Alia internasjonale lufthavn, som er flyplassen i hovedstaden Amman. Når du reiser til Jordan fra Norge, er det denne flyplassen eller King Hussein internasjonale flyplass du lander på. Sistnevnte er flyplassen i Akaba. Når datoene for din reise til Jordan er klar og du skal kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Bruker du dette verktøyet vil du enkelt finne et billig fly til og fra Jordan, siden det gir deg en oversiktlig liste over billige flybilletter for datoene du velger. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Jordan samtidig samtidig som fly, sparer du enda mer.

Opplev fantastiske Jordan

Du er sikret mange spesielle og flotte opplevelser hvis du velger å legge ferien din til Jordan. Den fantastiske byen Petra, som er bygget inn i fjellet, kommer til å ta pusten fra deg. Alle har hørt at man enkelt kan flyte på vannet i Dødehavet, på grunn av det høye saltinnholdet, og dette er faktisk så morsomt som det høres ut. Siden du kan kjøre fra den nordlige grensen til den sørlige tuppen av Jordan på fem timer, har du mulighet til å se det mest som er verdt å se i landet i løpet av ferien.

Flyreiser til Jordan fra flyplasser i Norge

Det er ikke vanskelig å finne flyvninger fra Norge til Jordan, men vær forberedt på at dette er en lang tur. Hvis du er heldig finner du en direkteflyvning til Akaba i høysesongen, men stort sett må du regne med en mellomlanding både til Amman og Akaba. Med en mellomlanding må du regne med en flyreise på omtrent åtte timer.

Nordmenn må ha visum for å besøke Jordan, men dette kan ordnes på flyplassen når du ankommer landet. Dette visumet kan bare brukes til å reise inn i landet én gang, vil du ha et visum som lar deg reise inn i landet flere ganger, må du søke om det på forhånd.

Dronning Alia internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er oppkalt etter Alia al-Hussein, dronning av Jordan. Den ligger 30 kilometer fra Amman og har rundt 7 millioner reisende innom årlig. For å komme deg fra flyplassen til Amman har du valget mellom buss, drosje og leiebil. De fleste turister ordner seg med leiebil i Jordan, siden man da får sett mye mer av landet. Avtal at leiebilen skal hentes på flyplassen, og du kan stå for din egen transport resten av oppholdet.

King Hussein internasjonale flyplass

Denne flyplassen ligger helt sør i landet. Fra flyplassen inn til sentrum av Akaba er det rundt 10 kilometer. Det er ingen flybuss, så for å komme deg til og fra flyplassen er du avhengig av leiebil eller drosje. Flyplassen har en rekke fasiliteter, blant annet en bank, et postkontor, kafeer og butikker.