Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Rangpur

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Rangpur

Hotel Premier Residential
1.5 out of 5
Molla road, Saidpur, Rangpur Division
Hent priser
34.98 km fra sentrum
Hotel Premier Residential
Hotel premier
Molla Road, Saidpur, Rangpur Division
Hent priser
34.99 km fra sentrum
Hotel premier
Caspia The Home
3 out of 5
Cantonment Rd, Rangpur, Rangpur Division
Hent priser
1.87 km fra sentrum
Caspia The Home
Grand Palace Hotel & Resort's Rangpur
4 out of 5
G L Roy Road, Rangpur, Rangpur District
Hent priser
1.5 km fra sentrum
Grand Palace Hotel & Resort's Rangpur
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rangpur
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Rangpur

Hotell Rangpur: Leter du etter overnatting i Rangpur? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Rangpur, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Rangpur eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Rangpur, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Rangpur?
Grand Palace Hotel & Resort’s Rangpur er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Caspia The Home er også et bra valg for turen din.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Rangpur?
Det finnes mye å se og oppleve for reisende som drar til Rangpur. I Rangpur kan du velge mellom 2 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Rangpur?
Tajhat-palasset er en av severdighetene du finner i det omkringliggende området.
Hvordan er været i Rangpur?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 22 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på -9 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Rangpur er 411.80 mm.