Otta

Hoteller i Otta

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Otta

Sjoa Hostel
2 out of 5
Amotsvegen 79, Sel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
890 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
3.9/5Bra! (36 anmeldelser)
Frokost i 1745-bygning!

"Trivelig overnatting i historiske omgivelser"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Sjoa Hostel
Per Gynt Lodge
2.5 out of 5
Feforvegen 124, Vinstra, Nord-Fron
Hent priser
3.1/5 (21 anmeldelser)
Helt ok for en natt

"Greit sted, motell-lignende (ikke hytter!), små rom med bad. Tynne vegger, om du skal se på tv er det greit å se det samme som de på rommet ved siden av. Vi ble tilbudt gratis frokost, usikker på om det var et unntak eller om prisen på hotels.com stemmer."…"

Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019

Per Gynt Lodge
Vågå Hotel
3 out of 5
Vagavegen 45, Vagamo, Vågå
1 272 kr
per natt
24. okt.–25. okt.
3.4/5 (203 anmeldelser)

"Greit overattingssted mellom Berge og Nord Trødelag. Vi syntest at sengene var veldig myke, men det er det vel delte meninger om. Ellers OK."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Vågå Hotel
Høvringen Høgfjellshotell
3 out of 5
Høvringen, Sel, Oppland
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (16 anmeldelser)

"Veldig god service og veldig god mat. Flott turterreng i området."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Høvringen Høgfjellshotell
Dovre Motell
2 out of 5
Furumo, Dovre
Gratis avbestilling
995 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
3.4/5Bra! (64 anmeldelser)

"Helt kurrant - kjøkken, stue og soverom. Fikk ladet elbil også. Ikke så godt internett, og langt fra det meste, men koselig omgivelser å gå tur/fiske i."…"

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2019

Dovre Motell
Rondane Hytter og Leiligheter
3 out of 5
Rondanevegen 1264, Sel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
900 kr
per natt
21. okt.–22. okt.
4.4/5Fantastisk! (7 anmeldelser)

"Hytten var rent når vi kom og perfekt plassert for å gå tur på Rondane."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

Rondane Hytter og Leiligheter
Thon Hotel Otta
3 out of 5
Ola Dahls Gate 7, Otta, Sel
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
3.9/5Bra! (219 anmeldelser)
Veldig okay

"Fin og grei overnatting, på gjennomreise fra Kristiansand og nordover. Gode senger og bra frokost👍 Får dere litt oppkuttet frukt og bær på frokostbordet i tillegg, så blir den enda bedre😉"…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2019

Thon Hotel Otta
Heibu Cabin - Skåbu
3 out of 5
Nerseterlia 39, Nord-Fron, Oppland
Hent priser
Heibu Cabin - Skåbu
Rondablikk Hotel
3 out of 5
Rondablikkveien 1208, Kvam, Nord-Fron
Hent priser
3.6/5Bra! (20 anmeldelser)
Fjelltur til Sukkertoppen

"Et kort fjellopphold med litt frisk fjelluft og et par fjellturer. Nydelig vær med en tur på Sukkertoppen, en topp på 1213 m og tur på ca. 10 km. Behagelig og rolig atmosfære på hotellet, og sov veldig godt etter fjellturen."…"

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2019

Rondablikk Hotel
Rondane Høyfjellshotell
3 out of 5
Mysuseter - Rondane Nasjonalpark, Sel, Oppland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
3.8/5Bra! (144 anmeldelser)

"Et flott opphold, på et fint hotel, men et bad som var moderne en gang på 80 tallet som hadde et halveis tett sluk, skapte litt irritasjon. Uten at det ødela noe."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Rondane Høyfjellshotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Otta
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Otta

Hotell Otta: Otta er en by og administrasjonssenteret i Sel kommune i Oppland, og har i underkant av 2000 innbyggere – noe som gjør Otta til Norges nest minste by i innbyggertall. Otta er et flott reisemål for alle som sette pris på natur, og byen er en del av Nasjonalparkriket. Siden byen tiltrekker seg mange turister, er det flere hoteller i området man kan velge mellom. Bruker du Expedia, har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Otta. Hotellene ligger spredt rundt i området, så det kan være lurt å sjekke nøyaktig plassering på hotellet før du bestiller – så du ikke havner langt unna aktivitetene eller severdighetene du vil oppleve. Hotellene er stort sett i mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. Du kan velge mellom dyrevennlige hotell, familiehotell, romantiske hotell og forretningshotell.

Otta: en perle i Gudbrandsdalen

Otta er den eneste byen nord i Gudbrandsdalen, og består i tillegg til Otta sentrum av Selsverket, Dahle og Hjellum. Byen er kjent for sin flotte natur og beliggenhet, rett ved blant annet Rondane nasjonalpark. Temperaturen i Otta er en del lavere enn gjennomsnittet i Norge, siden byen ligger nede i en dal langs en elv. Elven som renner gjennom byen er elven Otta, hvor man kan kjøle seg ned på varme sommerdager.

Aktiviteter

Dersom du liker å være aktiv, bør du prøve deg på rafting mens du besøker Otta. Heidal Rafting holder til like sør for Otta, og benytter seg av elven Sjoa. I tillegg til rafting kan du prøve deg på elvebrett, juving, tauaktiviteter, breturer, fjellridning og grotteturer. Dersom du heller vil slappe av med et godt måltid, er det flere fine spisesteder i Otta. Du får kjøpt alt fra klassiske norske retter til internasjonale retter og hurtigmat.

Rondane nasjonalpark

Rondane Nasjonalpark ligger i høyfjellsområdene mellom Gudbrandsdalen og Atndalen. Nasjonalparken strekker seg fra Ringebu i sør til Dovre i nord. Som landets første nasjonalpark ble området vernet i 1962. Området ble utvidet i 2003, og det dekker nå hele 963 km2.

I nasjonalparken holder blant annet en av våre siste stammer av vill fjellrein til. Terrenget varierer fra fjellskog til luftige rygger og fjelltopper. Ni av toppene i Rondane er mer enn 2000 meter høye, noe som bidrar til de mange flotte turrutene i området. Nettverket med merkede stier er godt utbygd, og området byr på et mangfold av turmuligheter – enten du er lysten på en dagstur eller vil begi deg ut på en flere dagers lang fjellvandring.

Som du sikkert skjønner mangler det ikke på naturopplevelser når du reiser til Otta. Nettopp fordi utvalget er så stort, kan det være lurt å ta kontakt med hotellet eller benytte seg av et av nettstedene som spesialiserer seg på nasjonalparken, som www.nasjonalparkriket.no, for å finne ut hva som forgår eller få forslag til turruter.

Hotellbestilling: Otta

Søk etter et hotell i Otta. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Otta ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Otta.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Otta. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Otta for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Oslo, hvor du enkelt kan leie bil for å komme til Otta. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Otta.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Otta