Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Okinawa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Okinawa

Finn de beste områdene og bydelene i Okinawa for aktivitetene du liker best. Les mer om Okinawa

Hoteller i Okinawa

Guest House Unity - Hostel
566 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
0.73 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
おすすすすすすめ

"良い良い良い。人が温かい宿でした。 オーナーさん、宿泊者、私で盛り上がり、ビールを交えて漫談しました。 その後、その宿泊者とコザへ飲みに。楽しい時間を過ごせました。 トイレ、浴室、ベッド、全てが清潔な宿で、何の不自由もありませんでした。 ゲストハウスだとセキュリティが不安なことも多いかと思いますが、施錠のシステムがしっかりとしているので安心です。 また沖縄に来たい、また泊まりたい、そう思える良い宿でした。"…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2020

Guest House Unity - Hostel
Allstay Goya
3 out of 5
453 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
0.34 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)

"ベッドもテレビも大きく、キッチンや洗濯機、洗面台も完備で清潔感もありとても使い勝手が良かったです。 欲を言えばウォシュレットとお風呂の椅子があればいいなと思いました。 でも浴槽もそこそこ大きく充分でした。"…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2020

Allstay Goya
Mr.KINJO in OKINAWA KITAINTER
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
327 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
4.48 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (53 anmeldelser)

"沖縄マラソン参加の為に利用しました。立地も良く高速へのアクセスも良く空港へもすぐにつきました。ただウェブサイトでの住所が間違っているので直接施設へ電話をして聞かないととGPSでは表示されません。それだけが残念でした。"…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Mr.KINJO in OKINAWA KITAINTER
Okinawa Grand Mer Resort
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
883 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
2.53 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,794 anmeldelser)

"ドリンクサービスがありがたかったです。 お部屋も清潔感があって気持ちよく過ごすことができました。"…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2020

Okinawa Grand Mer Resort
OYO Hotel Hiyagun Lanai Resort Okinawa Hiyagon
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
587 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
1.86 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (61 anmeldelser)

"近くに飲食店がなかった分、ラナイが広くテイクアウトで色々買い込んで家飲みできたのが、とても楽しかったです!"…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

OYO Hotel Hiyagun Lanai Resort Okinawa Hiyagon
Crown Hotel Okinawa
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
708 kr
per natt
28. apr.–29. apr.
0.49 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (98 anmeldelser)

"The people are friendly and nice. The hotel is clean and well maintained."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2020

Crown Hotel Okinawa
Green Garden Hills
1 323 kr
per natt
21. apr.–22. apr.
2.15 km fra sentrum
Green Garden Hills
Rycom Crystal Hotel
2.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
330 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
2.56 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (173 anmeldelser)

"予想以上に、以前の施設の面影があり不安を感じましたが、フロントのお姉さんの接客が素晴らしく良かったです。 ウォーターサーバーも有り難く利用させて頂きました。 室内も綺麗だし、窓もあって良かった。 他の宿泊客との接点も少なくて良かった。 ただ気になったのがこのご時世に、ビュッフェの朝食。非常に不安を感じました。 また、厨房の女性スタッフのノーマスクでお喋りと咳がとても嫌でした。 楽しい職場の和気あいあいは全然いいのですが(むしろ好感が持てる)、マスクして欲しいです。1人咳き込んでて、嫌でした。"…"

Anmeldelse skrevet 1. apr. 2020

Rycom Crystal Hotel
Okinawa City Hotel
2.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
540 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
0.24 km fra sentrum
3.7/5Good! (13 anmeldelser)

"アメニティの交換してほしかった"…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

Okinawa City Hotel
Crown Hotel Okinawa Annex
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
1.63 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"とても清潔で部屋が広く過ごしやすかった。スタッフの方もとても親切でした。繁華街からは少し離れていますが、タクシーで料金を気にせず行ける距離でした。また、泊まりたいです。"…"

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2020

Crown Hotel Okinawa Annex
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Okinawa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Okinawa

Hotell Okinawa: Du bør virkelig oppleve Okinawa. Japans gamle hemmeligheter kombineres med den moderne verden for å skape en destinasjon som skiller seg ut fra alt du har opplevd tidligere. Byen utstråler all den tradisjonen og nyskapningen du kan forvente av karatens fødested, og du kan la deg imponere av den unike arkitekturen her mens du besøker enorme utendørsmarkeder, vakre botaniske hager og flotte, naturlige landemerker. På visse tider av året dekker kirsebærblomster landskapet, og det er like vakkert som et akvarellmaleri. Reiseguruene hos Expedia.no reduserer prisene på hoteller i Okinawa kraftig, så la oss hjelpe deg med å planlegge en billig ferie i dette fortryllende hjørnet av verden.

Mystikken og skjønnheten til Okinawa, JP

En ting du vil oppdage med en gang du kommer til Okinawa, er hvor viktig hedring av forfedrene og koblingen mellom fortid og nåtid er. Og når du smaker de deilige tradisjonelle rettene som er laget av tofu, sjøgress og sjømat som er vanlig til alle måltider, forstår du hvorfor lokalbefolkningen her er blant de sunneste og lengstlevende menneskene i verden. Nesten alle husene her er pyntet med løver eller drager som skal gi hell og beskyttelse. Og rett utenfor kystlinjen finnes én av verdens største samlinger av korallrev.

En titt på klimaet

Været er stort sett stabilt i Okinawa. Temperaturene ligger på over 20 °C hele året. Det er sjelden at temperaturene går over 30 °C om sommeren. Så forutsigbare værforhold gjør det enkelt å utforske lokale landsbyer uten at det blir for varmt eller for kaldt.

De viktigste severdighetene og hoteller i Okinawa

Sett opp en reiserute som har like mye skjønnhet som Okinawas berømte kirsebærblomster, ved å besøke Kin Red-stranden, den amerikanske landsbyen, Shurijo-slottet, Okinawa Churaumi-akvariet, ananasparken og Manza-stranden. Du finner flotte butikker og store markeder over hele Okinawa, så sett av litt tid til shopping. La Expedia.no vise deg at det er mulig å bo på de hotellene som turistene liker best i Okinawa i Japan, uansett hvilket budsjett du har. Se etter eksklusive tilbud på hotell i nærheten av noen av de mest populære severdighetene i denne gamle og tidløse byen.

Bestill hotellrom i Okinawa i dag

Våre utrolige internasjonale rabatter åpner mange muligheter når det kommer til å oppleve Japan. Bruk våre bestillingsverktøy på Internett for å finne flybilletter til Okinawa og bo på ett av flotte luksushotellene i Okinawa til en rimelig pris. Hvis du ønsker frihet til sightseeing uten begrensninger, kan du se våre rimelige priser på bilutleie i Okinawa. Er du klar til å besøke et sted med vakre røde blomster og der ære betyr alt? Vi garanterer den beste prisen for hotellrom i Okinawa på Expedia akkurat nå.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Okinawa?
THE HIRAMATSU HOTELS & RESORTS GINOZA er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Okinawa Spa Resort Exes og The Terrace Club At Busena også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Okinawa hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Okinawa.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Okinawa?
Basert på anmeldelser er Okinawa Kariyushi LCH. Izumizaki Kenchomae et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. To rimelige alternativer er Royal Hotel OKINAWA ZANPAMISAKI og Naha Beach Side Hotel.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Okinawa?
Best Western Okinawa Kouki Beach er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre alternativer for familieturen er Mercure Okinawa Naha og Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT. Attraksjoner som Okinawa Churaumi akvarium og Okinawa World passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Okinawa?
Okinawa Spa Resort Exes er et overnattingssted 5-stjerners. resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og private balkonger. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Renaissance Resort Okinawa og Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT.
Hva er det beste LHBT-vennlige hotellet i Okinawa?
Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel er et overnattingssted 4,5-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med 2 utendørsbassenger og gratis wi-fi. Hotel Palm Royal Naha Kokusai Street er også et bra alternativ for oppholdet ditt.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Okinawa?
Chibana Terrace er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. feriehjem kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Okinawa?
THE HIRAMATSU HOTELS & RESORTS GINOZA er et populært overnattingssted 4-stjerners og strand i nærheten. resort kan dessuten friste med 7 restauranter og et utendørsbasseng. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT og Hotel Nikko Alivila. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Sunset Beach eller Kariyushi strand.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Okinawa?
Rihga Royal Gran Okinawa har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel og ANA InterContinental Manza Beach Resort er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Okinawa?
Kanucha Bay Hotels & Villas er et populært overnattingssted 4,5-stjerners. resort kan dessuten friste med en golfbane og 2 utendørsbassenger. Du kan spille golf på Kise country club, PGM Golf resort Okinawa eller Chura Orchard golfklubb mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet i Okinawa hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er DoubleTree by Hilton Hotel Naha Shuri Castle er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og 3 restauranter. Andre overnattingssteder nær historiske attraksjoner er Resort Hotel Buena Vista Nakijin og Hyakunagaran. Du kan også besøke kjente landemerker som Shurijo slott, Naminouegu Shrine og Sunabe Seawall.
Hvordan er det å overnatte i Okinawa?
Historiefantaster kommer til å like Okinawa, og reisemålet byr dessuten på shoppingmuligheter og strender, som de besøkende liker godt. Denne byen med en rikholdig kultur kan også friste besøkende med interessante museer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Kokusai Dori, Shurijo slott og Amerikanske landsby. I Okinawa kan du velge mellom 1899 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Okinawa

Flere reisealternativer