Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Oconomowoc

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Oconomowoc

Extended Stay America Milwaukee - Waukesha
2.5 out of 5
2520 Plaza Ct, Waukesha, WI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 840 kr per natt
24.54 km fra sentrum
3.6/5Good! (581 anmeldelser)

"The room is nice and quiet, but if the breakfast could be better, that will be perfect!"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Extended Stay America Milwaukee - Waukesha
Summer Lake House - Upper Nemahbin Lake
34546 Delafield Rd, Oconomowoc, WI
Hent priser
5.41 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
relaxing lake cottage

"We enjoyed staying at this relaxing late cottage. Everything was very clean, and the owners very Nice. Boat rental right around the corner so a fun and active vacation for Our family. Comfortable beds. Easy Access to the lake, boating etc. The only negative is the sound from the freeway, which affects ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019

Summer Lake House - Upper Nemahbin Lake
Private Lake Home For DNC
36345 Silver Maple Ln, Oconomowoc, WI
Hent priser
4.95 km fra sentrum
Private Lake Home For DNC
Hyatt Place Milwaukee West
3 out of 5
11777 W Silver Spring Drive, Milwaukee, WI
Gratis avbestilling
Prisen er 945 kr per natt
33.15 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,435 anmeldelser)
Nydelig hotell med helt oppdatert AV system.

"Lekkert hotell med fine rom, gode senger, og ikke minst et oppdart AV system som lot deg koble til både PC og kameraer til en stor digital TV. Nær Higway, men langt fra nærmeste spisested."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2012

Hyatt Place Milwaukee West
Staybridge Suites Milwaukee West-Oconomowoc
3 out of 5
1141 Blue Ribbon Drive, Oconomowoc, WI
Gratis avbestilling
Prisen er 1 058 kr per natt
4.22 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (405 anmeldelser)
Familiehotell

"Fint opphold for familien. Grei frokost og middag inkludert tre dager i uken. Lite men fint svømmebasseng med passe temperatur for barn."…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2015

Staybridge Suites Milwaukee West-Oconomowoc
Hilton Garden Inn Oconomowoc
3 out of 5
1443 Pabst Farms Cir, Oconomowoc, WI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 068 kr per natt
3.35 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (381 anmeldelser)

"Very quiet and comfortable. Staff is very helpful."…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2020

Hilton Garden Inn Oconomowoc
Inn at Pine Terrace
3 out of 5
351 East Lisbon Road, Oconomowoc, WI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 759 kr per natt
3.11 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (16 anmeldelser)

"Really friendly and knowledgeable host; great breakfasts, and a fabulously comfortable room. We enjoyed our stay so much!"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018

Inn at Pine Terrace
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oconomowoc
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Oconomowoc

Hotell Oconomowoc: Leter du etter overnatting i Oconomowoc? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Oconomowoc, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Oconomowoc eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Oconomowoc, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Oconomowoc?
Hilton Garden Inn Oconomowoc er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og innendørsbasseng. Noen andre muligheter er Staybridge Suites Milwaukee West-Oconomowoc og Inn at Pine Terrace.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Oconomowoc hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Oconomowoc.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Oconomowoc?
Staybridge Suites Milwaukee West-Oconomowoc er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og kjøkken på rommet. Hilton Garden Inn Oconomowoc er også et bra valg for en barnevennlig ferie. Attraksjoner som Fantasistasjonen og AKA Combat Entertainment passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Oconomowoc?
Inn at Pine Terrace er et overnattingssted 3 stjerner. et B&B-hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et utendørsbasseng og bryllupstjenester.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Oconomowoc?
Staybridge Suites Milwaukee West-Oconomowoc er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et innendørsbasseng og kjøkken på rommet.
Hva er det beste spahotellet i Oconomowoc?
Hilton Garden Inn Oconomowoc er blant de beste spahotellene med restaurant, innendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i boblebadet.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Oconomowoc?
Oconomowoc kan by på spisesteder, gode shoppingmuligheter og sport, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over kaféene og bryggeriene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er blant annet Riverside teater, Wisconsin Center og Harley-Davidson Museum. I Oconomowoc kan du velge mellom 18 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Oconomowoc?
Oconomowoc Arts Center, Oconomowoc historiske museum og Theatre On Main er noen av kulturattraksjonene i byen. Noen av de mest populære attraksjonene blant barnefamilier er Fantasistasjonen og AKA Combat Entertainment. Vakre naturomgivelser, som Lac La Belle og Fowler Lake Park, bidrar til byens skjønnhet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Oconomowoc?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 19 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Oconomowoc er 879 mm.

Nylige anmeldelser i Oconomowoc

Flere reisealternativer