Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Håkan Ceder på trover

Hotell i Nora, Örebro County

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Nora

Holiday Home, Nora
Timanshyttan 626, Nora, Örebro County
Hent priser
15.26 km fra sentrum
Holiday Home, Nora
2 Roms Overnatting i Nora
Gråboda 614, Nora, Örebro County
Hent priser
10.99 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Nora
4 Roms Overnatting i Nora
Östra Öskvik, Näset, Nora, Örebro County
Hent priser
11.04 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Nora
Elite Stora Hotellet Örebro
4 out of 5
Drottninggatan 1, Örebro
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 011 kr
per natt
11. apr.–12. apr.
29.03 km fra sentrum
4/5Very Good! (1,061 anmeldelser)

"Jeg booket to rom til min familie.Det ene rommet var i store hotellet og det andre i lille.Altså 30 meter opp i gata.Greit å få rom ved siden av hverandre når de bookes sammen. Ellers fint hotell.God frokost. En del støy fra gaten utenfor om man ligger i de første etasjene."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Elite Stora Hotellet Örebro
Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western
3 out of 5
Rådstugugatan 21, Nora
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 521 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
0.03 km fra sentrum
3.4/5Good! (85 anmeldelser)
Sentralt hotell med potensiale for mer

"Et litt slitent hotell, med en ikke altfor engasjert betjening. Usikker på om det var andre overnattende gjester der, hadde matsalen for meg selv til frokost. Den lille TV-en hang ubekvemt høyt på veggen på rommet. Sentral beliggenhet, og det så ut som noe oppussing var på gang, så bedre neste ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. mai 2019

Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western
Nyhyttans Kurort
2.5 out of 5
Nyhyttan 325, Nora
Gratis avbestilling
867 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
21.5 km fra sentrum
3.6/5Good! (23 anmeldelser)

"Mycket rogivande vistelse, perfekt om man söker avkoppling, tystnad "egen retreat"."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Nyhyttans Kurort
Lilla Hotellet
3 out of 5
Rådstugugatan 14, Nora
1 322 kr
per natt
9. mai–10. mai
0.18 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (74 anmeldelser)
Kommer igjen!

"For en opplevelse. "Peter" er enestående oppriktig i sitt møte med deg og bryr seg om sine gjester. Flott frokost og når det kom fram at jeg ikke spiser kjøtt ble jeg spurt om jeg hadde lyst på en avocado - og den var perfekt begge dagene jeg var der. Og hvem blir tilbudt ferske jordbær og melon ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019

Lilla Hotellet
Hotell Göta
3 out of 5
Olaigatan 11, Örebro
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
392 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
28.79 km fra sentrum
3.5/5Good! (778 anmeldelser)
Glimrende service

"Fantastisk betjening"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Hotell Göta
Best Western Eurostop Orebro
3 out of 5
Boglundsgatan 2, Örebro
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
854 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
26.45 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,678 anmeldelser)
meget bra

"For prisen er vi veldig fernøyd"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Best Western Eurostop Orebro
Uskavigården
1.5 out of 5
Tre Sjöars väg, Nora
Hent priser
12.98 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (18 anmeldelser)

"Helt OK rum med över/underbäddar men saknade entrémattor och matta på rummet. Blev lite väl spartanskt med ett litet bord och två enkla stolar."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Uskavigården
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nora
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Nora

Hotell Nora: Leter du etter overnatting i Nora? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Nora, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Nora eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Nora, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Nora?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Åkerby Herrgård et av de beste valgene for turen din. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering. Andre muligheter for reisen din er Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western og Lilla Hotellet.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Nora hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Nora.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Nora?
Nyhyttans Kurort er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med gratis parkering og gratis frokost. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western og Åkerby Herrgård. Attraksjoner som Gustavsvik ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Nora?
Åkerby Herrgård er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis internettilgang. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western og Nyhyttans Kurort.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Nora?
Åkerby Herrgård er et populært overnattingssted 3-stjerners. hotell kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og en restaurant. Du kan spille golf på Nora golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste hotellet i Nora for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Hvis du er interessert i historie, er Åkerby Herrgård også et bra overnattingssted for reisen din. Du kan også ta turen til Göthlinska gården.
Hvordan er det å overnatte i Nora?
Nora har mye å tilby sine besøkende, blant annet museene, golfmulighetene og monumentene. Denne byen tiltrekker seg også besøkende takket være det rike kulturlivet. I Nora kan du velge mellom 12 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Nora?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Nora stasjon, Nora golfklubb og Göthlinska gården. Du bør også legge til Nora Brygghus på listen over ting du bør se.
Hvordan er været i Nora?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Nora er 615.80 mm.

Nylige anmeldelser i Nora

Flere reisealternativer