Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Judith Cruz Gamboa på trover

Hoteller i Noordwijk

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Noordwijk

The Flying Pig Beach Hostel
2 out of 5
Parallel Boulevard 208, Noordwijk
Hent priser
0.33 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)
Worth the distance

"I am so happy I stayed outside of Amsterdam, this place had really nice vibes. The staff were really friendly and helpful. The beach was really nice and chill. It was easy to visit Leiden and the shuttle to Amsterdam was really quick. A+++"…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2017

The Flying Pig Beach Hostel
Vesper Hotel
4 out of 5
Koningin Astrid Boulevard 46, Noordwijk
1 798 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
1 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (69 anmeldelser)

"Insgesamt sehr nett, vom Preis- Leistungsverhältnis am Ende jedoch nicht ganz überzeugend. Das ganze Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet, jedoch war unser Zimmer leider sehr klein und ohne separates Bad."…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Vesper Hotel
Alexander Hotel
4 out of 5
Oude Zeeweg 63, Noordwijk
1 833 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.23 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (107 anmeldelser)

"Hotel, Zimmer super. Frühstück sehr gut. Rund um zufrieden"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Alexander Hotel
Hotel De Koningshof
3 out of 5
Golfbaan 66, Noordwijk
974 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
1 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (146 anmeldelser)
Utmerket nett og frokost i et velholdt lite hotell

"God frokost i stilfullt miljø."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2017

Hotel De Koningshof
Heeren van Noortwyck
3 out of 5
Quarles van Uffordstraat 103, Noordwijk
Hent priser
0.59 km fra sentrum
4/5Very Good! (62 anmeldelser)

"Das Hotel und die Einrichtung sind etwas in die Jahre gekommen. Auch hat es im Badezimmer nach Abfluss gerochen. Aber die Lage ist super und das Personal durchweg sehr freundlich!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Heeren van Noortwyck
Fletcher Badhotel Noordwijk
3 out of 5
Julianastraat 32, Noordwijk
905 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
0.34 km fra sentrum
3/5 (79 anmeldelser)
agréable service et hotel près de la mer

"agréable service et hotel près de la mer"…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

Fletcher Badhotel Noordwijk
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf
4 out of 5
Duinweg 117, Noordwijk
790 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
3.71 km fra sentrum
3.6/5Good! (188 anmeldelser)
Greit hotell i landlige omgivelser

"Imøtekommende personale, god restaurant, godt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer. Hotellet har utleie av vanlige sykler og el-sykler. Veldig stille og rolige omgivelser med turstier og sykkelveier rett utenfor døra."…"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2018

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf
The Historic Huis ter Duin
5 out of 5
Koningin Astrid Blvd. 5-1, Postbus 85, Noordwijk
1 546 kr
per natt
4. mai–5. mai
0.26 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (228 anmeldelser)

"Ett fantastisk hotell ved sjøen. Fikk litt følelsen av Engelsk adel på ferie. Litt for stor spisesal til å få noen atmosfære, men deilig frokost der og flotte store vinduer. Hadde bestilt spa ( aromaterapi) som var helt fantastisk i flotte omgivelser. Området rundt hotellet innbyr til mange flotte ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. mai 2018

The Historic Huis ter Duin
Beach Hotel Noordwijk
4 out of 5
Koningin Wilhelmina Boulevard 31, Noordwijk
1 478 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
0.55 km fra sentrum
3.9/5Good! (165 anmeldelser)
greit

"Fin mottakelse. Rommet var veldig varmt og når vi satt opp balkondøra ble det undertrykkelse I rommet .veldig ubehagelig. God seng. Dyr parkering 20€ PR døgn"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016

Beach Hotel Noordwijk
Hotel Aan Zee
2.5 out of 5
Parallel Boulevard 206, Noordwijk
1 317 kr
per natt
4. mai–5. mai
0.32 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (30 anmeldelser)

"Perfect little place to stay!"…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Hotel Aan Zee
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Noordwijk
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Noordwijk

Hotell Noordwijk

:

Noordwijk, som også er kjent som ”blomsterbyen i Europa”, ligger i hjertet av den kjente blomsterløkregionen (bollenstreek), der det blomstrer fargerikt og vakkert hver vår. Likevel er hovedattraksjonen her den lange sandstranden i Noordwijk aan Zee. Med sine bulevarder og strandpaviljonger, er dette et utmerket sted for avslapping.

Hoteller i Noordwijk nær stranden

Selv om Noordwijk har to områder som konkurrerer om tittelen som sentrum, ligger de fleste hoteller i nærheten av Noordwijk aan Zee. Bestill et hotell her, og du har bare 500 meter å gå til stranden.

Stranden i Noordwijk har blått flagg-sertifisering for renhet og har også fått prisen QualityCoast. Her er det også gode fasiliteter, som offentlige toaletter og dusjer, og du kan leie parasoller, solsenger og vindskjermer. Vil du strekke på beina? Ta en spasertur langs den gamle, tradisjonelle Koningin Astridboulevard eller den moderne Koningin Wilhelminaboulevard.

Opplev tulipanblomstringen

Hvis du kommer hit om våren under blomstringen, bør du sette av litt tid til å sykle gjennom åkrene, og nyte det utrolige synet av millioner av fargerike tulipaner. Du kan også besøke Keukenhof, blomsterparaden og Hollands Duin på sykkel. Det siste er en sanddyneregion mellom Noordwijk og Scheveningen, der landskapet er en kombinasjon av åpne sanddyner, våte sanddynedaler og tett skog.

I utkanten av Noordwijk finner du Space Expo, som er et romfartssenter der du kan lære om tyngdekraft, svarte hull og hvordan satellitter fungerer. Det historiske sentrumet er også fullt av unike småbutikker og turistbutikker, og har en fantastisk havutsikt.

Finn det perfekte hotellet i Noordwijk

Uansett hva du ønsker at hotellet ditt skal ha ‒ enten det er et svømmebasseng, gratis parkering, rask wi-fi eller klimaanlegg ‒ kan du være sikkert på at du enkelt finner det på Expedia.no. Sett i gang å søke med søkeverktøyet vårt, og før du vet ordet av det er du på vei til et nytt, spennende sted ‒ det fortjener du!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Noordwijk?
Grand Hotel Huis ter Duin er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med 3 restauranter og innendørsbasseng. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen og Hogerhuys.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Noordwijk hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Noordwijk.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Noordwijk?
Basert på anmeldelser er Golden Tulip Noordwijk Beach et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et innendørsbasseng.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Noordwijk?
Beach Hotel Noordwijk er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og 5 restauranter. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Stayokay Noordwijk - Hostel og Vesper Hotel. Attraksjoner som Sea Life Scheveningen og Madurodam ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Noordwijk?
Grand Hotel Huis ter Duin er et populært overnattingssted 3-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Beach Hotel Noordwijk og TopParken Parc du Soleil. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Scheveningen strand eller Zandvoort strand.
Hva er det beste luksushotellet i Noordwijk?
The Historic Huis ter Duin har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med privat strand i nærheten og 3 restauranter. Et annet eksklusivt overnattingssted for ferien din er Radisson Blu Palace Hotel.
Hva er det beste golfhotellet i Noordwijk?
TopParken Parc du Soleil er et populært overnattingssted 3-stjerners. overnattingssted kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og kjøkken på rommet. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf også et bra valg. Du kan spille golf på Noordwijkse golfklubb i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Noordwijk?
Noordwijk har strender, som de reisende liker godt, og kan også skilte med spa. Turister som besøker byen, kan også glede seg over musikaloppsetningene og golfmulighetene. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Keukenhof-hagene, Scheveningen strand og Vondelpark. I Noordwijk kan du velge mellom 444 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Noordwijk?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Museum Noordwijk og Streekmuseum Veldzicht Noordwijk. I tillegg finner du Keukenhof-hagene og Scheveningen strand i området.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Noordwijk?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Noordwijk er 827.80 mm.

Nylig bestilte hoteller i Noordwijk

Nylige anmeldelser i Noordwijk

Flere reisealternativer