Hoteller i Namsskogan

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Totalpris
Totalpris
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilrettelegging
Tilrettelegging
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Finn et hotell i Namsskogan i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Namsskogan

Antall gjesteanmeldelser
Overnatting
Laveste pris
Høyeste pris

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Namsskogan?

Basert på preferansene til Expedias kunder er 6 Person Holiday Home in Skorovatn et av de beste overnattingsstedene i Namsskogan. Andre alternativer for turen din er blant annet 5 roms overnatting i Namsskogan og Stunning Home in Namsskogan With 5 Bedrooms, Wifi and Outdoor Swimming Pool. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Namsskogan.

Hva er den beste ferieboligen i Namsskogan?

6 Person Holiday Home in Skorovatn: Denne ferieboligen i Namsskogan tilbyr grill og inkludert wi-fi for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Et annet godt valg for reisen din til Namsskogan er 5 roms overnatting i Namsskogan. Se alle ferieboliger i Namsskogan.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Namsskogan hvis jeg må avbestille?

Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Namsskogan.

Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Namsskogan?

Det finnes mye å se og oppleve hvis man tar turen til Namsskogan. I Namsskogan kan du velge mellom 3 hoteller og andre overnattingssteder. Lær mer om Namsskogan.

Hvilke severdigheter er mest populære i Namsskogan?

Et par populære severdigheter er Namsskogan Familiepark og Vang. Du finner også Namdalen og Heimdalhaugen i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Namsskogan guide.

Hvordan kan jeg komme meg rundt i Namsskogan?

Hvis du vil se deg rundt i området, kan du ta toget fra Lassemoen togstasjon eller Namsskogan togstasjon. Hvis du har lyst til å reise litt rundt i området, kan løsningen være å finne en leiebil i Namsskogan.

Hvordan er værsesongene i Namsskogan?

De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den årlige nedbørsmengden for Namsskogan er i snitt 713 mm.

Nylige anmeldelser i Namsskogan
expedia-verifiserte anmeldelser

Å planlegge reisen går kjapt i vår app

Sett sammen reisen din og utforsk apptilbudene våre, uansett om du er i huset eller i hengekøyen.

Send deg selv en link på SMS for enkel nedlasting

Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.
QR-kode