Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller med basseng i Marbella

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med basseng i Marbella

Marbella Surf Inn
3 out of 5
300 meters West of the ICE Tower, Marbella, Guanacaste
Hent priser
3.5/5Good! (15 anmeldelser)

"Es una zona muy bonita, pero el servicio del hotel ha desmejorado e incluso no limpiaron habitación."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019

Marbella Surf Inn
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med basseng: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med basseng - Hoteller i Marbella

Søk etter hoteller i Marbella på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Marbella ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Marbella.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Marbella.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Marbella. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Marbella.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Marbella – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke hoteller i Marbella har basseng?
Playa Lagarto Eco Development: Overnattingsstedet har gratis parkering, utendørsbasseng og kjøkken på rommene. Marbella Surf Inn: Overnattingsstedet tilbyr utendørsbasseng, barnebasseng og en bassengbar. Casa Alice Surf Lodge: Overnattingsstedet tilbyr kjøkken på rommene, offentlig basseng og TV-er. Loft Marbella Guanacaste: Overnattingsstedet har gratis parkering, 2 utendørsbassenger og gratis wi-fi. Loft Marbella Guanacaste: Et overnattingssted 4 stjerner ligger en 11-minutters gåtur unna Tamarindo-stranden. Overnattingsstedet tilbyr utendørsbasseng, barnebasseng og 2 restauranter.
Hva kan man se og gjøre i Marbella?
Utforsk steder som Tamarindo-stranden, San Juanillo-stranden og Nosara-stranden mens du er i området. De vakre omgivelsene i Playa Cementerio og Playa Coco viser byens natur fra sin beste side.
Når er det best å reise til Marbella?
Du bør vurdere å bestille overnatting på et sted som har utendørsbasseng dersom du har planer om å besøke Marbella i løpet av de tørreste månedene, februar, januar og mars. I denne perioden er gjennomsnittlig nedbørsmengde 15 mm. Hvis du skal dra i løpet av den mest regnfulle perioden, oktober, september og juni, kan det være lurt å se etter overnatting på et sted som byr på innendørs bassengfasiliteter. I denne perioden regner det i gjennomsnitt 297 mm.

Flere reisealternativer