Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hotell i Lund, Malmö

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lund

Winstrup Hostel
2 out of 5
Winstrupsgatan 3, Lund
Prisen er 587 kr per natt
0.33 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (88 anmeldelser)
Hostelopphold i Lund

"Helt greit konsept. Fin lounge."…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Winstrup Hostel
Best Western Plus Hotell Nordic Lund
3.5 out of 5
Östra Mårtensgatan 5, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 068 kr per natt
0.36 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (720 anmeldelser)
Sentralt i Lund

"Hotellet ligger meget sentralt ved Mårtenstorget med gangavstand fra togstasjonen. Fine rom og meget behagelige senger. Frokosten er en fornøyelse. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2019

Best Western Plus Hotell Nordic Lund
Clarion Collection Hotel Planetstaden
4 out of 5
Dalbyvägen 38, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 461 kr per natt
1.43 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (262 anmeldelser)
Fint hotell rett utenfor Malmø

"Rent og innbydende rom.God seng, god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Clarion Collection Hotel Planetstaden
Scandic Star
3.5 out of 5
Glimmervägen 5, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 134 kr per natt
2.11 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (288 anmeldelser)
Bra hotell

"Flott opphold, rent og flott rom. Hyggelig betjening og sentralt beliggende i Lund."…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2020

Scandic Star
Hotel Bishops Arms Lund
3 out of 5
St Petri Kyrkogata 7, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 961 kr per natt
0.41 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (371 anmeldelser)

"Rommet var under opp-pussing. Putene var små som frimerker, og dynene var altfor tynne (tatt i betraktning at det er kaldene i nord enn sørover i Europa. Det var ingen remedier på badet, slik som bomull, Q-tips, kluter etc. Det var ikke noe helfigur speil Så pris står ikke i samsvar med komfort."…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2019

Hotel Bishops Arms Lund
Hobykrok B&B
3 out of 5
Kärrpängavägen 6, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 991 kr per natt
5.45 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (108 anmeldelser)
Godt B&B i landlige omgivelser

"Kode til inngangsdør sendes noen dager i forveien - fungerer veldig greit. Rent og pent rom av OK størrelse. Raskt internett. Enkel men god frokost. Nok parkeringsplasser (gratis). Stedet ligger langt ute på et jorde og egner seg derfor kun for reisende med egen bil. Ypperlig for en natts stopover. ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2019

Hobykrok B&B
Elite Hotel Ideon, Lund
4 out of 5
Scheelevagen 27, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 002 kr per natt
2.17 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (987 anmeldelser)
Bra hotell

"Flott hotell med go sevice. Lå litt langt fra sentrum og ellers nokså øde til. Men vi som kun skulle sove og ikke på byen hadde ett flott opphold"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Elite Hotel Ideon, Lund
Magles Smiley Inn
3 out of 5
Magle Stora Kyrkogatan 8, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 914 kr per natt
0.32 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (118 anmeldelser)

"Helt OK, sentral beliggenhet, men følte meg lurt av annonsen for stedet mtp «parkering» . Betalte nesten like mye for kommunal betaling som for rommet. Manglende betjent resepsjon var heller ingen «høidare»!"…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2018

Magles Smiley Inn
MillasVilla
3 out of 5
Hantverksgatan 6, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 730 kr per natt
0.8 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (308 anmeldelser)
Veldig bra

"Gode senger, hyggelige rom og stille, fin beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 28. nov. 2019

MillasVilla
Hotell Oskar
3 out of 5
Bytaregatan 3, Lund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 944 kr per natt
0.3 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (379 anmeldelser)
Enkelt, stille og sentralt

"Hotellet var ubetjent, bortsett fra personell til rydding og rengjøring. Kode til ytterdør mottatt på SMS før ankomst. Nøkler og informasjon lå i en konvolutt i resepsjonen. Inngangen til værelset var direkte fra bakgård/hage, nesten rett opp i sengen; litt ubehagelig i dårlig vær. Vanskelig med ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2019

Hotell Oskar
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lund

Hotell Lund: Lund er en av Sveriges to eldste byer og har vært et han-dels- og kultursentrum siden før år 1000. Historien, Lunds betydning som universitetsby og etter-hvert som knutepunkt for jernbanen, gjør at det finnes ekstra gode muligheter for overnatting i Lund i alle prisklasser. Her finner du sjarmerende bed and breakfast, vandrerhjem, camping og hoteller.

Mange hotellrom i Lund med sentral beliggenhet

Lund betjenes av hele fire flyplasser i området, så det er meget sannsynlig at du finner billige flybilletter til Lund. Uansett om du foretrekker tog, bil eller buss - Lund er som nevnt et knutepunkt. Det er fullt mulig å finne billige reiser til Lund, uansett hvordan du foretrekker å komme dit. Det er også enkelt å leie bil i Lund. Se etter pakkereiser til Lund med hele eller deler av din tur til Lund inkludert.

Skåne – jordbruk og markens grøde

Skåne er en rik landsdel med et fantastisk tilbud av mat: tradisjonsrik, sofistikert, kortreist og smakfull. Derfor er Lund et lite Mekka for matelskere, et sted som pirrer alle matsanser. Saluhallen er et godt utgangspunkt, den vil gjøre enhver nordmann grønn av misunnelse. Du kan spise, handle ferske og lokalproduserte eller importerte råvarer og til og med ta et kokkekurs. Ta en tur, eller gjerne flere, langs Lunds matgate Klostergatan. Studentene setter sitt preg på Lund også når det gjelder prisene og utvalget på restauranter og kafeer.

Opplevelser for hele familien – historie, samtid og fremtid

Lund er et perfekt feriemål for hele familien, for byen har noe for alle aldre og alle interesser! Dere må ikke gå glipp av Kulturen i Lund. Det er navnet på to kvartaler i sentrale Lund med historiske hus og vakre hager. Dere kan gå inn i husene for å se hvordan livet i byen og på landet har utviklet seg fra middelalder til nåtid. Lund er både historisk og fremtidsrettet. For alle som er spesielt interessert i middelalderen finnes det en app som tar deg rundt til de 20 viktigste middelalderstedene i Lund sentrum. Ett av dem er Sveriges mest besøkte kirke – Lunds Domkirke. Lund var nemlig setet for den danske erkebiskopen som var ansvarlig for hele Norden fra 1103. Meget vakker og imponerende, i likhet med området rundt.

Lunds Konsthall er gratis og tilbyr omvisninger, utstillinger, diskusjoner og kunnskap om internasjonal moderne kunst. Universitetet har en Botanisk Hage og et historisk museum, begge gratis. Alt ligger side om side, så det er bare å ta for seg av alt denne sjenerøse byen har å by på.

Vattenhall Science Center er for den som er nysgjerrig på fremtidens muligheter. Her kan barn i absolutt alle aldre leke, bygge og eksperimentere. Her er det også et planetarium der man kan studere stjernehimmelen. Høgevall er Skånes mest moderne og største badeland. For fartsglade har de et eventyrland med rutsjebaner, for dem som foretrekker boblebad eller en rolig svømmetur er det også flotte muligheter. Nyt livet i Lund!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Lund?
Magles Smiley Inn er høyt rangert av Expedia-reisende. Et B&B-hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Clarion Collection Hotel Planetstaden og Elite Hotel Ideon, Lund også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lund hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Lund.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Lund?
Basert på anmeldelser er Good Morning Lund et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Finn og Grand Hotel - Lund.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Lund?
The More Hotel Lund er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. en leilighet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Hotel Concordia og Radisson Blu Hotel, Lund. Attraksjoner som Aq-va-kul og Dalby Heligkors Kyrka ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Lund?
Scandic Star er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et innendørsbasseng. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Good Morning Lund og Grand Hotel - Lund.
Hva er det beste luksushotellet i Lund?
Grand Hotel - Lund har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og en bar. Et annet eksklusivt alternativ for turen din er Hotel Lundia.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Lund?
Best Western Plus Hotell Nordic Lund er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både gratis frokost og tekjøkken på rommet. Hvis du heller vil bo på et boutique-hotell, kan du også ta en titt på Hotel Lundia.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Lund?
Hobykrok B&B er et populært overnattingssted 3 stjerner. et B&B-hotell kan dessuten friste med driving range og gratis frokost. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Fenix Inn og Hotel Lundia. Du kan spille golf på Värpinge golfklubb eller Lunds akademiske golfklubb mens du er i byen.

Nylige anmeldelser i Lund

Flere reisealternativer