trover photo by Bethany Hall

Hoteller i Lindås

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Lindås

Floating House Bergen
3.5 out of 5
Solholmen, Lindås, Hordaland
6 790 kr
per night
Feb 3 - Feb 4
Floating House Bergen
3 Roms Overnatting i Vikanes
Eikemovegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Vikanes
3 Roms Overnatting i Vikanes
Eikemoveien, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Vikanes
5 Roms Overnatting i Ostereidet
Austfjordvegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
5 Roms Overnatting i Ostereidet
4 Stjerners Feriehus i Ostereidet
HINDENESVEGEN 701, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
4 Stjerners Feriehus i Ostereidet
Gårdferie på Fjorden i Nærheten av Bergen
Sundsbøvegen 179, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Super Ferienhaus

"Tolle Umgebung, sehr nette Gastgeberin."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Gårdferie på Fjorden i Nærheten av Bergen
2 Roms Overnatting i Seim
Vassbygdvegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
mooi gelegen huisje

"een heel leuk huisje wat prachtig gelegen is aan het meer. De omschrijving dient echter wat aangepast te worden (nauwkeuriger) aangezien er wel een aantal punten zijn waar je rekening mee moet houden. Het toilet is zeer apart en verbruikt veel stroom waardoor er na het toiletgebruik niet van alle ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

2 Roms Overnatting i Seim
5 Roms Overnatting i Seim
Lurevegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
5 Roms Overnatting i Seim
2 Roms Overnatting i Seim
Titlandsvegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Jolie !

"Petite maison joliment située . Un peu «  loin «  de tous commerces au vu des routes sinueuses. Maison très bien équipée, avec tout le confort nécessaire."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

2 Roms Overnatting i Seim
4 Roms Overnatting i Eikangervåg
Eidsnesvegen, Lindås, Hordaland (county)
Hent priser
3/5 (1 anmeldelse)
Ideale Lage

"Das Ferienhaus liegt wunderschön etwas oberhalb des Osterfjords mit toller Aussicht und ist sehr ruhig. Leider war das Haus etwas überstellt mit Dingen des Vermieters oder der Vormieter (angefangene Duschmittel, alte Prospekte, abgebrannte Kerzen...), war nicht sehr gut geputzt, und auch einige Einrichtungsgegenstände ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

4 Roms Overnatting i Eikangervåg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lindås
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lindås

Overnatting i Lindås

Hotell Lindås: Lindås er en tettsted og en kommune i Hordaland, på Norges vestkyst. Tettstedet byr på mange spennende og særpregene opplevelser, spesielt hvis du tar i bruk den flotte naturen i området. Det er flere hoteller å velge mellom i Lindås, de fleste i mellomsjiktet. Når du skal velge hotell i Lindås, har du valget mellom et dyrevennlig hotell, et familiehotell og et forretningshotell.

En ferie til Lindås er en fin opplevelse, spesielt hvis du liker å være ute. Det røffe landskapet kan være en utfordring, og da er det ekstra godt å ha et flott hotell i Lindås. Bruk Expedia når du skal bestille hotellrom, og du vil enkelt finne et billig hotell.

Reisen til ditt hotell i Lindås

Siden Lindås er et ganske lite sted, har det ikke noen flyplass. Du kan med andre ord ikke hoppe på et fly til Lindås. Det er imidlertid ikke så langt fra tettstedet til Bergen lufthavn, Flesland. Strekningen er i underkant av 70 km, og du kjører den på en times tid. Hvis du skal ha leiebil i Lindås, kan du hente denne på flyplassen. Da kan du kjøre rett til hotellet ditt i Lindås.

Verdens lengste sjømatbord

Er du glad i sjømat? I så fall har du kommet til riktig sted. Hvis du bestiller hotell i Lindås under dette årlige arrangementet, som foregår omkring midten av juni, kan du få med deg pådekkingen av verdens lengste sjømatbord. Hele denne helgen er det forskjellige aktiviteter og underholdning i Lindås, blant annet en rekke utstillinger. Ta en titt på hjemmesiden til sjømatbordet for mer informasjon.

Flott natur rett ved hotellet i Lindås

Det er mye flott natur i området rundt Lindås, og det er mange flotte turløyper du kan prøve deg på. Det er både fjell og flott skoglandskap, eller du kan velge å gå langs den røffe vestlandskysten. Har du tilgang til båt, er det mange fantastiske småøyer ute i vikene. Er du av den mer eventyrlystne typen, kan du leie deg en sykkel eller kajakk. På denne måten får du sett mye mer av området, på en interessant og aktiv måte. Ta med deg en fiskestang og prøv fiskelykken i havet, kanskje får du napp på kroken!

Sjøslusene på Lindås

Hvis du ønsker å få med deg noen av kulturminnene i Lindås, er sjøslusene et godt alternativ. Disse sto ferdige til bruk i 1908, og er i dag et kulturminne som kan oppleves fra båt. Slusene brukes fortsatt som kanal mellom Lurefjorden og Lindåsosane, og er hovedveien for båter inn til Lindås, Vågseidet og Ones.

Shoppingtur til Bergen

Siden det bare tar en time med bil til Bergen, er det et fint alternativ for de shoppinglystne å ta en dagstur til Vestlandets hovedstad. I Bergen finner du alt du kan tenke deg av butikker og en rekke store kjøpesentre. Det er med andre ord ikke noe problem å fylle bilen med handleposer, bare pass på at du får med deg alt på flyet hjem – hvis du flyr.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Lindås

Flere reisealternativer