Bilutleie i Skandinavia

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Skandinavia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Skandinavia

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Skandinavia
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Skandinavia?
Vi er klar over at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor tilbyr de fleste bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av henting. Det kan være en god idé å sjekke leiebilavtalen, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Skandinavia?
Hvis du skal besøke populære byer, kan det være smart å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest bestilte biltypen i i Skandinavia. Disse bilene er enkle å kjøre i trafikkerte gater og får plass på trange parkeringsplasser. De kan også skryte av å ha lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort heller. Ta en titt på våre store biler eller SUV-er hvis du vil ha mer plass, og vil du heve nivået enda mer, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Skandinavia hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av leiebiler, les kundeanmeldelser og sammenlign priser fra anerkjente leverandører. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Skandinavia for å spare enda mer.
Hva trenger jeg for å leie bil i Skandinavia?
Før du kan legge ut på veien i Skandinavia, trenger du et førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av leiebilselskapets forsikring, må du også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilselskap.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Skandinavia?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Skandinavia eller har planer om å kjøre rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Skandinavia hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Skandinavia er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.