Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Sandnessjøen

Vis alle leiebiler i Sandnessjøen

Gode tilbud på leiebiler i Sandnessjøen

Leiebil i Sandnessjøen

Bilutleie i Sandnessjøen – Sandnessjøen er en kystby på Helgeland. Der ligger Alstahaug, prestegården til dikterpresten Petter Dass. Her kan du oppleve den fantastiske naturen han fikk sin inspirasjon fra da han på 1600-tallet skapte diktene som er blitt en viktig del av den nordnorske identiteten. Det er mye fint å se og gjøre om du vil reise på ferie til Sandnessjøen. Det er mange som velger å bruke leiebil i Sandnessjøen.

Når du skal leie bil i Sandnessjøen, så er ikke det noe problem. Enten i selve byen Sandnessjøen, eller på flyplassen. Expedia har nå gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Sandnessjøen.

Hvordan komme seg til Sandnessjøen

Om du kommer langveis fra, så går det fint an å spare tid ved å ta fly til Sandnessjøen. Sandnessjøen Lufthavn, Stokka har direktefly til Oslo og gode flyforbindelser til Bodø og Trondheim. Det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Sandnessjøen. Om du vil bruke leiebil i Sandnessjøen, er det en god ide å bestille leiebilen på flyplassen, så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sandnessjøen.

Hva slags leiebil bør du velge?

Sandnessjøen er et godt utgangspunkt for å utforske den spennende kystnaturen på Helgelandskysten. Det er en fordel å ha egen bil for å kunne komme seg til nye steder. Men, husk at ferger og båter også er nyttige fremkomsmiddel her. Velg en bil som har plass til utstyr og klær, forruten god comfort for fører og passasjerer. Du kan spare penger på å velge en bil med vanlige kjøreegenskaper, siden mye av kjøringen vil være til et sted hvor båter tar dere videre. Veiene har god standard og pengene du sparer på leiebil i Sandnessjøen, kan du bruke på mye annet fint under reisen.

Sandnessjøen – hav, kystnatur og historie

Sandnessjøen og Alstadhaug har opplevelser å by på, som du bare må få med deg. Krigskirkegården på Tjøtta for eksempel. Mange russiske krigsfanger døde i løpet av 2. verdenskrig i Nord-Norge. De ble gravlagt på lokale gravplasser rundt omkring i landsdelen. I 1953 bestemte norske myndigheter seg for å flytte alle russiske krigsfanger til en egen krigskirkegård på Tjøtta. Grunnen var den kalde krigen, det var viktig å få oversikt over hvem som besøkte gravene fra Sovjetunionen. På Tjøtta ligger 6725 russiske krigsfanger begravet, og det gjør også hele 2457 russiske krigsfanger som omkom da skipet DS Rigel gikk ned under krigen etter at det ble bombet av engelskmennene. Petter Dass Museet på Alstahaug arrangerer daglige guidede turer i løpet av sommersesongen, og disse anbefales på det varmeste. Her finner du en blanding av historiske bygg fra Dass sin tid og et nytt museumsbygg av Snøhetta. Den lokale kafeen serverer kortreist mat. De Syv Søstre er en kjent fjellkjede like sør for Sandnessjøen. Det går merkede stier opp til alle de syv toppene. Husk å ta hensyn til været når du planlegger denne turen.

Utforsk Sandnessjøen

Utforsk Sandnessjøen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!