Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Sandnessjøen

Leiebil i Sandnessjøen

Bilutleie i Sandnessjøen – Sandnessjøen er en kystby på Helgeland. Der ligger Alstahaug, prestegården til dikterpresten Petter Dass. Her kan du oppleve den fantastiske naturen han fikk sin inspirasjon fra da han på 1600-tallet skapte diktene som er blitt en viktig del av den nordnorske identiteten. Det er mye fint å se og gjøre om du vil reise på ferie til Sandnessjøen. Det er mange som velger å bruke leiebil i Sandnessjøen.

Når du skal leie bil i Sandnessjøen, så er ikke det noe problem. Enten i selve byen Sandnessjøen, eller på flyplassen. Expedia har nå gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Sandnessjøen.

Hvordan komme seg til Sandnessjøen

Om du kommer langveis fra, så går det fint an å spare tid ved å ta fly til Sandnessjøen. Sandnessjøen Lufthavn, Stokka har direktefly til Oslo og gode flyforbindelser til Bodø og Trondheim. Det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Sandnessjøen. Om du vil bruke leiebil i Sandnessjøen, er det en god ide å bestille leiebilen på flyplassen, så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sandnessjøen.

Hva slags leiebil bør du velge?

Sandnessjøen er et godt utgangspunkt for å utforske den spennende kystnaturen på Helgelandskysten. Det er en fordel å ha egen bil for å kunne komme seg til nye steder. Men, husk at ferger og båter også er nyttige fremkomsmiddel her. Velg en bil som har plass til utstyr og klær, forruten god comfort for fører og passasjerer. Du kan spare penger på å velge en bil med vanlige kjøreegenskaper, siden mye av kjøringen vil være til et sted hvor båter tar dere videre. Veiene har god standard og pengene du sparer på leiebil i Sandnessjøen, kan du bruke på mye annet fint under reisen.

Sandnessjøen – hav, kystnatur og historie

Sandnessjøen og Alstadhaug har opplevelser å by på, som du bare må få med deg. Krigskirkegården på Tjøtta for eksempel. Mange russiske krigsfanger døde i løpet av 2. verdenskrig i Nord-Norge. De ble gravlagt på lokale gravplasser rundt omkring i landsdelen. I 1953 bestemte norske myndigheter seg for å flytte alle russiske krigsfanger til en egen krigskirkegård på Tjøtta. Grunnen var den kalde krigen, det var viktig å få oversikt over hvem som besøkte gravene fra Sovjetunionen. På Tjøtta ligger 6725 russiske krigsfanger begravet, og det gjør også hele 2457 russiske krigsfanger som omkom da skipet DS Rigel gikk ned under krigen etter at det ble bombet av engelskmennene. Petter Dass Museet på Alstahaug arrangerer daglige guidede turer i løpet av sommersesongen, og disse anbefales på det varmeste. Her finner du en blanding av historiske bygg fra Dass sin tid og et nytt museumsbygg av Snøhetta. Den lokale kafeen serverer kortreist mat. De Syv Søstre er en kjent fjellkjede like sør for Sandnessjøen. Det går merkede stier opp til alle de syv toppene. Husk å ta hensyn til været når du planlegger denne turen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sandnessjøen

Hva er den beste prisen på leiebil i Sandnessjøen?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sandnessjøen .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sandnessjøen?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sandnessjøen er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sandnessjøen?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sandnessjøen?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sandnessjøen

Utforsk Sandnessjøen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!