Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Nürnberg

Vis alle leiebiler i Nürnberg

Gode tilbud på leiebiler i Nürnberg

Nürnberg, som ligger sør i Tyskland i delstaten Bayern, er en by med lang historie og rik kultur. Her finner du gamle bygninger, slott og bymurer som forteller om en helt annen tid der handel, håndverk og kunst blomstret. Det er lett å forestille seg hvordan det var under middelalderen.

Nürnberg har mye å by på i tillegg til en fascinerende gammel bydel, og Bayern har mer å vise til enn bare Nürnberg. Hvis du leier en leiebil i Nürnberg, om enn for bare noen dager, kan du tilføre ferien din mange minneverdige øyeblikk. En storbyferie til Nürnberg vil kunne overraske deg positivt på mange måter.

Opplev Nürnberg

Her er noen av Nürnbergs mange interessante, morsomme og spennende museer: Germanisches Nationalmuseum, Tysklands største kulturhistoriske museum, leketøysmuseet, jernbanemuseet og Albrecht Dürer-huset, hvor det oppbevares kunst og informasjon om maleren, tegneren, grafikeren, gullsmeden og kunstteoretikeren Albrecht Dürer.

Når du ankommer byen og begir deg inn mot bykjernen, vil du garantert bli imponert og satt tilbake i tid. Her ligger en av Europas mest massive festninger, Kaiserburg. Videre innover kan du se håndverkere arbeide, og det er mulighet for å kjøpe fine suvenirer. Nürnberg var tidlig kjent for sin finmekanikk, og flere av de mer bemidlede borgerne kunne unne seg et lommeur. Byen oser av historie og kultur.

Leie bil i Nürnberg

Det er enkelt å leie bil i Nürnberg. Hvis du vet hvilke dager du skal ha leiebil, kan du leie bil før du reiser. Kanskje du foretrekker først å oppleve byen, og deretter se om behovet for leiebil melder seg. Det er et godt utvalg av bilutleie i Nürnberg. Du kan velge å hente leiebilen på flyplassen, eller du kan hente den i byen hvis du har et hotell i Nürnberg som base under hele oppholdet.

Lei bil i Nürnberg og utforsk området rundt middelalderbyen

Noen dager med leiebil vil så absolutt kunne berike oppholdet. Du har kanskje hørt om Nürnbergring? Hvis du er over gjennomsnittlig interessert i bilsport, vil en biltur vestover til Nürburgring være svært interessant. Her kan du se profesjonelle bilkjørere suse gjennom svingene og gasse på over rettstrekningene. Det er også mulig for besøkende å kjøre på banen, bare så det er sagt.

Storbyene Frankfurt og München ligger heller ikke langt unna. Men siden vi er inne på middelaldertemaet, må Rothenburg ob der Tauber nevnes. Dette er en tilnærmet intakt middelalderby som står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du rusle gjennom de vakre gatene blant historisk, storslått arkitektur, besøke museer, torg og restauranter. Her finnes det noe både for de som ønsker romantiske omgivelser, og for hele familien. Hvert år forvandles Rothenburg til en by som tatt ut fra 1600-tallet. Innbyggere kler seg ut og det er små teaterforestillinger, musikk og dans rundt omkring i byen. Dette er noe av det du kan oppleve ved å bruke Nürnberg bilutleie.

Expedia hjelper deg gjerne med å leie en billig leiebil i Nürnberg. Rimelige flybilletter til Nürnberg er også mulig å finne. Dette kan bli en flott opplevelse med minneverdige øyeblikk fra en vakker by. Lykke til og god tur!

Utforsk Nürnberg

Utforsk Nürnberg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!