Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Nürnberg

Nürnberg, som ligger sør i Tyskland i delstaten Bayern, er en by med lang historie og rik kultur. Her finner du gamle bygninger, slott og bymurer som forteller om en helt annen tid der handel, håndverk og kunst blomstret. Det er lett å forestille seg hvordan det var under middelalderen.

Nürnberg har mye å by på i tillegg til en fascinerende gammel bydel, og Bayern har mer å vise til enn bare Nürnberg. Hvis du leier en leiebil i Nürnberg, om enn for bare noen dager, kan du tilføre ferien din mange minneverdige øyeblikk. En storbyferie til Nürnberg vil kunne overraske deg positivt på mange måter.

Opplev Nürnberg

Her er noen av Nürnbergs mange interessante, morsomme og spennende museer: Germanisches Nationalmuseum, Tysklands største kulturhistoriske museum, leketøysmuseet, jernbanemuseet og Albrecht Dürer-huset, hvor det oppbevares kunst og informasjon om maleren, tegneren, grafikeren, gullsmeden og kunstteoretikeren Albrecht Dürer.

Når du ankommer byen og begir deg inn mot bykjernen, vil du garantert bli imponert og satt tilbake i tid. Her ligger en av Europas mest massive festninger, Kaiserburg. Videre innover kan du se håndverkere arbeide, og det er mulighet for å kjøpe fine suvenirer. Nürnberg var tidlig kjent for sin finmekanikk, og flere av de mer bemidlede borgerne kunne unne seg et lommeur. Byen oser av historie og kultur.

Leie bil i Nürnberg

Det er enkelt å leie bil i Nürnberg. Hvis du vet hvilke dager du skal ha leiebil, kan du leie bil før du reiser. Kanskje du foretrekker først å oppleve byen, og deretter se om behovet for leiebil melder seg. Det er et godt utvalg av bilutleie i Nürnberg. Du kan velge å hente leiebilen på flyplassen, eller du kan hente den i byen hvis du har et hotell i Nürnberg som base under hele oppholdet.

Lei bil i Nürnberg og utforsk området rundt middelalderbyen

Noen dager med leiebil vil så absolutt kunne berike oppholdet. Du har kanskje hørt om Nürnbergring? Hvis du er over gjennomsnittlig interessert i bilsport, vil en biltur vestover til Nürburgring være svært interessant. Her kan du se profesjonelle bilkjørere suse gjennom svingene og gasse på over rettstrekningene. Det er også mulig for besøkende å kjøre på banen, bare så det er sagt.

Storbyene Frankfurt og München ligger heller ikke langt unna. Men siden vi er inne på middelaldertemaet, må Rothenburg ob der Tauber nevnes. Dette er en tilnærmet intakt middelalderby som står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du rusle gjennom de vakre gatene blant historisk, storslått arkitektur, besøke museer, torg og restauranter. Her finnes det noe både for de som ønsker romantiske omgivelser, og for hele familien. Hvert år forvandles Rothenburg til en by som tatt ut fra 1600-tallet. Innbyggere kler seg ut og det er små teaterforestillinger, musikk og dans rundt omkring i byen. Dette er noe av det du kan oppleve ved å bruke Nürnberg bilutleie.

Expedia hjelper deg gjerne med å leie en billig leiebil i Nürnberg. Rimelige flybilletter til Nürnberg er også mulig å finne. Dette kan bli en flott opplevelse med minneverdige øyeblikk fra en vakker by. Lykke til og god tur!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Nürnberg

Hva er den beste prisen på leiebil i Nürnberg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Nürnberg .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Nürnberg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Nürnberg er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Nürnberg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Nürnberg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Nürnberg

Utforsk Nürnberg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!