Bilutleie i Melbu

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Melbu

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Melbu

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Melbu
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Melbu per dag?
Følg din egen rute i Melbu med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med priser som dette er det ikke vanskelig å finne en bil som har akkurat det du trenger.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Når du ankommer Stokmarknes (SKN-Skagen), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Budget, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Melbu har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Melbu?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av din forhåndsbetalte bestilling hvis du informerte oss minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du kan se gjennom avbestillingsreglene for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Melbu?
Når du kjører selv, er det lett som en plett å oppleve ting i større deler av regionen. Melbu er et opplagt sted å starte, men det er mye mer å se og gjøre. Lei en bil, legg bagasjen i bagasjerommet og ta en titt på disse andre stedene:

  • Med en gang du stopper i Narvik, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 110 km fra Melbu. Der kan du oppleve mange spennende attraksjoner, som Narvikfjellet.
  • I Vestvågøy, ca. 55 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? Hurtigrutekaien, Stamsund er vårt førstevalg.
  • Etter en lang stund på veien kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, som ligger ca. 200 km fra Melbu.

Hvorfor skal jeg leie bil i Melbu gjennom Expedia?
Hvis du ser etter pålitelig bilutleie i Melbu, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få et skikkelig bra tilbud, og med bilutleiefirmaer å velge mellom har du rikelig med muligheter. Ser du etter større besparelser, kan du sette sammen bestillingene dine til en pakkereise. Med alt fra bilutleie til hoteller og flyreiser gjør vi det lekende lett for deg å organisere ferien din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Melbu hos Expedia?
Du kan enkelt finne det beste tilbudet hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Melbu med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Melbu?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan legge ut på veien i Melbu. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leiebilselskaper begrenser også utvalget til noen få biltyper, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at leietakeren kjøper en omfattende forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Melbu?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Vi anbefaler at du sjekker kravene i kontrakten for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Melbu?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha hoppet inn i en leiebil for kun per dag. Den nest beste prisen i Melbu var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Melbu?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt midt i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å finne en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Melbu hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Melbu som leier ut til sjåfører under 25? Flott! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Melbu?
Det kommer an på hva slags bil du vil ha, sjåførens alder og flere andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.