Bilutleie i Jevnaker

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Jevnaker

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Jevnaker

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Jevnaker
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Jevnaker?
Rimelige leiebiler koster fra dagen i Jevnaker, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Når du ankommer Oslo (OSL-Gardermoen), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Jevnaker har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Jevnaker?
Vi har alle opplevd at ting skjer og planer endres. Derfor tilbyr vi full refusjon for de fleste bestillinger hvis du varsler oss seks timer i forkant av henting. Husk å sjekke avbestillingsreglene, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Jevnaker?
Alle vet at Jevnaker er en av de beste reisemålene i Innlandet. Det finnes imidlertid en haug av andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og får klampen i bånn. Her er noen ideer som gjør at bilferien får en god start:

  • Ca. 120 km fra Jevnaker finner du Sarpsborg, som det er verdt å få med seg. Med severdigheter som Inspiria Science Center mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • Rundt 60 km unna ligger Drammen, et annet sted du også bør få med deg. Husk å ta turen til Drammensbadet når du først er her.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Fløyen. Denne vakre naturseverdigheten ligger omtrent 280 km fra Jevnaker. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Jevnaker hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra anerkjente byråer. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Jevnaker og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Jevnaker?
Hvis du er over 19 år, kan du bestille leiebil i Jevnaker. Du bør være oppmerksom på at de aller fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling av unge sjåfører på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får dessverre heller ikke leie luksusbiler. Les nøye gjennom betingelsene og vilkårene før du bestiller, for å unngå overraskelser når du skal hente bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Jevnaker?
Før du kan legge ut på veien i Jevnaker, trenger du et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring, må du nok også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Jevnaker?
Med bilutleiepriser fra så lite som og per dag i Jevnaker de siste sju dagene kjører du av gårde på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Jevnaker?
Ja, og du finner den perfekte bilen for deg på vår side for langtidsleie av biler. Du trenger bare å oppgi reiseinformasjonen din, så viser vi deg bra valgmuligheter fra kjente leiebilselskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Jevnaker hvis jeg er under 25?
Om du kan leie en bil i Jevnaker hvis du er under 25 år, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Noen utleieleverandører krever ekstra betaling for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Sørg for at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å slippe å få en dyr overraskelse når du skal hente nøklene.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Jevnaker?
Husk å se gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du betaler, så får du svar på alt du lurer på om forsikring og leiebil.