Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Hedmark

Velkommen til Hedmark

Hedmark er et reisemål som byr på mye variasjon og som passer for mange typer reisende. Om du reiser hit sommer, høst, vinter eller vår spiller ingen rolle, da alle årstidene har noe unikt ved seg. Når du har leiebil i Hedmark, står du fritt til å reise hvor du vil, når du vil. Alle leiebiler i Hedmark kommer uten skjulte kostnader.

På en reise til Hedmark vil du kunne oppleve mye av det unike Norge har å by på. Vakker natur, lokale matretter, unike tradisjoner, som ulike typer lokal dans, og kunst som er spesiell for Hedmark. Når du har funnet et passende sted for bilutleie i Hedmark er det bare å sette seg i bilen og enkelt kjøre mellom opplevelsene.

Leie bil i Hedmark

Hedmark fylke består av 22 kommuner, hvorav de største i utstrekning er Trysil, Elverum og Rendalen. Flere utleiefirmaer har biler til disposisjon her, så du har en hel del å velge mellom når du skal finne en bil som passer deg og reisefølget. Skal du kjøre ski i området, er det lurt å tenke på ekstra plass til både ski og en del mer klær enn man vanligvis bruker. Skal du på fjelltur om sommeren er det også bra med litt ekstra plass. Men størrelsen på leiebiler i Hedmark varierer, og du vil helt sikkert finne en som er perfekt for deg.

Hvis du reserverer hotell i Hedmark samtidig med bil, kan det være penger å spare. Men uansett når du velger å reservere bil, om det er på forhånd eller samme dag som du ankommer stedet du skal være, er det mulig å leie bil billig i Hedmark.

Mulige opplevelser med leiebil i Hedmark

Hedmark er et stort og variert fylke med mye å oppleve. Du kan ikke fly til Hedmark, men Gardermoen lufthavn ligger like utenfor fylket og er et godt utgangspunkt for en fin ferie. Et tips er å bruke juleferien, vinterferien eller påskeferien i Hedmark, for det finnes en rekke fine områder å stå på ski her – Trysil er eksempel på et veldig populært sted. Det populære skirennet Birkebeineren går dessuten gjennom Hedmark, fra Rena til Lillehammer i Oppland.

Om sommeren kan du gå i fjellet. Ikke noe turområde ligger for langt unna når du har tilgang til leiebil. Birkebeineren kan også gjennomføres med sykkel om sommeren. Det ligger diverse museer og opplevelsessentrum i Hedmark. Domkirkeodden på Hamar forteller historier fra vikingtiden og frem til i dag. Lærerikt for store og små. Kongsvinger festning har hatt stor historisk betydning. Og Glomdalsmuseet, et lite stykke utenfor Elverum, byr på god informasjon om Norge som et flerkulturelt samfunn.

Leie av bil i Hedmark til utflukter

Du har ikke opplevd det ordentlige Hedmark om du ikke har sett litt forskjellige steder. Langs Glomma, hele veien gjennom fylket, finnes det masse å se for den opplevelseshungrige. Ta deg tid til en kjøretur langs elva med din leiebil i Hedmark.

Utforsk Hedmark

Utforsk Hedmark med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!