Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Furnes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Furnes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Furnes?
De daglige leieprisene var så lave som denne uken. Med sånne priser koster det ikke mye å komme seg rundt i Furnes for å besøke severdighetene.
Kan jeg leie bil på Florø (FRO)?
Avis og Hertz ligger ikke langt fra Florø (FRO), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg i bilen og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Furnes?
Du bør lese gjennom leieavtalen for bilen for å være sikker, men de fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon hvis du varsler oss minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Furnes?
Det er ingen hemmelighet at Furnes er en av de fremste reisemålene i Fjaler. Det finnes imidlertid flere andre flotte steder å utforske hvis du leier bil og tar veien fatt. Her er noen forslag som gjør at eventyret får en perfekt start:

  • Bergen har mange severdigheter og attraksjoner, og ligger rundt 100 km fra Furnes. Er det første stopp? Da bør du ta turen til Fløyen, et av byens største høydepunkter.
  • En annen by som er populær blant reisende, er Luster, rundt 130 km unna. Urnes stavkirke er bare én av flere årsaker til at folk liker dette stedet.
  • Etter en lang stund på veien kan du ta en pustepause ved Rondane nasjonalpark, som ligger ca. 260 km fra Furnes.

Hvorfor skal jeg leie bil i Furnes gjennom Expedia?
Hvis du er ute etter pålitelig bilutleie i Furnes, kan du stole på Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du få tak i et skikkelig bra tilbud, og med leiebilselskaper å velge blant har du godt med valgmuligheter. Ser du etter større besparelser, kan du sette sammen bestillingene dine til en pakkereise. Med alt fra bilutleie til flyreiser og hoteller gjør vi det enkelt for deg å organisere eventyret ditt.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Furnes hos Expedia?
Sjekk ut vurderinger og anmeldelser, velg rett biltype, og sammenlign prisene fra de ledende leverandørene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Furnes med bestilling av fly og hotell, og få en god start på reisen med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Furnes?
Den laveste aldersgrensen er 19 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte regler det er lurt å vite om før du reserverer leiebil i Furnes. Hvis du er ung, krever de fleste leverandører ekstra betaling, og hva slags biler du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen som gjelder, kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Furnes?
Du trenger førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Furnes?
Furnes har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. De siste sju dagene har dagsprisene vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Furnes?
Ja, så du slipper å bestille den samme leiebilen på nytt halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å reservere en bil som du kan bruke så lenge du vil.
Hvor kan jeg leie bil i Furnes hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene i Furnes. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, skal du vite at det kan kreves ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du bestiller en bil.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Furnes?
Husk å se over leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring for leiebil.