Bilutleie i Fjord-Norge

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Fjord-Norge

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Fjord-Norge

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Fjord-Norge
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Fjord-Norge?
Vi er klar over at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor gir de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det kan være en god idé å se gjennom leiebilavtalen, da det kan være noen unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Fjord-Norge?
Vi har noe for ethvert behov. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og står luksus øverst på listen, bør du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Fjord-Norge. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og er godt egnet for enslige reisende, par og andre som ikke behøver så altfor mye plass. Økonomibiler er spesielt godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på små parkeringsplasser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Fjord-Norge hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Fjord-Norge med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Fjord-Norge?
Du må vanligvis være minst 19 år i Fjord-Norge. Du bør være oppmerksom på at de fleste leiebilselskaper krever litt ekstra betaling fra unge sjåfører. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom slike regler kan variere fra selskap til selskap. Hvis du vil leie en spesialbil eller en premium SUV, må nok sjåføren være eldre enn 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Fjord-Norge?
De aller fleste leiebilselskaper krever følgende: et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke leverandørens forsikring, kreves det også dokumentasjon på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du må ha med deg for å få hentet bilen.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Fjord-Norge?
Uansett om du vil utforske Fjord-Norge eller andre steder i omegn, kan du leie en bil for en lengre periode via Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Fjord-Norge hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i Fjord-Norge som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Supert! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.