Bilutleie i Bø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bø

Bilde tatt av Genevieve Lacombe

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Bø per dag?
I Bø denne uken kunne du ha fått en leiebil for så lite som om dagen.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Hertz og Budget ligger i nærheten av Stokmarknes (SKN-Skagen). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bø?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer må endres i siste øyeblikk. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste forhåndsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Sørg for å lese nøye gjennom leieavtalen, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hvorfor skal jeg leie bil i Bø gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Bø, gjør Expedia det lett å finne den perfekte bilen. Og hvis du samler leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Bø. Med alt fra økonomibiler til store sedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste fantastiske eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bø hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Bø med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bø?
Alle med førerkort og som er minst 19 år, kan leie bil i Bø. Enkelte leverandører er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 19 år, men da må du regne med å betale ekstra gebyrer. Finn ut hva aldersgrensen og den ekstra betalingen er, før du bestiller leiebil. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan bestille alle biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for SUV-er og store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bø?
Før du kan kjøre av gårde i Bø, må du ha et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, må du nok også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilselskap.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bø?
og var de to beste prisene per dag for å leie bil i Bø de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bø?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å reservere den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Bø eller har planer om å kjøre rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Bø hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Bø når du er under 25, avhenger ofte av bilutleiebyrået du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å betale ekstra når du skal hente bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Bø?
Først bør du bestemme deg for bil, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.