Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Harju-Risti

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Harju-Risti

Hestia Hotel Laulasmaa Spa
4 out of 5
Puhkekodu 4, Laulasmaa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 631 kr per natt
20.77 km fra sentrum
4/5Very Good! (134 anmeldelser)
Avslappande ferie

"Super ferie på hyggeleg hotell. Plassert ved sandstrand med turstiar rundt, var ypparleg. Sidan vêret ikkje var det beste, var det flott med tilgang til spa og ulike basseng. Rommet var litt lite, men elles greitt. Reiser gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2015

Hestia Hotel Laulasmaa Spa
Kernu Manor
4 out of 5
Kohatu Kula, 76304 Kernu, Estonia, Kernu, Harju fylke
Prisen er 1 009 kr per natt
28.02 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)
Perheen kanssa syyslomalla

"Mukava vastaanotto, lämminhenkinen palvelu, tervetuliaisjuomat tarjottiin ja saunakin lämmitettiin. Hiljainen ja rauhallinen paikka ja kaikki toimi kuten pitikin."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2018

Kernu Manor
Padise Manor
4 out of 5
Padise mõis, Padise
Hent priser
7.08 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (66 anmeldelser)

"Hienosti entisyity kartano, yksilölliset huoneet, hyvä ja miellyttävä palvelu"…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Padise Manor
Koselig Sted nær Sjøen
Hent priser
30.73 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Wonderful beach cottage experience

"The owner was gracious and kind. The property was a short walk to the beach and we enjoyed the sauna. The neighborhood was quiet. It was the perfect relaxing getaway."…"

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2019

Koselig Sted nær Sjøen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Harju-Risti
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Harju-Risti

Hotell Harju-Risti: Leter du etter overnatting i Harju-Risti? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Harju-Risti, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Harju-Risti eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Harju-Risti, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Harju-Risti?
Hestia Hotel Laulasmaa Spa ligger 20,8 km fra hjertet av Harju-Risti og er et toppvalg for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Andre valgmuligheter for turen din til området er Kernu Manor og Padise Manor.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Harju-Risti hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Harju-Risti.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Harju-Risti?
Harju-Risti har mye å tilby sine besøkende, blant annet monumentene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er blant annet Tallinn havnen og Tallinna Raekoda (rådhus). Det finnes 4 hoteller og andre overnattingssteder i det omkringliggende området.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Harju-Risti?
En av de mest populære severdighetene i byen er Risti Church. Du finner også Niitvalja golfbane og Laitse Rally Park i området.
Hvordan er værsesongene i Harju-Risti?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Harju-Risti er 919.10 mm.

Nylige anmeldelser i Harju-Risti